Skip To Content
Opel garanciális feltételek

Opel új gépjármű garancia

Az Ön elégedettsége a mindennapjaink célja

 

Vezessen nyugodtan, élvezve a teljeskörű garanciát és az Opel Assistance útmenti segélyszolgáltatást. Garanciális igény esetén a felmerült kár nem probléma az Opelnél. Újautó vásárlását követően is partnerei maradunk mindenben, ami az autójával kapcsolatos.

Újautó garancia

Az Opel magyarországi importőre 5 év jótállást biztosít az Opel gépkocsikra, az alábbi feltételekkel: járműveinkre kilométer-korlátozás nélküli 2 év gyártói jótállás vonatkozik minden típusú ügyfél számára, mely minden Opel gépkocsira érvényes, az első forgalomba helyezéstől vagy az átvételtől számított 24 hónapig (attól függően, hogy melyik a korábbi időpont). Magyarországon a fogyasztók számára a kilométer-korlátozás nélküli gyártói jótállás pedig 36 hónapig érvényes a forgalomba helyezéstől vagy az átvételtől számítva. A kiegészítő jótállást szerződéses Opel Flexcare kiterjesztett garancia csomag révén biztosítja az Opel magyarországi importőre. Ez személyautó és személyszállító modelleken 5 évig vagy 100 000 km-ig érvényes, kishaszongépjárműveken pedig 5 évig vagy 200 000 km-ig érvényes (minden modellen a két érték közül a korábban elértig). Az ügyfeleknek lehetőségük van a kiterjesztett garancia csomagot akár 200 000 km-ig, vagy további szolgáltatásokkal is bővíteni (karbantartás csomag, kopóalkatrész csomag).

A fedezett időszak és/vagy futásteljesítmény alatt az Opel garancia fedezi az Ön új járművének garanciális javításait, a meghibásodott alkatrész Opel Márkaszerviz által végzett javításával vagy kicserélésével. A garancia fedezetet nyújt külföldön is, Európa több mint 40 országában.

Akár 12 év garancia a korrózió okozta átrozsdásodás ellen

Biztos, hosszú távú garanciát kap átrozsdásodás ellen, amely személygépkocsik esetében 12 év, kishaszongépjárművek esetében pedig 5 év.

Garanciális feltételek

Az autójára vonatkozó garancia megőrzésének egyetlen feltétele, hogy autóját a gyártó karbantartási ütemtervének és a garanciális feltételeknek megfelelően ellenőriztesse és szervizeltesse, és a szervizfüzetbe kerüljenek be az erről szóló megfelelő bejegyzések.

Az autógarancia nem vonatkozik az alkatrészek normál elhasználódásából eredő hibákra, károkra. A jótállás nem érvényes, amennyiben a hiba külső mechanikai vagy kémiai hatások, a jármű nem megfelelő karbantartása, az Opel által nem jóváhagyott módosítások vagy a gyártó által előírt ellenőrzések elmulasztása miatt keletkezett.

A gyártói jótállás feltételeihez töltse le a részletes tájékoztatót. A kiegészítő Flexcare garancia kiterjesztési szerződés megkötése és a feltételeinek átadása a márkakereskedésekben történik, a Flexcare szerződés részletes feltételeiről előzetesen a márkakereskedésekben tájékozódhat, illetve az aktuális feltételeket itt töltheti le.