Skip To Content
Jellemzők

Az új Opel Movano

A tökéletes német munkaeszköz

Formaterv

Külső megjelenés
Mutassa meg a világnak, hogy komolyan gondolja vállalkozását. Az új Movano modern, új stílusa komoly benyomást kelt, és a már legendás funkcionalitást professzionális megjelenéssel és érzéssel egészíti ki. 
Kényelmes utasfülke
Az új Movano tágas belső tere rendkívül funkcionális, ugyanakkor kényelmes munkakörnyezetet biztosít. Sokoldalú mobil iroda fejlett digitális okosautó-funkciókkal az OpelConnect rendszeren keresztül. A személyszállító furgon modellben elöl három fő fér el, és hátul további négy. 

Sokoldalúság

Karosszériatípusok és méretek

Az új Opel Movano négy különböző hosszúságú és három különböző magasságú karosszériatípust kínál kétféle változatban:

 

  • Panel Van, Crew Van, Chassis Cab, Chassis Crew cab, Chassis Cowl és Platform Cab
  • Gyárilag átalakított lenyitható oldalfalú és billencs modellek
  • Négy össztömeg változat: 3,0 t, 3,3 t, 3,5 t és 4,0 t
 
Sokoldalú raktér

Az Opel Movano raktere kategóriájában a legjobbak közé tartozik, a szélesre nyíló ajtókon keresztül könnyen hozzáférhető és akár 17 m³ űrtartalmat biztosít. Az akár öt EUR raklapnak is helyet adó Movanot konfigurálhatja a maximális kapacitás érdekében, a jobb hozzáférés érdekében minden modellt egészen a tetővonalig rakodhat, mindezt maximális biztonság mellett a padló- és az oldalsó védőburkolatnak¹ köszönhetően.

 

¹ Külön rendelhető

 

Rakomány

Teherbírás

Négyféle össztömeg változatban kapható: 3000 kg, 3300 kg, 3500 kg és 4000 kg

Akár 2100 kg teherbírás

Akár 3000 kg vontatható tömeg

 
Rakománybiztonság és válaszfal
Hely és kényelem Önnek, a személyzetnek és a rakománynak. Bőséges és praktikus tárolóhelyek találhatók karnyújtásnyira az egész utastérben, többek között biztonságos tárolóhelyek az ülések alatt. Alakítsa a teret úgy, ahogy az a legjobban megfelel vállalkozása igényeinek: például ablakkal ellátott vagy ablak nélküli válaszfallal, valamint számos rakományrögzítő ponttal, hogy bármilyen rakományt biztonságosan szállíthasson. 

Okosautó-funkciók

Infotainment
Digitális rádióval, Bluetooth- és USB-csatlakozási lehetőséggel gondoskodik a vezető és az utasok kényelméről. A magasabb felszereltségi szintek 5 colos digitális érintőképernyővel és opcionális integrált műholdas navigációs rendszerrel rendelkeznek. 
Tolatókamera
A tolatókamerával biztonságosabbá és pontosabbá válik az új Movano manőverezése. Lehetővé teszi, hogy a járművezető tolatás közben lássa a jármű mögötti területet az érintőképernyőn, és különböző színű irányjelző vonalakkal irányt mutasson. Automatikusan működésbe lép, ha a jármű hátramenetbe kapcsol vagy kinyitják a hátsó ajtókat, és a nagyobb biztonság érdekében hátsó parkolásérzékelőkkel is kombinálható. 

Movano fülke

Első ülések
A hosszban állítható különálló első ülések kivehető és állítható habszivacs fejtámlákkal, valamint állítható háttámlákkal rendelkeznek. 
Lehajtható középső ülés
Hasznos asztalt kínál a laptop vagy az uzsonnás doboz elhelyezésére álló helyzetben, két praktikus italtartóval. 
Webasto kiegészítő fűtés
A programozható állófűtés indítás előtt előmelegíti a motort és az utasteret. A rendszer beépített időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár 24 órával előre beprogramozza a fűtési időt. A rendszer gyorsan felmelegíti az utasteret, leolvasztja az ablakokat, felmelegíti a motort és a hűtőfolyadékkört. 
Légrugós vezetőülés
Ideális rossz terepviszonyokra vagy hosszú távra. Négy irányban állítható, rögzített kartámasszal, a légrugózás érzékenysége 40-130 kg között állítható. 
Rengeteg tárolóhely

Rengeteg tárolóhely van az utastérben a rakomány dokumentációjának és a hasznos mindennapi munkaeszközöknek, többek között kesztyűtartó, alsó tárolótálcák, valamint felső tároló, italtartók és praktikus ajtózsebek¹.

