Skip To Content
Áttekintés

Astra ötajtós plug-in hibrid

Már 15 030 000 Ft-tól Opel finanszírozással1
1  Fix kamatozással 14,43% THM-től. Az ajánlat 2023.12.31-ig vagy visszavonásig érvényes.

Vezessen a saját stílusában az Astra plug-in hibriddel

Az Opel legelső kompakt plug-in hibridje, amelyet teljes egészében Németországban terveztek, fejlesztettek és gyártottak. Élje át az izmos stílussal és a kategóriájában vezető technológiával rendelkező, kiemelkedő mindennapi vezetési élményt. Fedezze fel a következő generációs, teljesen digitális Pure Panel® műszerfalat széles képernyőkkel és ösztönös vezérléssel. Az Opel Astra plug-in hibrid nem hasonlít egyetlen eddigi autóhoz sem, és egyetlen gombnyomással rendkívül alacsony károsanyag-kibocsátású új korszakba vezet.

Alakítsa kedvére Astra plug-in hibrid autóját

The shown product visualisation is only an example. Please note that some combinations may not be possible.
Készletről azonnal vihető kínálatunk

A forma, amely arra vár, hogy vezessék

Válassza ki kedvenc színét

Felvillanyozza az autópályát

Hatékonyságra tervezve
Az Opel Astra plug-in hibrid új mércét állít fel a hatékonyság terén a kompakt kategóriában. Az alacsony súrlódású motor és a nagy teljesítményű villanymotor együtt biztosítja a tisztább, egyenletesebb és üzemanyag-takarékosabb menetdinamikát minden körülmények között. Menjen bárhová, korlátlanul bejuthat az emissziómentes vezetési zónákba, miközben élvezheti a jelentősen alacsonyabb gépjárműadó előnyeit. 
Így maximalizálhatja a hatótávot
Könnyen feltölthető
Az Opel fejlett gyorstöltési technológiája lehetővé teszi az Astra plug-in hibrid számára, hogy hosszabb utazások alkalmával gyorsan feltöltődjön az otthoni csatlakozóról vagy a nyilvánosan elérhető töltőpontokon. Az Opel sokoldalú töltési megoldásai és technológiái megkönnyítik a feltöltést, így Ön mindig készen áll a következő kalandra. 
Tudjon meg többet a töltési lehetőségekről

Ellenőrizze Astra plug-in hibrid autója napi elektromos hatótávját

Modellek

Elegance

Tűnjön ki a tömegből.

 • Pure Panel Pro® vezetőtér 10"+10" kijelzőkkel
 • 17" könnyűfém keréktárcsák, gyémántvágott
 • Kétzónás automata légkondicionáló
 • Kulcs nélküli nyitás és indítás
 • Parkolóradar elöl és hátul, 180 fokos tolatókamera
 • Adaptív LED fényszórók

GS    

A német formatervezés és mérnöki munka legjava.

Az Elegance felszereltségen felül többek között az alábbiakat tartalmazza:

 • Kormányfűtés és ülésfűtés elöl
 • Fekete tetőszín, fekete övvonal, magasfényű fekete részletek elöl és hátul
 • Sport első ülések
 • Alumínium sportpedálok
 • 360 fokos panoráma kamera

Ultimate

Purely the best design and engineering.

Among others, adds on top of GS Line:

 • Intelli-Drive 1.0
 • IntelliLux® Pixel Light
 • Radio DAB Navi WiFi with OTA & Voice Control
 • Extended Head-up Display
 • Alcantara Seat Pack

Kategóriaelső jellemzők

Nagy energiájú hibrid
Az Opel Astra plug-in hibrid innovatív teljesítményének lelke egy 84 folyadékhűtéses cellából álló, nagyfeszültségű, 12,4 kWh kapacitású akkumulátor. Könnyű, mégis nagy energiasűrűségű; ez hajtja a villanymotort hibrid vagy tisztán elektromos üzemmódban. A rendkívül kompakt és a hajtásláncba tökéletesen integrált akkumulátornak köszönhetően a plug-in hibrid Astra súlypontja alacsonyabb, ami kiemelkedő menetdinamikát biztosít. 
Kompromisszumok nélküli teljesítmény

Ha a plug-in hibrid Opel Astrát vezeti, a legjobb teljesítményt és hatékonyságot élvezheti, kompromisszumok nélkül. A motorháztető alatt egy dinamikus 1.6 benzinmotor található, amely önállóan 150 LE vagy 180 LE teljesítményre képes, és tökéletes harmóniában működik együtt a 81 kW-os villanymotorral.

