Skip To Content
Áttekintés

Új Vivaro Electric

Már nettó 12 990 000 Ft-tól

Cégeknek akár 4.000.000 Ft állami támogatással, már nettó 8.990.000 Ft-tól 2.

 

Már havi 90 670 Ft-ért, évi fix 5% ügyleti kamattal, Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozással1!

 


Az új Vivaro Electric az Opel új elektromos járműkínálatának különleges tulajdonságait képviseli: ez a prémium választás olyan vállalkozások számára, amelyek a legmagasabb szakmai normák szerint működnek. Olyan tartós járművekre van szükségük, amelyek rendkívül sokoldalúak, és zökkenőmentesen illeszkednek optimalizált munkafolyamatukba. Kompromisszumok nélküli karakterével és emissziómentes vezethetőségével a Vivaro Electric ideális a városi környezetben és azon túl. Két hosszváltozatban és két akkumulátormérettel kapható akár 350 km-es hatótávval (WLTP).¹

 
 
1 Energiafogyasztás (vegyes használatban) 23,7-37,0 kWh/100 km; CO₂-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 208-352 km (felszereltségtől függően).

Akár  350 km
Elektromos hatótáv WLTP szerint (1)
6.6 m3
Maximális raktér méret (2)
1 263 kg
Maximális teherbírás (3)
(1) a változattól és a választott felszereltségtől függ

(2) Vivaro Electric L furgon esetén FlexCargo dupla utasüléssel

(3) Opcionális. A maximális terhelhetőség figyelembe veszi a vezető súlyát. Alap teherbírás 1000 kg.
Megbízható társ

Az új Vivaro Electric tágas és sokoldalú belterével, nagy teherbírásával és megbízható akkumulátorával szinte minden vállalkozás számára ideális szállítóeszköz.

E-technológia
Hatótáv, töltés és sok minden más
Elektromos autóra váltasz? Ez nagyszerű üzleti döntés - minden szempontból. Hatékony, fenntartható és előremutató. Tökéletes a vállalkozásodhoz.
Sokoldalúság
Egy furgon, ami érted dolgozik
Alakítsd furgonodat az igényeidhez: az új Vivaro Electric különböző karosszériában kapható, olyan jellemzőkkel, amelyek lehetővé teszik, hogy igazán ki tudd szolgálni ügyfeleidet - teljesen károsanyag-kibocsátásmentesen és szinte zajtalanul.
Rakomány
Mindent elbír
A hasznos teherbírás és a méretek fontosak, de az olyan funkciók, mint a tolóajtó mindkét oldalon és a két 12 V-os csatlakozó, számítanak igazán. Ezért az új Vivaro Electric ideális szállítóeszköz minden feladathoz - akár a szűk belvárosi területeken, akár olyan munkák elvégzéséhez, ahol nincsenek elektromos csatlakozóhelyek.
Okosautó-funkciók
Tudd, hogy hová tartasz
Az új Vivaro Electric modell maximális hatékonyságot biztosít minden egyes fuvarnál. A csúcskategóriájú elektromos motor, valamint a továbbfejlesztett navigációs rendszer és az OpelConnect szolgáltatások gondoskodnak a saját és kollégáid biztonságáról.
Mobil iroda
Dolgozz bárhonnan
Többé nem kell a laptopot a térdeden egyensúlyozni úgy, hogy a kormánykerék közben útban van. Változtasd az új Vivaro Electric modellt egy igazi guruló irodává, és vezesd vállalkozásodat a jövő felé.
Biztonság és vezetéstámogató funkciók
Első a biztonság
Az embereid, a furgonod és a rakományod is megérdemli a védelmet. Az új Vivaro Electric fejlett funkciói segítenek megelőzni a baleseteket és megkönnyítik a vezetést - így nemcsak jobban, de biztonságosabban is vezetheted vállalkozásod.
Opel+ tartozékok és sok minden más
Fali töltők és sok minden más
Az Opel tisztában van azzal, hogy az elektromos energia az új Vivaro Electric hajtóereje, és következésképpen a vállalkozás sikere. Ezért rendelkezik furgonod alapfelszereltségként töltőkábellel. Kiválasztottuk a legjobb további elektromos jármű tartozékokat. Találd meg, melyik felszerelés illik a legjobban a munkádhoz.

Részletek megjelenítése

Fali töltők

E-mobilitási központunkban minden szükséges részletet megtudhatsz a fali töltőkről és az otthoni megoldásokról.

Töltés és hatótáv

Rengeteg további információt találsz a töltésről és a hatótávról e-mobilitási tartalomtárunkban. Tekintsd meg most!

Finanszírozás és támogatások

A legtöbb ország nagyvonalú támogatásokat nyújt a leendő elektromos autó vásárlóknak. Nálunk minden szükséges információt megtalálsz.

1 Disclaimer

2 Disclaimer