 

¹ Piacfüggő

 
Mobil iroda
Hasznos jegyzettábla, amely elrejthető a műszerfalban, ha nincs rá szükség. Megfelelő tartozékadapterekkel okostelefon vagy táblagép tartására is használható. 

Hatékony autózás

Motor és sebességváltók
Az Opel Movano biztosítja a megfelelő teljesítményt a munka elvégzéséhez. Az Euro 6d szabványnak megfelelő 2.2 dízelmotorok nagy teljesítményű új választéka 88 kW/120 LE, 103 kW/140 LE és 123 kW/165 LE teljesítménnyel, 370 Nm maximális nyomatékkal és robusztus, 6 fokozatú kézi sebességváltóval kapható. 
Üzemeltetési költség
Az Opel Movano minden méretű vállalkozás számára rendkívül versenyképes fenntartási költséget, kiváló és kiszámítható ütemezett szervizköltségeket, nagyszerű üzemanyag-fogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást kínál. 

Biztonság és vezetőtámogatás

Elektronikus menetstabilizátor (esp)
A kipörgésgátlóval együtt az ESP rendszer kerékfékezéssel és motorfékezéssel mérsékli a kerekek kipörgését a tapadás csökkenése esetén. Az integrált adaptív terhelésszabályozó rendszer segít az eredeti pályán tartani a járművet nehéz körülmények között azáltal, hogy a jármű ESP-jét a rakomány súlyához és eloszlásához igazítja. 
Jelzőtábla-felismerés
Ez a rendszer a sebességtartóval együttműködve vizuálisan felismeri a közlekedési táblákat, és figyelmezteti a vezetőt a sebességkorlátozásokra. 
Sebességtartó sebességkorlátozóval
Segítségével a vezető állandó sebességet biztosíthat, vagy korlátozhatja a jármű maximális sebességét. 
Sávelhagyásjelző
Folyamatosan figyeli az utat a visszapillantó tükör felett elhelyezett kamerán keresztül. Ha a jármű kisodródik a sávból, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet. 
Intelli-Grip
Az integrált intelligens kipörgésgátlóval a vezetés nehéz körülmények között is sokkal könnyebbé válik, mivel a rendszer a legnagyobb tapadású kerékre irányítja a meghajtást. A lejtmenet-szabályzó szintén része ennek az innovatív opciónak: segítségével a vezető teljes mértékben uralhatja a furgont egy sáros vagy sziklás dombon anélkül, hogy a gázpedálhoz kellene nyúlnia. 
Hátsó keresztforgalom-figyelő
Ez a rendszer egy hátsó érzékelő segítségével észleli a furgon mögött közeledő járműveket, és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, így segít elkerülni a baleseteket a parkolóhelyről való kitolatás közben. 
Advanced Brake Assist

A rendszer¹ hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a jármű előtt kialakuló veszélyes helyzetekre. Ha egy másik jármű túl közel jön, a rendszer automatikusan lefékez, ha a vezető nem reagál.

 

¹ Az Opel vezetéstámogató rendszereinek célja a vezető támogatása a rendszerben rejlő korlátok figyelembevételével. A vezetés továbbra is a járművezető felelőssége marad.

 
Oldalsó holttérfigyelő
Az oldalsó holttérfigyelő rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha a holttérben lévő járművek vagy tárgyak miatt veszélyes a sávváltás. 
Utánfutó biztonsági asszisztens

Az Opel Movano három speciális utánfutó biztonsági funkciót kínál:

 

  • Automatikus utánfutó-érzékelés a vontatott utánfutó jelenlétének vagy hiányának megállapítására.
  • Utánfutó hossz-érzékelés az utánfutó hosszának meghatározásához.
  • Kiterjesztett holttérfigyelő, amely sávváltáskor észleli az utánfutó útjában lévő szomszédos járműveket.
 

Opel+ tartozékok

Minden igényét kielégíti

  Az eredeti Opel tartozékokkal kifejezheti önmagát, és kihozhatja a legtöbbet autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.
 
A képek eltérhetnek az értékesített terméktől.
Tetőrudak
Részletek
Alumínium tetőkosár és létra a hátsó ajtón
Részletek
Gumiszőnyegek
Részletek
Kiváló minőségű faburkolat és teljes magasságú oldalfalvédelem
Részletek
Tolatókamera
Részletek
Vonóhorog
Részletek

Következő lépések