Skip To Content
Áttekintés

Új Vivaro

Már nettó 8 550 000 Ft-tól

Már havi 80 002 Ft-ért, évi fix 5% ügyleti kamattal, Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozással!1

 

Végezze el a munkát hatékonyan, egy profi hatékonyságával. A rugalmas üléselrendezés és a csúcstechnikájú okosautó-szolgáltatások kényelmessé teszik a járművet, míg a tágas raktér és a nagy teherbírás a termelékenységet növelik. Az új Vivaro egy kiváló teherbírással rendelkező és sokoldalú szállítóeszköz - így szinte bármilyen típusú vállalkozás számára ideális választás.


m3
Maximális raktérpadlóhossz¹
6.6 m3
Maximális raktér méret¹
1 400 kg
Maximális teherbírás1,2
(1)  A változattól és a választott felszereltségtől függ

(2) A maximális terhelhetőség figyelembe veszi a vezető súlyát is
A furgonod a legjobb munkaeszközöd

Az új Vivaro bármilyen kihívásra készen áll! Különböző méretekben és felszereltséggel, köztük FlexCargo® kivitelben is kapható, hogy megfeleljen az üzleti igényeidnek.

A jövő elektromos

Fedezd fel az új Vivaro Electric modellt. Kompromisszumok nélküli teljesítmény. Készen állsz a változásra?

Sokoldalúság
Találd meg a számodra tökéletes változatot
Alakítsd furgonodat a céged igényeihez: az új Vivaro különböző karosszériában kapható, olyan jellemzőkkel, amelyek lehetővé teszik, hogy igazán ki tudd szolgálni ügyfeleidet. Mondj igent a nagyobb rugalmasságra és az eredményességre!
Rakomány
Okos csomagolás
Az új Vivaro egyedülálló rakodási rugalmasságot biztosít kompakt külsejével az olyan okos funkcióknak köszönhetően, mint a FlexCargo®, a tolóajtó mindkét oldalon és a kulcs nélküli nyitás. Ez még hatékonyabbá és könnyebbé teszi a munkád.
Okosautó-funkciók
Tudd, hogy hová tartasz
Az új Vivaro modell maximális hatékonyságot biztosít minden egyes fuvarnál. Hatékony, ugyanakkor nagy teljesítményű motorok, valamint a továbbfejlesztett navigációs rendszer és az OpelConnect szolgáltatások gondoskodnak a saját és kollégáid biztonságáról.
Mobil iroda
Dolgozz bárhonnan
Többé nem kell a laptopot a térdeden egyensúlyozni úgy, hogy a kormánykerék közben útban van. Változtasd az új Vivaro modellt egy igazi guruló irodává, és vezesd vállalkozásodat a jövő felé.
Biztonság és vezetéstámogató funkciók
Első a biztonság
Az embereid, a furgonod és a rakományod is megérdemlik a védelmet. Az új Vivaro fejlett funkciói segítenek megelőzni a baleseteket és megkönnyítik a vezetést - így nemcsak jobban, de biztonságosabban is vezetheted vállalkozásod.
Hatékony autózás
Fellendíti üzleti vállalkozásod
Hozd ki a legtöbbet az új Vivaro modellből a rendkívül hatékony, mégis nagy teljesítményű motoroknak és a sebességváltó-választéknak köszönhetően. Akár egy közeli ügyfélhez kell menni, akár nagy távolságot megtenni, vagy maximális teljesítményre van szükség nehéz rakománnyal, a Vivaro mindig teljes megelégedésedre végzi el a munkát.
Opel+ tartozékok és sok minden más
Optimalizáld tovább
Tartozékok széles választékát kínáljuk - a tetőcsomagtartótól a vonóhorogig -, hogy új Vivaródat még inkább az igényeidhez igazíthasd. Találd meg, melyik felszerelés illik a legjobban a munkádhoz.

1 Disclaimer