Skip To Content
Menedzsment

Igazgatótanács

Azok, akik az igazgatótanácsot alkotják

Florian Huettl 

Az Opel Automobile GmbH vezérigazgatója

 

Florian Huettl az Opel Automobile GmbH vezérigazgatója (CEO). 2022 júniusa óta áll a rüsselsheimi székhelyű márka élén. Jelenlegi megbízatása előtt Huettl az Opel/Vauxhall értékesítési és marketing igazgatója, valamint az Opel Automobile GmbH igazgatótanácsának tagja volt.

 

Huettl a Stellantis felsővezetői csapatának is tagja, és közvetlenül a Stellantis vezérigazgatójának, Carlos Tavaresnek tartozik beszámolási kötelezettséggel.

 

Huettl pályafutása során különböző vezetői pozíciókat töltött be az autóiparban a Stellantisnál és a Renault csoportnál. Az elmúlt 20 év során az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Svájcban és Oroszországban szerzett nemzetközi tapasztalatot. Huettl Bergisch-Gladbachban (Németország), a Fachhochschule der Wirtschaft főiskolán szerzett alapdiplomát nemzetközi üzleti menedzsmentből.

Frédéric Brunet

Az Opel Automobile GmbH pénzügyi és informatikai ügyvezető igazgatója és pénzügyi igazgatója (CFO)

 

Az Ecole Centrale de Lyon-on végzett Brunet úr 2000-ben könyvvizsgálóként kezdte pályafutását a PricewaterhouseCoopers-nél. 2004-ben került a PSA Peugeot Citroënhez, ahol különböző funkciókat töltött be. 2017 óta ő volt a vállalat csoportkontrollere, aki az összes globális ellenőrzési tevékenységet felügyelte.

 

2014 és 2017 között a Groupe PSA befektetői kapcsolatok részlegét vezette. Ezt megelőzően a Stratégiai Osztályon dolgozott, ahol a stratégiai projektek ütemezését és pénzügyi hatásait felügyelte. 2012 és 2014 között Frédéric Brunet a Groupe PSA latin-amerikai régiójának pénzügyi igazgatójaként szerzett nemzetközi tapasztalatot.

Ralph Wangemann

Az Opel Automobile GmbH személyügyi és munkaügyi igazgatója

 

Ralph Wangemann 2019 januárja óta az Opel Automobile GmbH személyügyi és munkaügyi igazgatója.

 

Wangemann 1998-ban kezdte pályafutását a General Motors / Opel vállalatnál, amikor az értékesítés utáni részleg személyügyi munkatársaként csatlakozott a vállalathoz. Ezt követően különböző vezetői pozíciókat töltött be HR területen Németországban és Ausztriában. Legutóbb az Opel/Vauxhall HR igazgatóhelyettese / németországi HR igazgató és a munkaügyi kapcsolatok igazgatója volt.

 

Ralph Wangemann 1970. április 2-án született, és a würzburgi Julius Maximilians Egyetemen folytatott jogi tanulmányokat.