Skip To Content
Áttekintés

Movano

Már nettó 7 990 000 Ft-tól
Már havi 84 809 Ft-ért, évi fix 5% ügyleti kamattal, Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozásról1!

 
Az új Movano rendelkezik az Opel híres kialakításával és praktikusságával, amelyek most még nagyobb teherbírással, megújult profi dizájnnal, továbbfejlesztett vezetéstámogató funkciókkal egészültek ki. Ez a tökéletes német eszköz minden szállítási feladatra: maximalizálja a hatékonyságot és csökkenti az üzemeltetési költségeket.


Akár  2 000 kg
Maximális teherbírás és vontatható tömeg: akár 3000 kg (1)
17 m3
Maximális raktér méret furgon (5 EUR raklap) esetén (1)
hosszúság  /  3 magasság
Furgon, alváz és platós áruszállító változatokban
(1)  a változattól és a választott felszereltségtől függ


Nem ismer lehetetlent

Bármilyen szakmai kihívással is állna szemben, az Opel legnagyobb haszonjárműje készen áll a feladatra. Tekintsd meg az új Movano sokoldalú modellválasztékát, az okos belső megoldásokat, a hatékony hajtásláncokat és még sok minden mást.

A jövő elektromos

Fedezd fel az új Movano modellt és változatai széles skáláját. Sokoldalú beltérrel, nagy hasznos teherbírással és megbízható akkumulátorral felszerelve ez a furgon készen áll arra, hogy szinte bármilyen munkában támogatást nyújtson. Készen állsz a változásra?

Sokoldalúság
A Movano minden kihívásnak megfelel
Alakítsd az új Movano modellt igényeidnek megfelelően. Többféle karosszériaváltozatban (3 hosszúság / 3 magasság) kapható, testreszabható jellemzői lehetővé teszik, hogy kiváló szolgáltatást nyújthass ügyfeleid számára. Éld át a hatékony működést, és érd el a legjobb eredményeket egy olyan nagy teherbírású kisteherautóval, amelyet neked terveztek.
Rakomány
Mindent elbír
A hasznos teherbírás és a méretek, valamint rengeteg praktikus megoldás teszi az új Movano modellt vezetővé a teherbírásban - és így ideális megoldássá a feladatok széles skálájához.
Okosautó-funkciók
Tudd, hogy hová tartasz
Az új Movano modell maximális hatékonyságot biztosít minden egyes fuvarnál. Ez nemcsak a gazdaságos dízelmotoroknak köszönhető, hanem a fejlett okos-funkcióknak és a navigációnak. Dobd fel a munkanapod a legmodernebb infotainment és az optimális útvonaltervezés segítségével.
Sokoldalú vezetőfülke
Dolgozz bárhonnan
Többé nem kell a laptopot a térdeden egyensúlyozni úgy, hogy a kormánykerék közben útban van. Alakítsd át az új Movanót egy igazi kerekeken guruló irodává, és emeld vállalkozásod termelékenységét új szintjére.
Hatékony autózás
Profi teljesítmény
Maximalizáld az üzleti potenciálod: az új Movano egy masszív 2,2 literes dízelmotorral új szintre emeli a versenyképes hatékonyságot. Ráadásul az agilis menetdinamika és az alacsony üzemeltetési költségek előnyeit is élvezheted.
Biztonság és vezetéstámogató funkciók
Első a biztonság
Növeld a biztonságot magad és kollégáid számára a balesetek megelőzésére és a vezetés megkönnyítésére tervezett fejlett funkciókkal: az új Opel Movano a különböző hasznos vezetéstámogató rendszerek mellett opcionálisan LED fényszórókat is kínál. Ezek nemcsak markánsabb megjelenést kölcsönöznek a járműnek, de ami még fontosabb, hogy a hagyományos halogén fényszórókhoz képest 30%-kal jobb világítási teljesítményt nyújtanak.
Opel+ tartozékok és sok minden más
Optimalizáld tovább
Tartozékok széles választékát kínáljuk - a tetőcsomagtartótól a vonóhorogig -, hogy új Movanódat még inkább az igényeidhez igazíthasd. Találd meg, melyik felszerelés illik a legjobban a munkádhoz.

1 Please insert consumption values and/or local footnote here.

2 Please insert consumption values and/or local footnote here.