SKIP TO CONTENT
Jellemzők

ELEGÁNS FORMATERVEZÉS ÉS SOKOLDALÚ JELLEMZŐK.

RUGALMASSÁG.

AKÁR 9 ÜLÉS
A Zafira-e Life-ot úgy terveztük, hogy kategóriaelső legyen a mindennapi használat során tapasztalható rugalmasság terén. 
Alakítsa családja vagy üzleti igényei szerint Zafira Life autóját akár 9 üléssel – készüljön akár a strandra, akár egy üzleti meeting megtartására, mindenkinek jut hely.
ÜLÉSOPCIÓK
A Zafira-e Life modellben minden a rugalmasságról és a kényelemről szól. Csúsztassa előre vagy hátra a második és a harmadik üléssort, ha extra lábtérre vágyik, hajtsa le vagy vegye ki az üléseket, ha nagyobb raktérre van szüksége.
 

HOZZÁFÉRHETŐSÉG.

ELEKTROMOS TOLÓAJTÓK

A kétoldali elektromos tolóajtók¹ széles nyílást biztosítanak a beszálláshoz a hátul utazóknak, így biztonságosan és könnyen tudnak be- és kiszállni.

 

¹ Külön rendelhető.

 
KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS

Az egyszerű kulcs nélküli nyitás és indítás rendszerrel¹ csak be kell szállnia és már indulhat is anélkül, hogy az autókulcsot kellene keresgélnie – ha az a zsebében, táskájában vagy valahol a közelében van.

 

¹ Külön rendelhető.

 
NYITHATÓ HÁTSÓ ABLAK
Nyissa ki a Zafira Life felfelé nyíló hátsó ajtajának ablakát  kívülről, az ajtótól függetlenül. Így egyszerűbb a kisebb tárgyak bepakolása, különösen ha az autó mögött szűk a hely. 
MÉRETEK
A Zafira-e Life három különböző hosszváltozatban kapható. Minden változat ideális egyensúlyt kínál a viszonylag kompakt külső méretek és a tágas, rendkívül rugalmas belső tér között. Mindhárom változat magassága 1,9 m alatt van – így gond nélkül lehet parkolni velük a mélygarázsokban. 

BIZTONSÁG ÉS INNOVÁCIÓK.

BIZTONSÁG ÉS LÉGZSÁKOK

A vezető- és utasoldali első légzsákokkal, és az oldalsó függönylégzsákokkal, amelyek mindhárom üléssor utasainak¹ védelmét biztosítják, a Zafira-e Life ugyanolyan komolyan veszi az Ön biztonságát, mint Ön.

 

¹ Oldalsó függönylégzsákok a második és harmadik üléssorhoz külön rendelhetők.

 
ADAPTÍV XENON FÉNYSZÓRÓK

Az adaptív Xenon fényszórók¹ és a LED nappali menetfény¹ markáns megjelenést kölcsönöznek járművének, és a fényviszonyoktól függetlenül még jobb látási viszonyokat biztosítanak menet közben.

 

¹ Külön rendelhető.

 
ISOFIX

A Zafira-e Life második és harmadik üléssorában minden ülés felszerelhető ISOFIX rögzítőpontokkal¹, így akár hat gyerekülés is rögzíthető egyszerűen és biztonságosan.

 

¹ Külön rendelhető. Nem kapható néhány üléskonfigurációhoz.

 
KAMERÁK

A multifunkciós első és hátsó kamerák¹ olyan biztonsági rendszerek alkalmazását teszik lehetővé, mint a jelzőtábla-felismerés¹, a fáradtságjelző¹ és a 180 fokos tolatókamera¹.

 

¹ Külön rendelhető.

 
BIZTONSÁGI RENDSZEREK
Az adaptív sebességtartó¹ folyamatosan figyeli a forgalmat, és automatikusan tartja a beállított távolságot az elöl haladóhoz képest. Ha szabaddá válik az út, automatikusan felgyorsít a beállított sebességre. 

