Skip To Content
Áttekintés

Vivaro Electric

Már nettó 12 990 000 Ft-tól

Cégeknek akár 4.000.000 Ft állami támogatással 3. Ismerd meg az Opel Elektromos Roadshow-n! 

 

Már havi 90 670 Ft-ért, évi fix 5% ügyleti kamattal, Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozással1!

 

Az új Opel Vivaro-e prémium választás a legmagasabb szakmai színvonalú vállalkozások számára, amelyek megkövetelik, hogy járműveik zökkenőmentesen illeszkedjenek az optimalizált munkafolyamatokba. Kompromisszumok nélküli karakterével és emissziómentes vezethetőségével a Vivaro-e ideális a városi környezetben és azon túl. Három hosszváltozatban és két akkumulátormérettel kapható akár 330 km-es hatótávval (wltp)¹

¹ Vivaro-e/Zafira-e Life energiafogyasztás (vegyes használatban) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO₂-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 230-330 km (felszereltségtől függően).
Minden új Opel haszonjárműhöz a 2 év alapgarancián felül +3 év / 200 000 km gyári FlexCare garanciát biztosítunk! Tudjon meg többet!
Készletről azonnal vihető kínálatunk

Kiemelkedő tulajdonságok

Zéró károsanyag-kibocsátás

Hatékonyság
Az autópályától az utolsó szakaszig a városban az új Vivaro-e kompromisszumok nélküli karaktere teljesen elektromos teljesítményt kínál anélkül, hogy ez korlátozná a praktikumot vagy a tartósságot. Az Opel megérti profi ügyfelei olyan praktikus haszongépjárművek iránti igényét, melyeknél a megbízhatóságon és az alacsony üzemeltetési költségen van a hangsúly.

Profi teherbírás

Kompromisszumok nélküli rakodási lehetőségek

Akárcsak a belső égésű motorral felszerelt Vivaro, az új Vivaro-e is tényekkel és számokkal győzi meg, ha a szállításról van szó. Kategóriaelső 1275 kg¹-os maximális teherbírást kínál, rendkívül versenyképes, akár 6,6 m3-es² rakteret és akár 4 m-es² maximális rakodási hosszt.

 

¹ Modelltől függően.

² FlexCargo®-val felszerelt L2 modellek esetében.

 

Bár lesz elég szabad helye, nem mindig lesz elég szabad keze - az új Vivaro-e ezért külön rendelhető elektromos tolóajtókat3 kínál, amelyek a raktérajtók alatt tett lábmozdulattal nyithatók.

 

Modelltől függően.

Okos vállalkozás

e-INFO

Az új Vivaro-e irányítása teljesen az Ön kezében van a szükséges információkkal: a műszerfal teljeskörű digitális áttekintést kínál az utazásról, közvetlenül a keze ügyében.

 

A speciális e-INFO műszerfal letisztultan, valós időben jeleníti meg az információkat, így Ön magabiztosan tervezheti meg a munkáit.

Tervezzen előre

Autópálya-biztos

Az új Vivaro-e teljesen elektromos erőátviteli rendszerével és továbbfejlesztett utastér kialakításával vállalkozása messzebbre juthat, biztonságosabban és hatékonyabban, és nem csak a városi környezetben nyújt megbízható teljesítményt, hanem az autópályán is. Tartson lépést bármilyen üzleti környezetben azonnali nyomatékelosztással és 130 km/h-s csúcssebességgel, miközben legértékesebb eszközeit biztonságban tudhatja.

 

Az új Vivaro-e egyaránt jól teljesít a nyílt autópályán, a városi utakon és az építkezéseken biztonsági rendszerek sorával, melyek minden környezetben védik a személyzetet és a rakományt: többek között automatikus vészfékezéssel, sávtartóval, oldalsó holttérfigyelővel, 180 fokos tolatókamerával és opcionális Intelli-Grip kipörgésgátlóval.

Vállalkozására szabva

Sokoldalúság

Az új Opel Vivaro-e mindig tökéletesen megfelel az Ön üzleti igényeinek. Csak kombinálja az Ön számára ideális járműhosszt azzal az akkumulátormérettel, amelyre szüksége van a városi környezetben és azon túl. Az elektromos változat 50 kWh-s akkumulátorral és akár 230 kilométeres hatótávval, vagy 75 kWh-s akkumulátorral és akár 330 km-es WLTP szerinti¹ hatótávval kapható.

