Astra modellek

OPEL ASTRA.

VÁLASSZA KI ASTRA MODELLJÉT.

ÖTAJTÓS ASTRA

Ismerje meg az eddigi leghatékonyabb Astrát, új generációs, alacsony fogyasztású motorokkal. Válasszon benzines vagy dízel motorjaink közül, kézi vagy automata sebességváltós kivitelben. Élvezze az innovatív megoldásokat, mint például az IntelliLux LED® Matrix fényszórót, az első és hátsó kamerával ellátott biztonsági rendszert, és a prémium kényelmet, többek között az infotainment rendszereket és az ergonomikus aktív bőrüléseket.

 

  • Külső méretek: teljes hossz: 4370 mm, magasság rakomány nélkül: 1485 mm, szélesség: 2042 mm
 
  • Csomagtér / raktér térfogata: 370-1210 l
 
  • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1220-1450 kg (12 %-os lejtőn)/ 620-660 kg
 
RÉSZLETEK MEGJELENÍTÉSE KONFIGURÁLÁS
ASTRA SPORTS TOURER

Az innovatív felszereltségekkel ellátott Astra Sports Tourer még praktikusabb és kényelmesebb mint valaha. Válasszon benzines vagy dízel motorjaink közül, kézi vagy automata sebességváltós kivitelben. Élvezze az innovatív megoldásokat, mint például az IntelliLux LED® Matrix fényszórót, az első és hátsó kamerával ellátott biztonsági rendszert, és a prémium kényelmet, többek között az infotainment rendszereket és az ergonomikus aktív bőrüléseket.

 

  • Külső méretek: teljes hossz: 4702 mm, magasság rakomány nélkül: 1510 mm, szélesség: 2042 mm
 
  • Csomagtér / raktér térfogata: 540-1630 l
 
  • Max. vontatható tömeg fékezett / fékezetlen: 1100-1450 kg (12 %-os lejtőn)/ 660-680 kg
 
RÉSZLETEK MEGJELENÍTÉSE KONFIGURÁLÁS

SZERETNE TÖBBET TUDNI?

LEGYEN MINDIG JÓL INFORMÁLT.

Az új Opel Astra a kezdetektől hatékony. Magán vagy céges autóként is elsőosztályú nagy teljesítményű technológiája és kényelme. Azért vagyunk, hogy segítsünk a vásárlásnál, és az Opel Bank szakértői tanácsot adnak a finanszírozás, a lízingelés vagy a szolgáltatás valamennyi szempontját illetően.