Skip To Content
Astra modellek

Opel Astra

Válassza ki Astra modelljét

Válasszon a benzines, a dízel vagy a plug-in hibrid változat közül a vadonatúj ötajtós Opel Astra modellnél. Vagy a benzines és a dízelváltozat közül a Sports Tourer esetében. Melyik a megfelelő az Ön számára?

Új Astra ötajtós

Az új Opel Astra egy új korszak kezdetét jelzi - merész kialakítással és kategóriavezető technológiákkal, mint például az adaptív IntelliLux LED® Pixel fényszórók, az új szemmagasságú kijelző és a félautonóm vezetést biztosító IntelliDrive rendszer. Az új benzin- és dízelmotorok egyenletes működésükkel és hatékonyságukkal nyűgöznek le, és 6 fokozatú kézi vagy 8 fokozatú automata sebességváltóval rendelhetők. A legújabb generációs, teljesen digitális Opel Pure Panel® műszerfalhoz illeszkedő belső tér a legmodernebb infotainment rendszerrel rendelkezik a zökkenőmentes telefonintegráció érdekében.

 

 • Külső méretek: teljes hossz: 4374 mm, magasság: 1441-1470 mm, szélesség: 2062 mm

 

 • Csomagtér/raktér mérete: 422-1339 l

 

 • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1250-1400 kg (12 %-os lejtő)/ 660-680 kg

Új Astra ötajtós plug-in hibrid

Az Astra plug-in hibrid hajtásláncával is meghatározza az új korszakot: kompromisszumok nélküli teljesítményt és hatékonyságot tesz lehetővé. Kívülről merész kialakítású - az ikonikus Opel vizorral, amely mögött a legmodernebb vezetőtámogató rendszerek kamerái és szenzorai helyezkednek el. A belső térben például a következő generációs, teljesen digitális Pure Panel® műszerfal széles képernyőkkel és ösztönös vezérléssel nyűgözi le Önt. Az ergonomikus AGR ülések¹ nyugodt vezetést biztosítanak még a hosszú utakon is.

 

¹ Külön rendelhető, vagy magasabb felszereltségi szintekhez érhető el.

 

 • Külső méretek: teljes hossz: 4374 mm, magasság:  1441-1470 mm, szélesség: 2062 mm

 • Csomagtér/raktér mérete: 422-1339 l

 • Max.vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1450 kg (12 %-os lejtő)/ 750 kg

Új Astra Sports Tourer

Looking to turn up the volume? The new Astra Sports Tourer gives you more space with a 608 litre boot (expanding up to as much as 1,634 litres with the seats folded) plus innovative storage solutions to help use the cabin neatly and intelligently. Enjoy the bold dynamic driving character of Astra, now with all the versatlity you need. 

 

 • Exterior dimensions: overall length: 4,642 mm, height  1,443 - 1,480 mm, width 2,062 mm

 • Luggage-/loadspace volume: 597 - 1,634 l

 • Max. towing weight braked / unbraked:  1,200 - 1,500 kg (12 % gradient)/ 680 - 740 kg

Új Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid

No more choosing between agile or spacious, bigger or smarter. The New Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid combines the very best of both, without compromise. Advanced powertrains give you every advantage of both proven and innovative drive technology. Inside, there’s all the space you need, plus Advanced Driving Assistance systems and the radical Pure Panel® display. 

 

 • Exterior dimensions: overall length: 4,642 mm, height  1,443 - 1,481 mm, width 2,062 mm

 • Luggage-/loadspace volume: 516 - 1,553 l

 • Max. towing weight braked / unbraked:  1,400 kg (12 % gradient) / 750 kg

Nem csak frissítés - sokkal több annál

Új Opel Astra GSe

Az új Astra GSe dinamikus, ugyanakkor alacsony károsanyag-kibocsátású, 225 lóerős plug-in hibrid hajtáslánccal rendelkezik, amelyet egy sor precízen hangolt sportos jellemző egészít ki, a merevített futóműtől a Performance ülésekig, a magasabb szintű Astra vezetési élmény érdekében.

