Skip To Content
Javítások

"Nemcsak a belső számít, hanem a külső is"

Javítások

Autója javításának egyszerű módja

Kőfelverődések, jégeső, karcolások és kisebb horpadások – igen, ezek bosszantóak, de a jó hír az, hogy helyreállíthatja Opelje jó megjelenését. Az Opel javítás gyors, költséghatékony és egyszerű módon hozza helyre a kisebb károkat.
Gyors, mivel a javítás csökkenti az állásidőt a szélvédők, fényezések vagy kárpitok helyszíni javításával.
A költséghatékony megoldások Önnek és nekünk is fontosak! Az Opelnél ezért mindig megpróbáljuk kijavítani a kis sérüléseket ahelyett, hogy kicserélnénk az alkatrészeket. Ez pénzt és időt takarít meg.
Egyszerű, mert mi egyszerűen szeretjük a dolgokat. Önnek mindössze időpontot kell kérnie az egyik okos javítást végző márkakereskedésünkben. A többiről mi gondoskodunk!

Üvegjavítás

Az autója szélvédőjén lévő kőfelverődések elvonják a figyelmét, a sérülések pedig akár tovább is repedhetnek akadályozva a kilátást és akár a biztonságos közlekedést. Számos esetben a szélvédők javíthatók csere helyett, így ez a takarékoskodás hatékony módja lehet. Az Opel javítás könnyedén helyrehozza ezeket a sérüléseket, így Ön újra forgalomba állhat és biztonságban érezheti magát. 

Foltjavítás

Kisebb sérülések a jármű karosszériáján, parkolás közben beszerzett karcolások – ezek néha előfordulnak. Innovatív festékszóró technikánknak köszönhetően azonban gyorsan megjavítjuk a fényezésre került nagyobb foltokat. A behatárolt területű fényezés-javítás rugalmas, időtakarékos és költséghatékony. 

A részletekről érdeklődjön Opel Márkaszervizeinkben!