JUSSON TOVÁBB.

Hozza ki a legtöbbet plug-in hibrid Grandlandjéből: ismerje meg a hatótávot befolyásoló fő tényezőket és azt, miként reagáljon rájuk.

SEBESSÉG
A sebesség a hatótávot leginkább befolyásoló tényező. Alacsony sebességnél lehetőleg elektromos üzemmódot használjon. Hibrid módban akkor a legkedvezőbb a fogyasztás, ha az akkumulátor fel van töltve. 
VEZETÉSI STÍLUS
Minden gyorsuláskor energiát veszít. S minden alkalommal, amikor hirtelen fékez, újra gyorsítania kell. A Grandland plug-in hibrid autója sima gyorsulása és a rekuperatív fékezés akár 15%-kal is megnövelheti elektromos hatótávját. 
HŐKOMFORT ÉS FŰTÉS
A fűtés/hűtés miatti hatótávkülönbség akár 35%-os is lehet az évszakok között, mivel a fűtéshez/hűtéshez szükségesz energia közvetlenül az akkumulátorból származik. A Grandland plug-in hibrid töltés közbeni előkondicionálása remek módja a hatótáv megőrzésének és a kényelmes utazás biztosításának. 
TIPP: Töltse akkumulátorát minél gyakrabban, hogy minél jobban kihasználhassa a plug-in hibrid Grandland emissziómentes elektromos üzemmódját.
Ha változnak a hatótávot befolyásoló tényezők (pl. az Ön sebessége, vezetési stílusa, vagy a beltér hőkomfortja), a kijelzett hatótáv alkalmazkodni fog az új körülményekhez.