A két motor együtt 180 lóerős vagy 225 lóerős összteljesítményre képes.

 

Vegyes használat mellett a WLTP szerinti üzemanyag-fogyasztás 1,0–1,1 l/100 km, az energiafogyasztás 14,2–15,1 kWh/100 km, a CO2-kibocsátás 22–26 g/km. Vegyes használat mellett, tisztán elektromos módban a WLTP szerinti hatótáv 59–60 km.

 
Különbözik a többiektől
Akár hatótávra, teljesítményre, hatékonyságra vagy azonnali, izgalmas gyorsulásra van szüksége menet közben, az Opel Astra plug-in hibrid képes rá. A plug-in hibrid hajtáslánc akár 360 Nm maximális forgatónyomatékot biztosít; a sima, ugyanakkor érzékeny, 8 fokozatú automata sebességváltó révén pedig maximalizálja a teljesítményt. 
Számítson a váratlanra
Az Opel Astra kapcsolható menetmódokkal alkalmazkodik az utazáshoz, az útviszonyokhoz és a hangulathoz. A HIBRID mód kiegyensúlyozott hatótávolságot és teljesítményt nyújt, az ELEKTROMOS mód pedig tisztán elektromos hajtást biztosít zéró CO2-kibocsátás és teljes csend mellett. Ha pedig a maximális élményre vágyik, csak nyomja meg a SPORT gombot, amivel minden utazás magával ragadó élményt nyújt. 
Jusson messzebbre, mint gondolná
Az Opel Astra plug-in hibrid energia-visszanyerő rendszere segítségével visszatölti az akkuba azt az energiát, amely fékezéskor és lassításkor egyébként elveszne, így még nagyobb elektromos hatótávolságot biztosít. 
Okos vezetés
A plug-in hibrid Astra fedélzeti rendszerén a vezető mindig képben lehet, anélkül, hogy a rendszer felesleges adatokkal és részletekkel terhelné őt. A letisztult Pure Panel vezetőtér 10"+10" kijelzőinek kezelőfelülete könnyen érthető, intuitív áttekintést nyújt az energiafogyasztásról is, a maximális hatékonyság és hatótávolság biztosítása érdekében. 

Opel szolgáltatások elektromos járművekhez

A töltéstől az okosautó-szolgáltatásokig: az elektromos járművekhez elérhető Opel szolgáltatások zökkenőmentessé teszik az elektromos autózásra való átállást

Szeretne még többet felfedezni?

Elkötelezve Ön iránt

Egy Opel elektromos vagy plug-in hibrid jármű tulajdonosaként Ön teljes nyugalmat élvezhet. 24/7 közúti segítségnyújtást és az egész élettartamra kiterjedő ingyenes szoftverfrissítéseket kínálunk, az akkurendszerre 8 év vagy 160 000 km garanciát, valamint barátságos szakembereket, akik minden kérdését megválaszolják. Gondoskodunk Önről.

Lényegre törő, szakszerű gondoskodást biztosítunk a jármű minden aspektusára kiterjedően

1. 8 év / 160 000 km garancia az akkurendszerre

 

2. Opel Assistance

Vezessen nyugodtan a nap 24 órájában, a hét minden napján. Minden új Opelhez Assistance szolgáltatást biztosítunk.

 

3. Opel FlexCare

A minden új Opelhez nyújtott kiterjesztett garancián* felül akár olyan FlexCare csomagokat is választhat, amelyek az összes karbantartást és kopóalkatrészt is magukban foglalják.

 

4. Szakszerű töltési megoldások

Töltőkábelek és fali töltők teljes választékát is kínáljuk.

 

5. Mobilitási megoldások

OpelConnect okosautó-rendszerünkkel távoli eléréssel is hozzáférhet autójához. 

 

6. Szoftverfrissítések az egész élettartamra

Így Önnek mindig a legjobb vezetési élményben lehet része. 

 

7. Autó feltöltése 80 %-ra

Minden szervizben történő átvizsgáláskor. 

 

* Astra esetén 5 év / 100 000 km eléréséig érvényes.

Ne várjon hónapokig!

Válasszon azonnal elérhető, raktárkészleten levő modelljeinkből!