SKIP TO CONTENT
Áttekintés

Vivaro-e zárt furgon

Akár 9 700 000 Ft-tól*

Az új Opel Vivaro-e prémium választás a legmagasabb szakmai színvonalú vállalkozások számára, amelyek megkövetelik, hogy járműveik zökkenőmentesen illeszkedjenek az optimalizált munkafolyamatokba. Kompromisszumok nélküli karakterével és emissziómentes vezethetőségével a Vivaro-e ideális a városi környezetben és azon túl. Három hosszváltozatban és két akkumulátormérettel kapható akár 330 km-es hatótávval (WLTP)¹.

¹ Vivaro-e/Zafira-e Life energiafogyasztás (vegyes használatban) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO₂-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 230-330 km (felszereltségtől függően).

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK.

ZÉRÓ KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS.

Hatékonyság.
Az autópályától az utolsó szakaszig a városban az új Vivaro-e kompromisszumok nélküli karaktere teljesen elektromos teljesítményt kínál anélkül, hogy ez korlátozná a praktikumot vagy a tartósságot. Az Opel megérti profi ügyfelei olyan praktikus haszongépjárművek iránti igényét, melyeknél a megbízhatóságon és az alacsony üzemeltetési költségen van a hangsúly.

PROFI TEHERBÍRÁS.

Kompromisszumok nélküli rakodási lehetőségek.

Akárcsak a belső égésű motorral felszerelt Vivaro, az új Vivaro-e is tényekkel és számokkal győzi meg, ha a szállításról van szó. Kategóriaelső 1275 kg¹-os maximális teherbírást kínál, rendkívül versenyképes, akár 6,6 m3-es² rakteret és akár 4 m-es² maximális rakodási hosszt.

 

¹ Modelltől függően.

² FlexCargo®-val felszerelt L2 modellek esetében.

 

Bár lesz elég szabad helye, nem mindig lesz elég szabad keze - az új Vivaro-e ezért külön rendelhető elektromos tolóajtókat3 kínál, amelyek a raktérajtók alatt tett lábmozdulattal nyithatók.

 

Modelltől függően.

OKOS VÁLLALKOZÁS.

e-INFO.

Az új Vivaro-e irányítása teljesen az Ön kezében van a szükséges információkkal: a műszerfal teljeskörű digitális áttekintést kínál az utazásról, közvetlenül a keze ügyében.

 

A speciális e-INFO műszerfal letisztultan, valós időben jeleníti meg az információkat, így Ön magabiztosan tervezheti meg a munkáit.

TERVEZZEN ELŐRE.

Autópálya-biztos.

Az új Vivaro-e teljesen elektromos erőátviteli rendszerével és továbbfejlesztett utastér kialakításával vállalkozása messzebbre juthat, biztonságosabban és hatékonyabban, és nem csak a városi környezetben nyújt megbízható teljesítményt, hanem az autópályán is. Tartson lépést bármilyen üzleti környezetben azonnali nyomatékelosztással és 130 km/h-s csúcssebességgel, miközben legértékesebb eszközeit biztonságban tudhatja.

 

Az új Vivaro-e egyaránt jól teljesít a nyílt autópályán, a városi utakon és az építkezéseken biztonsági rendszerek sorával, melyek minden környezetben védik a személyzetet és a rakományt: többek között automatikus vészfékezéssel, sávtartóval, oldalsó holttérfigyelővel, 180 fokos tolatókamerával és opcionális IntelliGrip kipörgésgátlóval.

VÁLLALKOZÁSÁRA SZABVA.

Sokoldalúság.

Az új Opel Vivaro-e mindig tökéletesen megfelel az Ön üzleti igényeinek. Csak kombinálja az Ön számára ideális járműhosszt azzal az akkumulátormérettel, amelyre szüksége van a városi környezetben és azon túl. Az elektromos változat 50 kWh-s akkumulátorral és akár 230 kilométeres hatótávval, vagy 75 kWh-s akkumulátorral és akár 330 km-es WLTP szerinti¹ hatótávval kapható.

 

¹ Vivaro-e/Zafira-e Life energiafogyasztás (vegyes használatban) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO₂-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 230-330 km (felszereltségtől függően).

KATEGÓRIAELSŐ JELLEMZŐK.

