Skip To Content
Szerviz bejelentkezés

Online szerviz időpont egyeztetés

Szakértő kollégáink örömmel állnak rendelkezésére

Kollégáink ismerik a legjobban autóját, bízza rájuk a szervizt, a karbantartást. Az időpont egyeztetés sosem volt még egyszerűbb.
1) Az Ön adatai
2) Az Ön gépjárműve
800
3) Választott Opel Márkaszerviz*
         
       
4) Szerviz időpont egyeztetés

Az Ön személyes adatait a WAE CEE Kft. és az Opel Automobile GmbH kezeli az Adatvédelmi Szabályzatban leírtaknak megfelelően, ahol további információkat talál az adatvédelemmel kapcsolatos jogaival és elérhetőségeinkkel kapcsolatban.

Maradjunk kapcsolatban (opcionális), amennyiben még nem szerepel a WAE CEE Kft., a kiválasztott Opel márkaszerviz és az Opel Automobile GmbH ügyfél-adatbázisában.

Szeretnék további információt kapni termékeikről és szolgáltatásaikról a következő módon:

és ezen csatornák bámelyikének kiválasztásával hozzájárulok, hogy a WAE CEE Kft. és az Opel Automobile GmbH feldolgozza személyes adataimat marketing, azonosítási és felismerési célokra a Hozzájáruló nyilatkozatban leírtak szerint.

Jogosult vagyok bármikor visszavonni hozzájárulásomat (további részleteket itt talál). A hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtti hozzájáruláson alapuló aladkezelés jogszerűségét.

kérjük javítsa a megjelölt mezőket és próbálja újra

Kedves {form-fp-last-name} {form-fp-first-name}, megkaptuk a szerviz időpont kérését, kollégánk hamarosan kapcsolatba lép Önnel.

Ismeri a myOpel portálunkat? Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy az Opel tulajdonosok egy helyen érhessenek el számos hasznos, személyre szabott információt és szolgáltatást, amit csak az Opel képes nyújtani számukra.
myOpel.hu, megkülönböztetett figyelem, amit minden Opel és Opel tulajdonos megérdemel.
A regisztrációhoz nem kell mást tennie, mint az alábbi linkre kattintania.

Válaszott Opel márkaszerviz