Szükség esetén az automatikus vészfékezés¹ lefékez, hogy megakadályozza a balesetet. A holttérfigyelő¹ a külső tükrön vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt a Zafira-e Life holtterébe került járművekre, ezáltal megakadályozva a baleseteket előzési helyzetekben. A ráfutásos ütközés figyelmeztetés¹ pásztázza az utat a jármű előtt, és figyelmezteti a vezetőt a járművekkel vagy gyalogosokkal való ütközés veszélyére.

 

¹ Külön rendelhető.

VEZETÉSTÁMOGATÁS
A vezetéstámogató rendszerek kínálata megkönnyíti az Ön mindennapi közlekedését. A sávelhagyás-jelző¹ felismeri, ha az autó kisodródik a sávjából, és hangjelzéssel és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. 
SZEMMAGASSÁGÚ KIJELZŐ

A szegmensben egyedülálló módon a legfontosabb információk, úgy mint a sebesség és a sebességtartó adatai a vezető látómezejében jelennek meg a Zafira-e Life szemmagasságú kijelzőjén¹.

 

¹ Külön rendelhető.

 
ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓ

A Zafira-e Life adaptív fényszórói¹ a távolsági fényszóróról automatikusan tompítottra váltanak, elkerülve a szembejövők elvakítását.

 

¹ Külön rendelhető.

 

GURULÓ TÁRGYALÓ.

PANORÁMATETŐ

A Zafira-e Life lenyűgöző panorámateteje¹ beengedi a fényt, megváltoztatva ezzel az utastér hangulatát. Ha leszáll az este, nézegesse a csillagokat, vagy húzza előre az árnyékolókat, hogy utasai pihenni tudjanak.

 

¹ Külön rendelhető.

 
PRÉMIUM KÉNYELEM
Emelje új szintre a luxust a Zafira-e Life beépített masszázsülés funkciójával¹, amely kapható a vezető- és az első utasüléshez is, és alakítson ki teljes ellazulást nyújtó környezetet. 
KÉTZÓNÁS AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓ

A kétzónás automata légkondicionálóval¹ az első és a hátsó üléseken utazók saját maguk választhatják ki a számukra ideális beállítást – így nincs több vita a tökéletes hőmérsékletről.

 

¹ Külön rendelhető.

 

OKOSAUTÓ SZOLGÁLTATÁSOK.

INFOTAINMENT
Találja meg a leggyorsabb útvonalat úti céljához a Zafira-e Life hétcolos érintőképernyőjével¹ és Multimedia Navi rendszerével¹ . Férjen hozzá könnyedén zenéihez és egyéb tartalmakhoz okostelefonján  Android Auto™¹,²  vagy  Apple CarPlay™¹,²  telefonkivetítéssel. 
OPEL CONNECT SZOLGÁLTATÁSOK¹
Maradjon kapcsolatban a világgal menet közben az okos technológiáknak és biztonsági rendszereknek köszönhetően. 
  • A nyugalom érzése: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás és a jármű státuszát és egyéb tényezőket jelző információk.
  • Kényelem: ajtók zárjainak bezárása / kinyitása, dudálás vagy a lámpák villogtatása távolról².
  • Okos vezetés: élvezze a nyugodt autózást a valós idejű navigációnak és az utazások kezelésének köszönhetően.

 

¹ Az OpelConnect szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

² Bevezetése 2020 végén várható.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK.

KEZELHETŐSÉG
Ne tévessze meg a mérete – a Zafira-e Life agilis és dinamikus, és az Opeltől elvárt zökkenőmentes, céltudatos vezetési élményt nyújtja. 
INTELLIGRIP

A Zafira-e Life IntelliGrip¹ tapadásoptimalizáló rendszere még nagyobb tapadást biztosít a problémás felszíneken, például sárban, homokban vagy hóban, biztosan az úton tartva járművét.

 

¹ Külön rendelhető.

 

OPEL+ TARTOZÉKOK.

Önre szabva.

Fejezze ki önmagát eredeti Opel tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Zafira-e Life autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

A képek eltérhetnek az értékesített terméktől.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK.