Skip To Content
Érkező modellek

Érkező modellek

Mindig a jövőbe tekintünk - folyamatosan kutatva és fejlesztve új járművekeinket és termékeinket. Maradjon velünk.

Grandland GSe
Üdvözli Önt az a teljesítmény, amely révén a Grand jelző bekerülhetett a Grand Sport electric (GSe) nevébe. Az Opel Grandland GSe a sportosság, a mozgékonyság, a luxus dizájn és az alacsonyabb károsanyag-kibocsátás terén egyaránt a SUV-k élvonalába tartozik, mégis összetéveszthetetlenül Opel: mozgásban lévő hamisítatlan német energia. Ugorjon szintet a vezetési élményben! Alakítsa kedvére a sajátját 2023. januártól.  
Fedezze fel most
Astra GSe
Az új Opel Astra GSe egy semmi máshoz nem hasonlítható Astra. Maximális élményre tuningolva alacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett, szenvedéllyel és nagy precizitással készült. A merész és letisztult formatervezés a hibrid teljesítmény és hatékonyság kombinációjával fenomenális vezetési élményt nyújt. Ugorjon szintet az autózásban! Alakítsa kedvére a sajátját 2023 tavaszától.  
Fedezze fel most
Astra Electric
Vezesse a jövőt! Üdvözli Önt az általunk gyártott legtisztább Astra. Az új Opel Astra merész megjelenése, csúcstechnológiája és izmos stílusa most 100%-ban elektromos. Sportos 5 ajtós és sokoldalú Sports Tourer változatban is elérhető. Alakítsa kedvére 5 ajtós modelljét 2023 tavaszától. 
Fedezze fel most
Az új Opel Astra Sports Tourer
Az Opel Astra Sports Tourer esetében nem kell kompromisszumot kötnie a raktér tekintetében, ha letisztult és merész kialakításra, alacsony üzemeltetési költségekre, valamint benzin- és dízelmotorválasztékra vágyik.  
Fedezze fel most
Astra Sports Tourer plug-in hibrid
Az Opel Astra a merész mérnöki munka legtisztább formája, amelyet a sports tourer változat innovatív rakodási jellemzői és egy fejlett, elektromos plug-in hibrid hajtáslánc tesznek teljessé.  
Fedezze fel most
Astra Sports Tourer GSe
Az új Opel Astra Sports Tourer GSe új szintre emeli a vezetés élményét. Német tervezés, sportos hangolás és izgalmas gyorsulás, mindez anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a károsanyag-kibocsátás vagy a helykínálat terén. Az új Opel Astra Sports Tourer GSe éppoly dinamikus, mint amilyen sokoldalú, s kívül-belül a merész és letisztult német formatervezést képviseli.  
Fedezze fel most

Hírlevél

Iratkozzon fel, és legyen az elsők között, akik információt kapnak termékeinkkel kapcsolatos jövőbeli hírekről, információkról és ajánlatokról.

Nemrég érkezett új modellek

Itt találja a nemrégiben bevezetett legújabb modelljeinket