Skip To Content
Szerviz 4+ program
Szerviz 4+ program
Tökéletes gondoskodás a 4 évnél idősebb Opel autók számára

 
Egy négy évnél idősebb Opel is megérdemli ugyanazt az odafigyelést és magas műszaki színvonalú szerviztevékenységet, mint fiatalabb társai!
 
A Szerviz 4+ programunk keretében márkaszervizeinkben Opel technológiával, Eredeti Opel Alkatrészekkel tarthatja karban autóját, munkatársaink megbízható szakértelme mellett! 

Minden, a karbantartáshoz szükséges Eredeti Opel Alkatrészre 20% alkatrész-kedvezményt és minden karbantartási műveletre 10% munkadíjkedvezményt biztosítunk.*
A programban az első forgalombahelyezéstől számított 4 évnél idősebb Opel márkájú autók vehetnek részt, függetlenül attól, hogy az első forgalombahelyezés Magyarországon vagy külföldön történt. A program csak a fogyasztónak minősülő ügyfelek tulajdonában lévő autókra érvényes. Céges autó rendszeres karbantartásához kérjen ajánlatot Opel márkaszervizétől!
 
 
Nagyobb javításokhoz válassza a Körforgásos Gazdaságból Származó Alkatrészeinket: a gyári technológiával felújított alkatrészek kiváló ár-érték arányt képviselnek, mivel akár 50%-kal kedvezőbb az áruk az Eredeti Opel Alkatrészekhez képest. Nem csak meghosszabbítja autójának élettartalmát és pénzt takarít meg, de az újrahasznosítás révén hozzájárul a természeti erőforrások megóvásához is.

Keresse a programban résztvevő Opel Márkaszervizeinkben is a Szerviz 4+ logóval ellátott ajánlatainkat!
*A feltüntetett árak bruttó árak, és tájékoztató jellegűek, a jármű évjáratától, motortípusától és felszerelésétől függően eltérőek lehetnek, ezért kérjük, forduljon Opel Márkaszervizéhez konkrét árajánlatért és részletes információkért. Az olajcsere ajánlatok 2023.01.09.-től visszavonásig, a 20%-os alkatrész és 10% munkadíj ajánlatok pedig visszavonásig érvényesek, a programban résztvevő Opel Márkaszervizekben.