TÖKÉLETESEN INTEGRÁLT AKKUMULÁTOR

Az új Opel Vivaro-e 50 kWh-s akkumulátorral és akár 230 kilométeres hatótávval, vagy 75 kWh-s akkumulátorral és akár 330 km-es hatótávval¹ kapható. Az Opel korszakalkotó hajtáslánc technológiája és felépítése az alacsony, lapos akkumulátorral stabil súlypontot és maximális utasteret biztosít a Vivaro-e modellben.

 

¹ Vivaro-e/Zafira-e Life energiafogyasztás (vegyes használatban) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO₂-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 230-330 km (felszereltségtől függően). Az említett hatótáv- és elektromos fogyasztási adatok előzetes értékek és megfelelnek a WLTP vizsgálati eljárásnak, amely alapján 2018. szeptember 1-jétől az új járművek típusjóváhagyása történik. Az EG típusjóváhagyás és a megfelelőségi tanúsítvány még nem áll rendelkezésre. Az előzetes értékek eltérhetnek a hivatalos végső típusjóváhagyási adatoktól.

 
ZAJMENTES
Csak a megfelelő esetlben hívja fel a figyelmet vállalkozására. Az új Vivaro-e tényleg csendes, teljesen elektromos akkumulátoros hajtáslánca ideális sűrűn lakott városi és lakókörnyezetben, ahol a zéró kibocsátás ugyanúgy vonatkozik a zajszennyezésre, mint a kipufogógázokra. A Vivaro-e kívül-belül csendes működésű, ezzel csökkenti a vezetőt érő stresszt a hosszú munkanapokon. 
REGENERATÍV FÉKEZÉS
Nem vész kárba a munkanap egyetlen része sem az új Vivaro-e modellel. Vezetéskor amint leveszi a lábát a gázpedálról, a regeneratív fékrendszer visszanyeri a kinetikus energiát fékezés közben, és ezt az energiát a hatótáv növelésére használja fel. A legmagasabb beállítással (B szint) a rövid utak nagy része a hagyományos fékek használata nélkül tehető meg, ezáltal csökkentve a kopási és az ehhez kapcsolódó karbantartási költségeket. 
GYORS ÉS EGYSZERŰ TÖLTÉS
A nagy energiasűrűségű 50 kWh-os/18 modulból álló és a 75 kWh-os/27 modulból álló akkumulátorok üres állapotról mindössze 30 ill. 45 perc alatt feltölthetők az optimális hatótáv 80%-ára egy 100 kW-os nyilvános töltőről. A fedélzeti 7,4 kW-os vagy a továbbfejlesztett 11 kW-os töltők tökéletesek arra, hogy egy éjszaka alatt teljesen felkészítsék új Vivaro-e modelljét a következő munkanapra. 
ADATKIJELZŐ MONITOROK
Az új Vivaro-e kifinomult érzékelői és adatkijelző monitorjai részletes áttekintést nyújtanak a vezetési körülményekről és az energiafogyasztásról, maximális hatékonyságot és hatótávot biztosítva. 
ALACSONY ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK
Ahogy a városokban növekszik a levegőminőség miatti aggodalom és egyre elterjedtebbé válnak az emissziómentes zónák a városi területeken, az elektromos haszongépjárművek egyre inkább elengedhetetlenné válnak a költséghatékony üzletmenethez. A Vivaro-e megszabadít az ingadozó üzemanyagárak és a teljes árú gépjárműadók terhétől, és rendkívül versenyképes üzemeltetési költséggel és állami vásárlási ösztönzőkkel párosul. 

OPEL SZOLGÁLTATÁSOK ELEKTROMOS JÁRMŰVEKHEZ.

A töltéstől a mobilitási szolgáltatásokig: az elektromos járművekhez elérhető Opel szolgáltatások zökkenőmentessé teszik az elektromos autózásra való átállást.
"INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021."
A Vivaro-e az Opel első tisztán elektromos kishaszonjárműve, és elsőként nyerte el az “Év Nemzetközi Haszonjárműve” címet. Itt az ideje, hogy Önnek is társa legyen a mindennapokban ez a kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező német konstrukció. Mi megalkottuk. Önön a sor. 

FLEXCARE-e.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK.