Skip To Content
Karbantartás

Imádom az autóm, és mindent megteszek érte!

Opel karbantartás

Az Opel márkakereskedés által végzett rendszeres szervizelés és karbantartás segít csúcsformában tartani gépjárművét. Fenntartja a motor hatékonyságát, csökkenti a fogyasztást és a CO2-kibocsátást. Segít csökkenteni a költségeket és megteremti azt a lelki nyugalmat, hogy Opelje biztonságos és megbízható.

Éljen a szakképzett szerelőink, az eredeti Opel alkatrészek, a biztonság növelésére irányuló ingyenes ellenőrzések, a visszahívások és a szoftverfrissítések nyújtotta előnyökkel. Kap egy Opel pecsétet is a szervizkönyvbe.

A rendszertelen olajcsere vagy a nem megfelelő típusú olaj használata növeli a CO2-kibocsátást, és lerövidíti a motor élettartamát. Opel márkakereskedője a legüzemanyaghatékonyabb olajat használja járműve fogyasztásának csökkentése érdekében. Ráadásul az Opel által használt abroncsnyomásmérő műszerek rendkívül pontosak, és garantálják, hogy autója abroncsnyomása megfelelő legyen. A túl alacsony abroncsnyomás növeli az üzemanyag-fogyasztást és a fogyasztási költségeket.
A szervizelés során ellenőrizzük a levegőszűrő állapotát, biztosítva annak megfelelő működését. Az eltömődött szűrők miatt keményebben dolgozik a motor, és ezáltal növeli a CO2-kibocsátást.
Mint minden más járművet, Opeljét is rendszeresen szervizeltetni kell, hogy kifogástalanul üzemeljen és megtartsa értékét. Csak egy hivatalos Opel márkaszerviz ismeri kellően alaposan járműve technológiáját, valamint rendelkezik azokkal a speciális szerszámokkal, amelyekkel kiváló minőségű javítást képes végezni méltányos árakon.

 

Azt javasoljuk, hogy autóját a szerviz és garanciafüzetben foglalt karbantartási előírásoknak megfelelően szervizeltesse, ez a legtöbb modellünknél évenkénti, de legkésőbb 30.000 kilométerenkénti szervizlátogatást jelent.
Nézzen utána a felhasználói kézikönyvben Opelje pontos igényeinek.

 

Az átvizsgálás az alábbiakra terjed ki a hivatalos Opel Márkaszervizben:

 

  • Olajszűrő csere
  • Utastérszűrő csere
  • Akkumulátor-ellenőrzés
  • Fékfolyadék csere
  • Funkcionális ellenőrzés (karosszéria, abroncs, kipufogórendszer)
  • Funkcionális ellenőrzés (fékek, motor, futómű)
  • Funkcionális ellenőrzés (lámpák és elektronika)

A részletekről érdeklődjön Opel Márkaszervizeinkben!