Skip To Content
Astra modellek

Opel Astra

Válassza ki Astra modelljét

Válasszon a benzines, a dízel vagy a plug-in hibrid változat közül a vadonatúj ötajtós Opel Astra modellnél. Vagy a benzines és a dízelváltozat közül a Sports Tourer esetében. Melyik a megfelelő az Ön számára?
Új Astra ötajtós

Az új Opel Astra egy új korszak kezdetét jelzi - merész kialakítással és kategóriavezető technológiákkal, mint például az adaptív IntelliLux LED® Pixel fényszórók, az új szemmagasságú kijelző és a félautonóm vezetést biztosító IntelliDrive rendszer. Az új benzin- és dízelmotorok egyenletes működésükkel és hatékonyságukkal nyűgöznek le, és 6 fokozatú kézi vagy 8 fokozatú automata sebességváltóval rendelhetők. A legújabb generációs, teljesen digitális Opel Pure Panel® műszerfalhoz illeszkedő belső tér a legmodernebb infotainment rendszerrel rendelkezik a zökkenőmentes telefonintegráció érdekében.

 

  • Külső méretek: teljes hossz: 4374 mm, magasság: 1441-1470 mm, szélesség: 2062 mm
 
  • Csomagtér/raktér mérete: 422-1339 l
 
  • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1250-1400 kg (12 %-os lejtő)/ 660-680 kg
 
Részletek megjelenítése Konfigurálás
Új Astra ötajtós plug-in hibrid

Az Astra plug-in hibrid hajtásláncával is meghatározza az új korszakot: kompromisszumok nélküli teljesítményt és hatékonyságot tesz lehetővé. Kívülről merész kialakítású - az ikonikus Opel vizorral, amely mögött a legmodernebb vezetőtámogató rendszerek kamerái és szenzorai helyezkednek el. A belső térben például a következő generációs, teljesen digitális Pure Panel® műszerfal széles képernyőkkel és ösztönös vezérléssel nyűgözi le Önt. Az ergonomikus AGR ülések¹ nyugodt vezetést biztosítanak még a hosszú utakon is.

 

¹ Külön rendelhető, vagy magasabb felszereltségi szintekhez érhető el.

 

  • Külső méretek: teljes hossz: 4374 mm, magasság: 1441-1470 mm, szélesség: 2062 mm
 
  • Csomagtér/raktér mérete: 422-1339 l
 
  • Maximális vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1450 kg (12% lejtő) / 750 kg
 
Részletek megjelenítése Konfigurálás

Szeretne többet tudni?

Legyen mindig jól informált

Az új Opel Astra a kezdetektől hatékony. Magán vagy céges autóként is elsőosztályú nagy teljesítményű technológiája és kényelme. Azért vagyunk, hogy segítsünk a vásárlásnál, és az Opel Bank szakértői tanácsot adnak a finanszírozás, a lízingelés vagy a szolgáltatás valamennyi szempontját illetően.