Jellemzők

ELEGÁNS FORMATERVEZÉS ÉS SOKOLDALÚ JELLEMZŐK.

RUGALMASSÁG.

AKÁR 9 ÜLÉS
A Zafira-e Life-ot úgy terveztük, hogy kategóriaelső legyen a mindennapi használat során tapasztalható rugalmasság terén. 
Alakítsa családja vagy üzleti igényei szerint Zafira Life autóját akár 9 üléssel – készüljön akár a strandra, akár egy üzleti meeting megtartására, mindenkinek jut hely.
ÜLÉSOPCIÓK
A Zafira-e Life modellben minden a rugalmasságról és a kényelemről szól. Csúsztassa előre vagy hátra a második és a harmadik üléssort, ha extra lábtérre vágyik, hajtsa le vagy vegye ki az üléseket, ha nagyobb raktérre van szüksége.
 
Élvezze az előre vagy hátra csúsztatható második és harmadik üléssori ülések nyújtotta extra lábteret, hajtsa le vagy vegye ki őket, ha nagyobb raktérre van szüksége, vagy konfigurálja őket egyszerűen, ha társasági élménnyé akarja tenni az utazást.

HOZZÁFÉRHETŐSÉG.

ELEKTROMOS TOLÓAJTÓK

A kétoldali elektromos tolóajtók¹ széles nyílást biztosítanak a beszálláshoz a hátul utazóknak, így biztonságosan és könnyen tudnak be- és kiszállni.

 

¹ Külön rendelhető.

 
KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS

Az egyszerű kulcs nélküli nyitás és indítás rendszerrel¹ csak be kell szállnia és már indulhat is anélkül, hogy az autókulcsot kellene keresgélnie – ha az a zsebében, táskájában vagy valahol a közelében van.

 

¹ Külön rendelhető.

 
NYITHATÓ HÁTSÓ ABLAK
Nyissa ki a Zafira Life felfelé nyíló hátsó ajtajának ablakát  kívülről, az ajtótól függetlenül. Így egyszerűbb a kisebb tárgyak bepakolása, különösen ha az autó mögött szűk a hely. 
MÉRETEK
A Zafira-e Life három különböző hosszváltozatban kapható. Minden változat ideális egyensúlyt kínál a viszonylag kompakt külső méretek és a tágas, rendkívül rugalmas belső tér között. Mindhárom változat magassága 1,9 m alatt van – így gond nélkül lehet parkolni velük a mélygarázsokban. 

Mindössze 4.60 m-es hosszával különösen a rövid változat¹ kínál tökéletes mozgékonyságot a szűk városi környezetben. A közepes változat 4,95 m hosszú, míg a hosszú 5,3 m. Mindhárom méret 1,9 m alatti magassággal rendelkezik¹, hogy a szűk helyekre, például a mélygarázsokba is gond nélkül behajthasson.

 

¹Az 1,9 m-es magasságkorlát nem vonatkozik a megnövelt terhelhetőségű (1400 kg maximális teherbírású) modellekre.

BIZTONSÁG ÉS INNOVÁCIÓK.

BIZTONSÁG ÉS LÉGZSÁKOK

A vezető- és utasoldali első légzsákokkal, és az oldalsó függönylégzsákokkal, amelyek mindhárom üléssor utasainak¹ védelmét biztosítják, a Zafira-e Life ugyanolyan komolyan veszi az Ön biztonságát, mint Ön.

 

¹ Oldalsó függönylégzsákok a második és harmadik üléssorhoz külön rendelhetők.

 
ADAPTÍV XENON FÉNYSZÓRÓK

Az adaptív Xenon fényszórók¹ és a LED nappali menetfény¹ markáns megjelenést kölcsönöznek járművének, és a fényviszonyoktól függetlenül még jobb látási viszonyokat biztosítanak menet közben.

 

¹ Külön rendelhető.

 
ISOFIX

A Zafira-e Life második és harmadik üléssorában minden ülés felszerelhető ISOFIX rögzítőpontokkal¹, így akár hat gyerekülés is rögzíthető egyszerűen és biztonságosan.

 

¹ Külön rendelhető. Nem kapható néhány üléskonfigurációhoz.

 
KAMERÁK

A multifunkciós első és hátsó kamerák¹ olyan biztonsági rendszerek alkalmazását teszik lehetővé, mint a jelzőtábla-felismerés¹, a fáradtságjelző¹ és a 180 fokos tolatókamera¹.

 

¹ Külön rendelhető.

 
BIZTONSÁGI RENDSZEREK
Az adaptív sebességtartó¹ folyamatosan figyeli a forgalmat, és automatikusan tartja a beállított távolságot az elöl haladóhoz képest. Ha szabaddá válik az út, automatikusan felgyorsít a beállított sebességre. 