 

¹ Vivaro-e/Zafira-e Life energiafogyasztás (vegyes használatban) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO₂-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 230-330 km (felszereltségtől függően).

Kategóriaelső jellemzők

Tökéletesen integrált akkumulátor

Az új Opel Vivaro-e 50 kWh-s akkumulátorral és akár 230 kilométeres hatótávval, vagy 75 kWh-s akkumulátorral és akár 330 km-es hatótávval¹ kapható. Az Opel korszakalkotó hajtáslánc technológiája és felépítése az alacsony, lapos akkumulátorral stabil súlypontot és maximális utasteret biztosít a Vivaro-e modellben.

 

¹ Vivaro-e/Zafira-e Life energiafogyasztás (vegyes használatban) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO₂-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 230-330 km (felszereltségtől függően). Az említett hatótáv- és elektromos fogyasztási adatok előzetes értékek és megfelelnek a WLTP vizsgálati eljárásnak, amely alapján 2018. szeptember 1-jétől az új járművek típusjóváhagyása történik. Az EG típusjóváhagyás és a megfelelőségi tanúsítvány még nem áll rendelkezésre. Az előzetes értékek eltérhetnek a hivatalos végső típusjóváhagyási adatoktól.

 
Zajmentes
Csak a megfelelő esetlben hívja fel a figyelmet vállalkozására. Az új Vivaro-e tényleg csendes, teljesen elektromos akkumulátoros hajtáslánca ideális sűrűn lakott városi és lakókörnyezetben, ahol a zéró kibocsátás ugyanúgy vonatkozik a zajszennyezésre, mint a kipufogógázokra. A Vivaro-e kívül-belül csendes működésű, ezzel csökkenti a vezetőt érő stresszt a hosszú munkanapokon. 
Regeneratív fékezés
Nem vész kárba a munkanap egyetlen része sem az új Vivaro-e modellel. Vezetéskor amint leveszi a lábát a gázpedálról, a regeneratív fékrendszer visszanyeri a kinetikus energiát fékezés közben, és ezt az energiát a hatótáv növelésére használja fel. A legmagasabb beállítással (B szint) a rövid utak nagy része a hagyományos fékek használata nélkül tehető meg, ezáltal csökkentve a kopási és az ehhez kapcsolódó karbantartási költségeket. 
Gyors és egyszerű töltés
A nagy energiasűrűségű 50 kWh-os/18 modulból álló és a 75 kWh-os/27 modulból álló akkumulátorok üres állapotról mindössze 30 ill. 45 perc alatt feltölthetők az optimális hatótáv 80%-ára egy 100 kW-os nyilvános töltőről. A fedélzeti 7,4 kW-os vagy a továbbfejlesztett 11 kW-os töltők tökéletesek arra, hogy egy éjszaka alatt teljesen felkészítsék új Vivaro-e modelljét a következő munkanapra. 
Adatkijelző monitorok
Az új Vivaro-e kifinomult érzékelői és adatkijelző monitorjai részletes áttekintést nyújtanak a vezetési körülményekről és az energiafogyasztásról, maximális hatékonyságot és hatótávot biztosítva. 
Alacsony üzemeltetési költségek
Ahogy a városokban növekszik a levegőminőség miatti aggodalom és egyre elterjedtebbé válnak az emissziómentes zónák a városi területeken, az elektromos haszongépjárművek egyre inkább elengedhetetlenné válnak a költséghatékony üzletmenethez. A Vivaro-e megszabadít az ingadozó üzemanyagárak és a teljes árú gépjárműadók terhétől, és rendkívül versenyképes üzemeltetési költséggel és állami vásárlási ösztönzőkkel párosul. 

Opel szolgáltatások elektromos járművekhez

A töltéstől a mobilitási szolgáltatásokig: az elektromos járművekhez elérhető Opel szolgáltatások zökkenőmentessé teszik az elektromos autózásra való átállást

FlexCare-e

Opel FlexCare-e

Legyen mindig gondtalan az Opel FlexCare-e-vel! a FlexCare-e egy kényelmes, mindent magában foglaló program az ön nyugalmáért. egyedi csomagokat kínálunk országúti segélyszolgálattal, kiterjesztett garanciával és szervizlefedettséggel.

 

Tekintse meg FlexCare-e csomagjainkat, és válassza ki az önnek megfelelőt!

Következő lépések

Kiemelt haszonjármű ajánlataink

Akár azonnali készletről vihető!

Ne várjon hónapokig!

Válasszon azonnal elérhető, raktárkészleten levő modelljeinkből!