Skip To Content
E-modellek

E-modellek

Kezdjen neki!

Először is: elektromos autót vezetni könnyebb, mint gondolná – függetlenül az Ön mobilitási igényeitől. Tudjon meg mindent a fontos témákról, például az e-mobilitás különböző formáiról, a hatótáv maximalizálásáról, az elektromos járművek akkumulátorairól és az általános üzemeltetési költségekről.

Opel szolgáltatások elektromos járművekhez

Elektromos Opeljéhez teljes körű, hasznos e-szolgáltatások járnak. Meghallgattuk az emberek véleményét az elektromos autók birtoklásával kapcsolatban, és minden szögből átgondoltuk a dolgot. Újra meg újra. Ezt alapul véve valóban hasznos, integrált, az e-mobilitást könnyűvé és szórakoztatóvá tevő szolgáltatásokat tudtunk kínálni.
Otthoni és munkahelyi töltés
Az Opel töltőeszközök és szolgáltatások széles választékát kínálja, az igényeire szabott tökéletes megoldást biztosítva Önnek. 
További részletek How to get your wall box installed
E-távirányítás
Szeretné ütemezni akkumulátora töltését vagy indulás előtt előre felfűteni/lehűteni autóját? Csak vegye elő okostelefonját! 
További részletek
Opel FlexCare szervizelési szerződések elektromos autókhoz
Jó hír: az elektromos járművekben kevesebb mozgó motoralkatrész van, mint a belsőégésű motorral rendelkezőkben, ami alacsonyabb szervizelési költséget is jelent. Az Opel FlexCare szervizelési szerződések szakszerű, elektromos járművekre szabott és kivételes ár-érték arányú gondoskodást kínálnak. 
Akkumulátorgarancia
Minden elektromos járművünkhöz 8 éves vagy 160.000 km-es akkumulátorgarancia jár, biztosítva, hogy eredeti töltési kapacitásának legalább 70%-át még ennyi idő vagy megtett távolság után is megtartsa. Akkumulátorkapacitási tanúsítványunk igazolja járműve akkumulátorának töltési kapacitását és megkönnyíti a jármű későbbi újraértékesítését. 
Eletromos autó ügyfélszolgálat
Az Opel dedikált telefonos ügyfélszolgálatot tart fenn az akkumulátoros elektromos (BEV) és a plug-in hibrid (PHEV) elektromos járművek tulajdonosai részére. Speciálisan képzett személyzet nyújt általános támogatást és tanácsadást a töltőállomásokkal, a szervizeléssel és a karbantartással kapcsolatban. 
24/7 közúti segítségnyújtás
A közúti segítségnyújtás a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető a legtöbb európai országban. Magában foglalja a töltőpontokkal rendelkező Opel kereskedések azonosítását, illetve műszaki meghibásodás esetén a jármű elvontatását egy hivatalos Opel márkaszervizbe.