Skip To Content
Áttekintés

Új Combo

Már nettó 6 490 000 Ft-tól

Már havi 59 977-ért, évi fix 5% ügyleti kamattal, Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozással1

 

A masszív, rendkívül praktikus és sokoldalú új Combo könnyedén szállít mind embereket, mind rakományt. A tökéletes üzleti partner.


3.4 m
Maximális raktérpadlóhossz(1)
4.4 m3
Maximális raktér méret(1)
991 kg
Maximális teherbírás(2)
(1) A változattól és a választott felszereltségtől függ

(2) A maximális terhelhetőség figyelembe veszi a vezető súlyát; Combo furgon esetén
Innovatívan sokoldalú

Az új Combo az okos dizájnról szól, ami azt jelenti, hogy kompakt, mégis tágas, és tele van innovatív megoldásokkal, amelyek kényelmesebbé és hatékonyabbá teszik a munkát. Így hatékonyabbá teheted a munkafolyamatokat és megkönnyítheted mindennapjaidat.

A jövő elektromos

Kiváló eredmény tiszta energiából! Fedezd fel az új Combo Electric modellt. Ez az innovatív furgon kompromisszumok nélküli teljesítményt kínál. Készen állsz a változásra?

Külső és belső dizájn
Karakter és kényelem
Kívülről összetéveszthetetlenül Opel, az új Combo belseje maximális kényelmet, ergonómiát és teret kínál. Fedezz fel egy igazán sokoldalú járművet, amely nagyfokú modularitással és intelligens funkciókkal támogatja mindennapi munkádat.
Sokoldalúság
A Te sokoldalú eszközöd
Alakítsd kedvedre új Combo modelledet: Kétféle karosszériahosszúsággal és -stílussal, valamint a beltér rugalmasságát növelő számos okos megoldással a Combo a tökéletes német eszköz a mindennapi munkához. A nagyobb rugalmasság kiváló eredményeket eredményez.
Furgon
Mindenféle rakományhoz alkalmas

Megbízható partner minden feladathoz: Az új Combo a kategóriájában vezető rakodási méretekkel rendelkezik, amelyeket tovább fokoznak az olyan okos funkciók, mint a Flex Cargo rakodónyílás. Lenyűgöző, akár 3440 mm-es maximális rakodási hosszával² ez a furgon kívülről kompakt, de belül rendkívül tágas. 1,2

 

¹ A méretek a konfiguráció függvényében eltérőek lehetnek.

² 3090 mm maximális rakodási hossz Combo furgon esetén, 3440 mm a hosszú tengelytávú Combo XL furgon esetén nyitott elválasztó rácsozattal és lehajtott utasülésekkel.

Okosautó-funkciók
Tudd, hogy hová tartasz
Az új Combo modell maximális hatékonyságot biztosít minden egyes fuvarnál. A csúcskategóriájú, gazdaságos motorok, valamint a továbbfejlesztett navigációs rendszer opciók és az OpelConnect szolgáltatások gondoskodnak csapataid biztonságos munkavégzéséről.
Biztonság és vezetéstámogató funkciók
Első a biztonság

Növeld saját és a csapatod biztonságát: az új Opel Combo a kategóriájában legjobb IntelliLux® LED mátrix fényszórókkal¹ rendelkezik, amelyek optimális láthatóságot és automatikus fényszórókapcsolást biztosítanak anélkül, hogy elvakítanák a szembejövőket. A 14 különálló LED szegmenssel és az új kialakítással az IntelliLux® minden körülmények között magabiztosságot ad! Emberek, furgon, rakomány. Védd őket a kifejlesztett funkciókkal, amelyek segítenek megelőzni a baleseteket és megkönnyítik a vezetést. Lehetővé teszik, hogy arra koncentrálj, ami igazán számít: A vállalkozásodra!

 

¹ Opcionális

Hatékony autózás
Fellendíti üzleti vállalkozásod
Hozd ki a legtöbbet az új Combóból a rendkívül hatékony, mégis nagy teljesítményű motoroknak és a sebességváltó-választéknak köszönhetően. Akár egy közeli ügyfélhez kell menni, akár nagy távolságot megtenni, vagy maximális teljesítményre van szükség nehéz rakománnyal, a Combo mindig teljes megelégedésedre végzi el a munkát.
Opel+ tartozékok és sok minden más
Optimalizáld tovább
Tartozékok széles választékát kínáljuk - a tetőcsomagtartótól a vonóhorogig -, hogy új Combódat még inkább a személyes és szakmai igényeidhez igazíthasd. 

1 Disclaimer.

2 Disclaimer