Szükség esetén az automatikus vészfékezés¹ lefékez, hogy megakadályozza a balesetet. A holttérfigyelő¹ a külső tükrön vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt a Zafira-e Life holtterébe került járművekre, ezáltal megakadályozva a baleseteket előzési helyzetekben. A ráfutásos ütközés figyelmeztetés¹ pásztázza az utat a jármű előtt, és figyelmezteti a vezetőt a járművekkel vagy gyalogosokkal való ütközés veszélyére.

 

¹ Külön rendelhető.

VEZETÉSTÁMOGATÁS
A vezetéstámogató rendszerek kínálata megkönnyíti az Ön mindennapi közlekedését. A sávelhagyás-jelző¹ felismeri, ha az autó kisodródik a sávjából, és hangjelzéssel és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. 

A fáradtságjelző¹ az első kamera és a kormánykerék adatainak segítségével elemzi a vezetési mintákat, és jelzi Önnek, ha ideje rövid pihenőt tartani. Az intelligens sebességszabályzó a jelzőtábla-felismerés által jelzett sebességkorláthoz igazítja a sebességtartó beállítását.

 

¹Külön rendelhető.

SZEMMAGASSÁGÚ KIJELZŐ

A szegmensben egyedülálló módon a legfontosabb információk, úgy mint a sebesség és a sebességtartó adatai a vezető látómezejében jelennek meg a Zafira-e Life szemmagasságú kijelzőjén¹.

 

¹ Külön rendelhető.

 
ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓ

A Zafira-e Life adaptív fényszórói¹ a távolsági fényszóróról automatikusan tompítottra váltanak, elkerülve a szembejövők elvakítását.

 

¹ Külön rendelhető.

 

GURULÓ TÁRGYALÓ.

PANORÁMATETŐ

A Zafira-e Life lenyűgöző panorámateteje¹ beengedi a fényt, megváltoztatva ezzel az utastér hangulatát. Ha leszáll az este, nézegesse a csillagokat, vagy húzza előre az árnyékolókat, hogy utasai pihenni tudjanak.

 

¹ Külön rendelhető.

 
PRÉMIUM KÉNYELEM
Emelje új szintre a luxust a Zafira-e Life beépített masszázsülés funkciójával¹, amely kapható a vezető- és az első utasüléshez is, és alakítson ki teljes ellazulást nyújtó környezetet. 

Évszaktól függetlenül utazzon melegben és kényelmesen Zafira Life autójában a hívogató fűthető első ülésekkel¹ – vagy a mindenre kiterjedő luxus érzetért.

 

¹Csak bőr ülésekkel kapható.

KÉTZÓNÁS AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓ

A kétzónás automata légkondicionálóval¹ az első és a hátsó üléseken utazók saját maguk választhatják ki a számukra ideális beállítást – így nincs több vita a tökéletes hőmérsékletről.

 

¹ Külön rendelhető.

 

OKOSAUTÓ SZOLGÁLTATÁSOK.

INFOTAINMENT
Találja meg a leggyorsabb útvonalat úti céljához a Zafira-e Life hétcolos érintőképernyőjével¹ és Multimedia Navi rendszerével¹ . Férjen hozzá könnyedén zenéihez és egyéb tartalmakhoz okostelefonján  Android Auto™¹,²  vagy  Apple CarPlay™¹,²  telefonkivetítéssel. 

¹Külön rendelhető.

²A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto a Google Inc. védjegye.

OPEL CONNECT SZOLGÁLTATÁSOK¹
Maradjon kapcsolatban a világgal menet közben az okos technológiáknak és biztonsági rendszereknek köszönhetően. 
  • A nyugalom érzése: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás és a jármű státuszát és egyéb tényezőket jelző információk.
  • Kényelem: ajtók zárjainak bezárása / kinyitása, dudálás vagy a lámpák villogtatása távolról².
  • Okos vezetés: élvezze a nyugodt autózást a valós idejű navigációnak és az utazások kezelésének köszönhetően.

 

¹ Az OpelConnect szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

² Bevezetése 2020 végén várható.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK.

KEZELHETŐSÉG
Ne tévessze meg a mérete – a Zafira-e Life agilis és dinamikus, és az Opeltől elvárt zökkenőmentes, céltudatos vezetési élményt nyújtja. 
INTELLIGRIP

A Zafira-e Life IntelliGrip¹ tapadásoptimalizáló rendszere még nagyobb tapadást biztosít a problémás felszíneken, például sárban, homokban vagy hóban, biztosan az úton tartva járművét.

 

¹ Külön rendelhető.

 

OPEL+ TARTOZÉKOK.

Önre szabva.

Fejezze ki önmagát eredeti Opel tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Zafira-e Life autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

A képek eltérhetnek az értékesített terméktől.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK.