Skip To Content
Astra modellek

Opel Astra

Válaszd ki Astra modelled

Válassz az új Opel Astra, vagy a tágas Opel Astra Sports Tourer benzines, dízel, plug-in hibrid, sportos GSe vagy a teljesen elektromos változatai közül.

Astra ötajtós

Az Opel Astra egy új korszak kezdetét jelzi - merész kialakítással és kategóriavezető technológiákkal, mint például az adaptív IntelliLux LED® Pixel fényszórók, a szemmagasságú kijelző és a félautonóm vezetést biztosító IntelliDrive rendszer. Az új benzin- és dízelmotorok egyenletes működésükkel és hatékonyságukkal nyűgöznek le. A legújabb generációs, teljesen digitális Opel Pure Panel® műszerfalhoz illeszkedő belső tér a legmodernebb infotainment rendszerrel rendelkezik a zökkenőmentes telefonintegráció érdekében.

Astra ötajtós plug-in hibrid

Az Astra plug-in hibrid hajtásláncával is meghatározza az új korszakot: kompromisszumok nélküli teljesítményt és hatékonyságot tesz lehetővé. Kívülről merész kialakítású - az ikonikus Opel vizorral, amely mögött a legmodernebb vezetőtámogató rendszerek kamerái és szenzorai helyezkednek el. A belső térben például a következő generációs, teljesen digitális Pure Panel® műszerfal széles képernyőkkel és ösztönös vezérléssel nyűgöz le. Az ergonomikus AGR ülések nyugodt vezetést biztosítanak még a hosszú utakon is.

Astra Electric ötajtós

Üdvözöl az általunk gyártott legtisztább Astra. Az új Opel Astra minden merész jellemzője, csúcstechnológiája és modern stílusa most a 100%-ban elektromos hajtás felszabadító erejével. 115 kW (156 LE) rendszerteljesítmény az intenzív és nyugodt vezetési élményért. Az új Astra Electric hatótávja a WLTP szabvány szerint akár 418 km is lehet, ami bőven elegendő a mindennapi használathoz. Egy 100 kW egyenáramú villámtöltő állomáson mindössze 26 perc alatt 80%-ra töltheted fel Astra Electric autód. Akár 3.600.000 Ft állami támogatással is elérhető vállalkozások számára.

Az Astra GSe

Az Astra GSe dinamikus, ugyanakkor alacsony károsanyag-kibocsátású, 225 lóerős plug-in hibrid hajtáslánccal rendelkezik, amelyet egy sor precízen hangolt sportos jellemző egészít ki, a merevített futóműtől a Performance ülésekig, a magasabb szintű Astra vezetési élmény érdekében. 1.6 Turbo motor 110 lóerős villanymotorral kiegészítve a kompromisszumok nélküli elektromos autózás érdekében. Éld át a mozgásban lévő színtiszta szenvedélyt a merész és letisztult formatervezés következő generációjával.

Új Astra Sports Tourer

Több térre vágysz? Az új Astra Sports Tourer 608 literes csomagteret kínál (lehajtott ülésekkel akár 1634 litert is), valamint innovatív tárolási megoldásokat az utastér praktikus és intelligens kihasználásához. Élvezd az Astra merész, dinamikus vezetési tulajdonságait, az igényeid kielégítő sokoldalúsággal ötvözve.

Új Astra Sports Tourer plug-in hibrid

Nem kell többé választani az agilis vagy a tágas, a nagyobb vagy az intelligensebb között. Az új Astra Sports Tourer plug-in hibrid mindkettő legjavát ötvözi, kompromisszumok nélkül. Fejlett hajtásláncok biztosítják a bevált és az innovatív hajtástechnológia minden előnyét. Belül annyi helyet kínál számodra, amennyire csak szükséged van, valamint fejlett vezetéstámogató rendszereket és a letisztult Pure Panel® kijelzőt.

Új Astra Sports Tourer Electric

100% Astra Sports Tourer. 100% elektromos. Tapasztald meg a merész funkciókat, az innovatív csúcstechnológiát, a modern stílust és a sokoldalú helykínálatot - most egy teljesen elektromos motor felszabadító erejével. A progresszív német mérnöki teljesítmény számos kiemelkedő elemével felszerelve a teljesen elektromos, helyi károsanyag-kibocsátás nélküli autózást a felszabadultság érzésével ötvözi. Magabiztos megjelenés, lenyűgöző sokoldalúság és nagyvonalú tér kombinációja a minőségi környezetben.

Az új Astra Sports Tourer GSe

Az új Opel Astra Sports Tourer GSe új szintre emeli a vezetés élményét. Német tervezés, sportos hangolás és izgalmas gyorsulás, mindez anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a károsanyag-kibocsátás vagy a helykínálat terén. Az új Opel Astra Sports Tourer GSe éppoly dinamikus, mint amilyen sokoldalú, s kívül-belül a merész és letisztult német formatervezést képviseli.

Szeretnél többet tudni? Legyél mindig jól informált!

Az új Opel Astra a kezdetektől hatékony. Magán vagy céges autóként is elsőosztályú nagy teljesítményű technológiája és kényelme. Azért vagyunk, hogy segítsünk a vásárlásnál, és az Opel Bank szakértői tanácsot adnak a finanszírozás, a lízingelés vagy a szolgáltatás valamennyi szempontját illetően.