Skip To Content
Elektromos autó karbantartás

Elektromos autó karbantartása

Az elektromos autó megvásárlásával Ön az Opelbe és annak műszaki know-how-jába vetett bizalmát fejezi ki. Ugyanez vonatkozik a karbantartásra is: Opelje karbantartását is bízza az Opel Márkaszerviz hálózatra, amely tökéletes szerviz-szolgáltatást kínál legújabb generációs járművéhez. Elektromos autójának karbantartás magas szintű szakértelmet, speciális szerszámokat és biztonsági intézkedéseket igényel, és mindezeket az Ön Opel Márkaszervize ismeri a legjobban.

Kevesebb karbantartás

Az elektromos autó karbantartása számos előnnyel jár:

  • Kevesebb karbantartást igényel, mint egy belsőégésű motorral rendelkező autó: mondjon búcsút az olajcseréknek, az olajszűrők cseréjének, a tengelykapcsoló cseréjének és a kipufogó ellenőrzésének.
  • Kevésbé kopnak az alkatrészek (például a fékek).
  • Egyszerűbb átmenni a műszaki vizsgán.
  • Egy elektromos autó karbantartása akár 40%-kal kevesebbe kerül, mint egy belsőégésű motorral rendelkező autóé.

Opel FlexCare

Személyre szabott védelem autója számára

A FlexCare program különböző csomagokat kínál új Opel járművéhez, amelyek magukban foglalják az Assistance Országúti Segélyszolgálatot, a kiterjesztett garanciát, a gyári előírt karbantartásokat, és akár a kopóalkatrészek cseréjét is.

 

Válassza ki a tervezett éves futásteljesítménye alapján az Ön számára legmegfelelőbb csomagokat, és ne aggódjon a jövőben felmerülő váratlan költségek miatt!

Szolgáltatási kötelezettségvállalások

A nyugodt vezetésért:

 

  • GARANCIA: 8 év garancia vagy 160.000 km a meghajtó akkumulátorra
  • OPEL ASSISTANCE, ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

 

Az egyszerű karbantartáshoz:

 

  • OPEL FLEXCARE-E csomagok, a kiterjesztett garancia mellé válasszon akár a karbantartást és a kopó-fogyó alkatrészeket is tartalmazó, a futásteljesítményének megfelelő csomagot.

Személyre szabott karbantartási szolgáltatásért forduljon Opel Márkszervizéhez!