Skip To Content
Áttekintés

A Zafira-e Life a guruló tárgyaló e-voluciója, és a prémium szintű kényelmet nyújtó Zafira Life kínálat zászlóshajója, amely immár teljesen elektromos hajtáslánccal is kapható a simább, csendesebb és még nagyobb luxust kínáló üzleti célú utazáshoz

Készletről azonnal vihető kínálatunk

Kiemelkedő tulajdonságok

Hatékonyság

A zéró kibocsátású személyszállító

Az új Zafira-e Life prémium kategóriájú személyszállító egy teljesen elektromos jármű hatékonyságával. Élvezze az első osztályú rugalmasságot és kényelmet az utastérben és menet közben is, mivel a zéró károsanyag-kibocsátás azt jelenti, hogy a Zafira-e Life minden városközpontba behajthat. Három hosszváltozatban és két akkumulátorméretben kapható akár 330 km-es hatótávval: ez a maximális kényelem és a vonzó üzemeltetési költségek egyedi kombinációja.

 

Az egyaránt biztonságot és luxust kínáló új Zafira-e Life modell nyugodt autózást biztosít továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszereinek teljes arzenáljával, többek között aktív sávtartó asszisztenssel, álmosságfigyelővel, szemmagasságú kijelzővel, első és 180 fokos tolatókamerával, valamint adaptív Xenon fényszórókkal.

Kompromisszumok nélküli rugalmasság

Az Ön igényeire szabva

Az új Zafira-e Life a legrugalmasabb, legérzékenyebb, teljesen elektromos prémium személyszállító jármű az utakon, amely három különböző, az Ön igényeit tökéletesen kielégítő tengelytávval kapható - a kompakt 4,60 m-es változattól a tágas 5,30 m-es változatig.

 

Akár kilenc ülésével az új Zafira-e Life pontosan az adott feladathoz és az Ön általános üzleti igényeihez alakítható. A második és harmadik sori ülések előre- vagy hátracsúsztathatók, megnövelve így a lábteret, és könnyedén konferencia elrendezésűvé alakíthatók.

e-Info

Tervezze meg előre az utazást
Az új Zafira-e Life speciális e-INFO műszerfala letisztultan, intuitív módon jeleníti meg az energiafogyasztást, a hatótávot és a töltést valós időben, így a vezető magabiztosan és pontosan tervezheti meg a napi utazást.

Autópálya-biztos

Adjon bele mindent

Az Ön által választott akár 230 vagy 330 kilométeres hatótávú akkumulátorral - legyen szó rövid utakról, reptéri transzferekről, sofőrszolgáltatásról vagy hosszú transzferekről - az új Zafira-e Life teljes rugalmasságot biztosít Önnek zéró károsanyag-kibocsátás mellett.

 

A vezető jólétéről még a leghosszabb utakon is gondoskodik a vezetőre szabott vezetőfülke, amely még jobb vezetőtájékoztató kijelzővel, masszázsfunkciójú üléssel¹ és kiváló ergonómiával rendelkezik. A vezetők értékelni fogják az agilis, dinamikus és összetéveszthetetlenül az Opelre jellemző vezetési élményt azonnali elektromos nyomatékelosztással és egyszerű, határozott karakterrel.

 

¹ Csak bőr ülésekkel kapható.

Kényelem

A guruló tárgyaló e-volúciója

Beszálláskor az utasok azonnal méltányolják az új Zafira-e Life tágas utasterét, amely professzionális támogatást és első osztályú kényelmet nyújt. Minden igényhez van üléselrendezési megoldás, kilenc fő plusz csomag számára is, vagy akár meg is fordíthatók az ülések, hogy az utasok egymással szemben ülve utazhassanak.

A belső teret prémium kategóriájú infotainment rendszer és okosautó-funkciók jellemzik az új Zafira-e Life hétcolos érintőképernyőjével és Multimedia Navi¹ valós idejű navigációs szolgáltatásaival2. A vezető és utasai könnyedén hozzáférhetnek zenéikhez és egyéb tartalmakhoz okostelefonjukon Android Auto™1,3 vagy Apple CarPlay™1,3 rendszeren keresztül.

 

1 Külön rendelhető.

2 Élő navigációs szolgáltatások tartalma: online közlekedési információk, üzemanyagárak, parkolási információk, online POI keresés, időjárási és útbiztonsági riasztások (Nem kapható Németországban és Svájcban).

3 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye.

Modellek

Business Edition

Mert Ön a főnök.

