SKIP TO CONTENT
Astra modellek

OPEL ASTRA.

VÁLASSZA KI ASTRA MODELLJÉT.

Válasszon a benzines, a dízel vagy a plug-in hibrid változat közül a vadonatúj ötajtós Opel Astra modellnél. Vagy a benzines és a dízelváltozat közül a Sports Tourer esetében. Melyik a megfelelő az Ön számára?
ÚJ ASTRA ÖTAJTÓS

Az új Opel Astra egy új korszak kezdetét jelzi - merész kialakítással és kategóriavezető technológiákkal, mint például az adaptív IntelliLux LED® Pixel fényszórók, az új szemmagasságú kijelző és a félautonóm vezetést biztosító IntelliDrive rendszer. Az új benzin- és dízelmotorok egyenletes működésükkel és hatékonyságukkal nyűgöznek le, és 6 fokozatú kézi vagy 8 fokozatú automata sebességváltóval rendelhetők. A legújabb generációs, teljesen digitális Opel Pure Panel® műszerfalhoz illeszkedő belső tér a legmodernebb infotainment rendszerrel rendelkezik a zökkenőmentes telefonintegráció érdekében.

 

 • Külső méretek: teljes hossz: 4374 mm, magasság: 1441-1470 mm, szélesség: 2062 mm
 
 • Csomagtér/raktér mérete: 422-1339 l
 
 • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1250-1400 kg (12 %-os lejtő)/ 660-680 kg

 

 
RÉSZLETEK MEGJELENÍTÉSE KONFIGURÁLÁS
ÚJ ASTRA ÖTAJTÓS PLUG-IN HIBRID

Az Astra plug-in hibrid hajtásláncával is meghatározza az új korszakot: kompromisszumok nélküli teljesítményt és hatékonyságot tesz lehetővé. Kívülről merész kialakítású - az ikonikus Opel vizorral, amely mögött a legmodernebb vezetőtámogató rendszerek kamerái és szenzorai helyezkednek el. A belső térben például a következő generációs, teljesen digitális Pure Panel® műszerfal széles képernyőkkel és ösztönös vezérléssel nyűgözi le Önt. Az ergonomikus AGR ülések¹ nyugodt vezetést biztosítanak még a hosszú utakon is.

 

¹ Külön rendelhető, vagy magasabb felszereltségi szintekhez érhető el.

 

 • Külső méretek: teljes hossz: 4374 mm, magasság: 1441-1470 mm, szélesség: 2062 mm
 
 • Csomagtér/raktér mérete: 422-1339 l
 
 • Maximális vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1450 kg (12% lejtő) / 750 kg
 
RÉSZLETEK MEGJELENÍTÉSE KONFIGURÁLÁS
ÖTAJTÓS ASTRA

Ismerje meg az eddigi leghatékonyabb Astrát, új generációs, alacsony fogyasztású motorokkal. Válasszon benzines vagy dízel motorjaink közül, kézi vagy automata sebességváltós kivitelben. Élvezze az innovatív megoldásokat, mint például az IntelliLux LED® Matrix fényszórót, az első és hátsó kamerával ellátott biztonsági rendszert, és a prémium kényelmet, többek között az infotainment rendszereket és az ergonomikus aktív bőrüléseket.

 

 • Külső méretek: teljes hossz: 4370 mm, magasság rakomány nélkül: 1485 mm, szélesség: 2042 mm
 
 • Csomagtér / raktér térfogata: 370-1210 l
 
 • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1220-1450 kg (12 %-os lejtőn)/ 620-660 kg
 
RÉSZLETEK MEGJELENÍTÉSE KONFIGURÁLÁS
ASTRA SPORTS TOURER

Az innovatív jellemzőkkel teli Astra Sports Tourer praktikusabb és kényelmesebb, mint valaha. Válasszon a benzin- és dízelmotorok közül, manuális vagy automata sebességváltóval. Fedezze fel az IntelliLux LED® Pixel fényszórót, az IntelliDrive vezetéstámogató rendszert, az IntelliVision kamerarendszert, és az AGR ülések prémium kényelmét.

 

 • Külső méretek: teljes hossz: 4702 mm, magasság rakomány nélkül: 1510 mm, szélesség: 2042 mm
 
 • Csomagtér/raktér mérete: 540-1630 l
 
 • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1100-1450 kg (12 %-os lejtő)/ 660-680 kg

 

 
RÉSZLETEK MEGJELENÍTÉSE KONFIGURÁLÁS

SZERETNE TÖBBET TUDNI?

LEGYEN MINDIG JÓL INFORMÁLT.

Az új Opel Astra a kezdetektől hatékony. Magán vagy céges autóként is elsőosztályú nagy teljesítményű technológiája és kényelme. Azért vagyunk, hogy segítsünk a vásárlásnál, és az Opel Bank szakértői tanácsot adnak a finanszírozás, a lízingelés vagy a szolgáltatás valamennyi szempontját illetően.