Hybrid élmény

GRANDLAND X HYBRID4.

Az Opel új plug-in hibrid SUV modellje.

Azoknak, akik számára fontos a hatás: kompromisszumok nélküli SUV teljesítmény környezetbarát formában. Lehetetlen volna? A Grandland X Hybrid4 számára nem az! Fedezze fel a jellemzőit és a menetdinamika teljesen új formáját. Készüljön fel és élje át a grandiózus rugalmasság érzését, amikor új kalandokba vág.

HATÉKONYSÁGRA TERVEZVE.

HATÉKONYSÁG
A SUV kimagasló jellemzőit innovatív plug-in hibrid technológiával ötvözi, még hatékonyabbá téve a járművet. A teljesen elektromos járművekhez hasonlóan tölthető Grandland X Hybrid4 kellő távolságot képes megtenni kizárólag elektromos hajtással is. Ez azt jelenti, hogy nulla károsanyag-kibocsátással közlekedhet, a belső égésű motor használata nélkül. Az Ön számára mindez hatékony, ugyanakkor izgalmas vezetési élményt kínál.

MENETMÓD MINDEN HANGULATHOZ.

RUGALMASSÁG

Fontos a hatékonyság, de szeret sportosan is haladni az úton? Minden helyzetre van megoldásunk: különböző menetmódjaival és plug-in hibrid technológiájával a Grandland X Hybrid4 maximális rugalmasságot biztosít. Élvezze a SUV-ok valamennyi előnyét, ötvözve az elektromos autók előnyeivel. Váltson egyszerűen az alábbi menetmódok között:

 

  • 4WD (összkerékhajtás)
  • Sport
  • Hibrid
  • Elektromos

EGYSZERŰEN TÖLTSE FEL.

TÖLTÉS
A Grandland X Hybrid4 nagyon egyszerűvé teszi a töltési folyamatot. Akkumulátora ugyanúgy tölthető, mint egy elektromos autó: akár nyilvános töltővel, akár otthon. Így bármerre is jár, Ön mindig teljesen feltöltve közlekedhet - használja csak az elektromos motort és csökkentse nullára károsanyag-kibocsátását.
FEDEZZE FEL MOST

A LEGKIVÁLÓBB BENYOMÁS.

ÚJ FUNKCIÓK
A Grandland X Hybrid4 az a plug-in hibrid SUV, amelyre mindig is várt. Tekintélyes megjelenése még merészebbé válik a külön rendelhető fekete motorháztetővel és fekete tetővel. A speciális 19" kétszínű gyémántvágott könnyűfém keréktárcsák kiemelik az autó atletikus vonalait. A nagyobb vezetési élmény érdekében a hibrid modellek nyolcfokozatú automata sebességváltóval érkeznek. A bőrborítású, sebességváltó fülekkel felszerelt kormány még sportosabb érzést kölcsönöz a járműnek. Az alapfelszereltség részét képező nyolccolos színes érintőképernyő navigációval és Hybrid4 specifikus rendszerrel biztosítja, hogy mindig minden a keze ügyében legyen, amire szüksége van.