  • 16 colos acél keréktárcsák dísztárcsával
  • Multimédia
  • 9 ülés
  • Légkondicionáló szabályozott hőmérséklettel

Business Elegance

Emelje üzletét magasabb szintre.

  • 17 colos könnyűfém keréktárcsák (kétszínű, gyémántvágott)
  • Multimedia Navi
  • 6 VIP ülés
  • Masszázs ülés a vezetőnek és első utasának

Kategóriaelső jellemzők

Tökéletesen integrált akkumulátor

Az új Zafira-e Life teljesen elektromos, zéró kibocsátású erőátviteli rendszerének teljesítményét egy nagy teljesítményű 75 kWh-os lítium-ion akkumulátor biztosítja, amely akár 230-330 km-es hatótávot is lehetővé tesz. A nagy energiasűrűségű cellák, a továbbfejlesztett hőkezelő rendszer és a kiegyensúlyozott futómű integrálás nem csak hosszú élettartamot és megbízható hatótávot biztosít, hanem alacsony súlypontot is a stabil, egyenletes vezetési stílushoz.

 

Zafira-e Life energiafogyasztás (vegyes használatban) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO2-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 230-330 km (felszereltségtől függően).***

 
Zajmentes
Az új Zafira-e Life teljes egészében elektromos akkumulátorral működő és ennek következtében csendes erőátviteli rendszere zajmentes, pihentető és rendkívül egyenletes autózást biztosít. Függetlenül attól, hogy utasainak beszélniük kell-e egymással vagy csak a saját gondolataikat szeretnék hallani, az új Zafira-e Life utastere békés oázis menet közben. Tökéletes az utasok felvételéhez és leszállításához lakott területeken. 
Regeneratív fékezés
Az új Zafira-e Life simán megy - nem csak az utasok kedvéért, hanem a maximális energia- és költséghatékonyság miatt is. Vezetéskor, amint leveszi a lábát a gázpedálról, a regeneratív fékrendszer visszanyeri a kinetikus energiát fékezés közben, és ezt az energiát a hatótáv növelésére használja fel. A legmagasabb beállítással (B mód) a rövid utak nagy része a hagyományos fékek használata nélkül tehető meg, ezáltal csökkentve a kopási és az ehhez kapcsolódó karbantartási költségeket. 
Gyors és egyszerű töltés
Az új Zafira-e Life gyors töltésének köszönhetően Önnek soha nem kell megváratnia az utasait. Nagy energiasűrűségű 75 kWh-os akkumulátora mindössze 30 perc alatt feltölthető az optimális hatótáv 80%-ára bármilyen 100 kW-os nyilvános töltővel. A fedélzeti és az otthoni töltés kényelmesen biztosítja a maximális hatótávot egy éjszaka alatt vagy két munka között, ezáltal ideális, tiszta, könnyen kezelhető és költséghatékony felsőkategóriás transzferbusszá teszi az új Zafira-e Life modellt. 
Adatkijelző monitorok
Az új Zafira-e Life adatkijelző monitorjai kifinomult érzékelőket és fedélzeti rendszereket alkalmazva biztosítanak részletes áttekintést minden utazáskor a hatótávról, az utazás körülményeiről és az energiaköltségekről, így Ön a lehető leghatékonyabban autózhat. 
Megéri elektromosnak lenni
Vegye fel utasait és hagyja maga mögött az egekbe szökő üzemanyagárak, a zéró emissziós zónák és a növekvő járműadók miatti aggodalmat. Az elektromos szállítóeszközök minden költséghatékonyságra törekvő városi vállalkozás jövőjét jelentik. Az új Zafira-e Life elektromos erőátviteli rendszere rendkívül versenyképes üzemeltetési költségű, amelyet még tovább csökkentenek az állami vásárlási ösztönzők. 

Opel szolgáltatások elektromos járművekhez

A töltéstől a mobilitási szolgáltatásokig: az elektromos járművekhez elérhető Opel szolgáltatások zökkenőmentessé teszik az elektromos autózásra való átállást

FlexCare-e

Opel FlexCare-e

Legyen mindig gondtalan az Opel FlexCare-e-vel! a FlexCare-e egy kényelmes, mindent magában foglaló program az ön nyugalmáért. egyedi csomagokat kínálunk országúti segélyszolgálattal, kiterjesztett garanciával és szervizlefedettséggel.

 

Tekintse meg FlexCare-e csomagjainkat, és válassza ki az önnek megfelelőt!

Következő lépések

Kiemelt haszonjármű ajánlataink

Akár azonnali készletről vihető!

Ne várjon hónapokig!

Válasszon azonnal elérhető, raktárkészleten levő modelljeinkből!