 

Teljesítmény

1.6 Turbo motor 110 lóerős villanymotorral kiegészítve a kompromisszumok nélküli elektromos autózás érdekében.

 

Merész és letisztult 

Élje át a mozgásban lévő színtiszta szenvedélyt a merész és letisztult formatervezés következő generációjával.

 

Számít a méret

Új Opel Astra Sports Tourer GSe  

Ugorjon szintet az autózásban! Az új Opel Astra Sports Tourer GSe a hibrid teljesítményt, a merész formatervezést és a megnövelt csomagteret ötvözi, hogy stílusosan szállíthassa mindazt, amire Önnek szüksége van

 

Sportfutómű

Az Astra Sports Tourer GSe méltó a nevéhez: merevített sportfutómű kimagasló minőségű, frekvenciafüggő lengéscsillapítással (FSD), precízen kalibrált kormányzás és Sport üzemmódban sportos motorhang jellemzi. 

 

Sokoldalúság

Gyorsabb, tágasabb és intelligensebb. A tágas, 1 553 literes kapacitást az innovatív IntelliSpace rendszer fokozza. 


Szeretne többet tudni?

Legyen mindig jól informált

Az új Opel Astra a kezdetektől hatékony. Magán vagy céges autóként is elsőosztályú nagy teljesítményű technológiája és kényelme. Azért vagyunk, hogy segítsünk a vásárlásnál, és az Opel Bank szakértői tanácsot adnak a finanszírozás, a lízingelés vagy a szolgáltatás valamennyi szempontját illetően.

Új Astra ötajtós

Az új Opel Astra egy új korszak kezdetét jelzi - merész kialakítással és kategóriavezető technológiákkal, mint például az adaptív IntelliLux LED® Pixel fényszórók, az új szemmagasságú kijelző és a félautonóm vezetést biztosító IntelliDrive rendszer. Az új benzin- és dízelmotorok egyenletes működésükkel és hatékonyságukkal nyűgöznek le, és 6 fokozatú kézi vagy 8 fokozatú automata sebességváltóval rendelhetők. A legújabb generációs, teljesen digitális Opel Pure Panel® műszerfalhoz illeszkedő belső tér a legmodernebb infotainment rendszerrel rendelkezik a zökkenőmentes telefonintegráció érdekében.

 

 • Külső méretek: teljes hossz: 4374 mm, magasság: 1441-1470 mm, szélesség: 2062 mm
 
 • Csomagtér/raktér mérete: 422-1339 l
 
 • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1250-1400 kg (12 %-os lejtő)/ 660-680 kg
 
Részletek megjelenítése Konfigurálás
NOVA ASTRA SPORTS TOURER
Treba vam više prostora? Nova Astra Sports Tourer nudi vam prtljažni prostor od 608 litara – čak od 1.634 l s preklopljenim sjedalima – plus inovativna rješenja koja će vam pomoći da inteligentno upotrijebite prostor. Koji je pogonski agregat idealan za vas? Napredni električni plug-in hibrid ili visoko učinkoviti dizelski i benzinski motori?  
Részletek megjelenítése
NOVA ASTRA - ELEKTRIČNI PLUG-IN HIBRID

Astra Hybrid također definira novu eru sa svojim pogonskim sklopom: plug-in hibridna tehnologija omogućuje performanse i učinkovitost bez kompromisa. Izvana je dizajnirana odvažno - s ikoničnim Opel Vizorom, iza kojeg se nalaze senzori i kamere za najsuvremenije sustave pomoći vozaču. U unutrašnjosti, na primjer, oduševljava potpuno digitalni Pure Panel® sljedeće generacije sa širokim zaslonom i intuitivnim kontrolama. Ergonomska aktivna sjedala1 osiguravaju opuštenu vožnju, čak i na dugim putovanjima.

 

1 Dostupno kao opcija ili u višim razinama opreme.

 

 • Vanjske dimenzije: ukupna duljina: 4.374 mm, visina 1.441 - 1.470 mm, širina 2.062 mm
 
 • Zapremina prostora za prtljagu/teret: 422 - 1.339 l
 
 • Najveća masa za vuču kočna/nekočena: 1.450 (12 % nagiba) / 750 kg
 
Részletek megjelenítése Konfigurálás