Skip To Content
További garancia akár 7 évig

Akár 7 év garancia, akár 7 év biztonság

Opel kiterjesztett garancia elérhető áron

Ha további 2 évig biztonságban szeretné tudni az autóját, az 5 éves FlexCare garancia mellé +2 év Kiterjesztett garanciát kínálunk Önnek, mely fedezheti a garanciális javítási költségeket.

 

Miért válassza az Opel Kiterjesztett Garanciát? *

  • Garanciális javítások 5 év után is: Még az eredeti 5 éves garancia lejárta után is biztonságban tudhatja autóját, hiszen akár további 2 évig vagy 150 000 km-ig fedezheti a garanciális javítások költségeit.
  • Gyári minőség: Garanciális javítások kizárólag szakképzett és Opel technológiákat alkalmazó Opel Márkaszervizekben, eredeti gyári Opel alkatrészek felhasználásával.
  • Széles választék: Több csomag közül választhat, így megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb fedezetet nyújtó kiterjesztett garancia terméket.

 

Az Opel Kiterjesztett Garancia egyedi minden járműhöz. Kérjen árajánlatot szerviztanácsadóinktól, és ismerje meg a részleteket!

 

*Az Opel magyarországi importőre 5 év jótállást biztosít az Opel gépkocsikra kiegészítő szerződéses Opel Flexcare kiterjesztett garancia révén. Ha az 5 éven felül még további 2 évig szeretne gépkocsijára garanciát kötni, ezt megteheti maximum 100 000 km futás mellett bármikor az autó 6 éves koráig. Több fedezeti csomag közül is választhat, így a kötés feltételei és a szolgáltatás tartalma a választott kiterjesztett garancia terméktől függ.

 

Kérjen az autójára szabott árajánlatot és érdeklődjön a részletekről a programban résztvevő Opel Márkaszervizeknél!

A szervizidőpont foglalás űrlapon válassza az “Egyéb” szerviz műveletet, a Részletek/Megjegyzések mezőbe pedig írja be a következő megjegyzést: 7 éves garancia árajánlat