Skip To Content
Eredeti Opel Alkatrészek

Tökéletes illeszkedés

Eredeti Opel alkatrészek, Mopar márkanévvel
Autója megérdemli az Opel minőséget
Ezek az alkatrészek biztosítják Opelje számára a legjobb teljesítményt, az értéket, a hosszú távú biztonságot, valamint azt, hogy Ön teljes nyugalomban élvezhesse a vezetést.

Alkatrészek karbantartáshoz

Akkumulátorok

Az eredeti Opel akkumulátorok nem igényelnek karbantartást – nem szükséges a víz utántöltése. arra tervezték őket, hogy hidegben is kiváló indítási képességekkel rendelkezzenek, és rövidebb távokon történő közlekedés esetén is nagyon megbízhatóak legyenek.

 

Az intelligens jellemzők közé tartozik a “magic eye”, a töltöttségi állapotot jelző integrált eszköz, és a sav kifröccsenését megakadályozó speciális fedélszerkezet. Az akkumulátor ca/ca rácsait nemesfémekkel ötvözték, így növelve a töltési teljesítményt és korrózióállóbbá téve az akkumulátort. Az optimalizált rácsgeometria az elektromosság jobb áramlását is elősegíti. Az eredeti Opel akkumulátorokra 2 év garancia vonatkozik.

 

Ablaktörlő lapátok

Az eredeti Opel lapos ablaktörlől apátok a legújabb ablaktörlő-technológiát képviselik. a tartó nélküli, "lapos" kialakítású, integrált légterelőkkel felszerelt ablaktörlő lapátok kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek az egyes járművek szélvédőjéhez. minimalizálják a szélzajt és növelik a komfortérzetet magas sebességnél, télen is jobb teljesítményt nyújtanak, hiszen nem rendelkeznek olyan központi részekkel vagy illesztésekkel, amelyek megfagyhatnának.

 

Teljes egészében szintetikus gumiból készülnek, sima siklást biztosító bevonattal; minden egyes autómodellhez hitelesítették őket. az integrált légterelőknek és az előszerelt adaptereknek köszönhetően könnyen felszerelhetők. biztonsági okokból az Opel javasolja az ablaktörlő lapátok legalább évenként történő cseréjét.

 

Utastér-légszűrők

Az eredeti Opel szénalapú kombinált szűrőket a káros gázok, finom részecskék és kellemetlen szagok megkötésére tervezték, hogy megakadályozzák ezeknek a jármű utasterébe való bejutását. az eredeti Opel szénalapú kombinált légszűrők különösen ajánlottak allergiások és asztmások számára. növelik a járművezető és az utasok kényelmét a folyamatos friss levegő utánpótlás révén.

 

Az eredeti Opel szénalapú kombinált légszűrők növelik a vezetési biztonságot azáltal, hogy megakadályozzák a szélvédő párásodását és megvédik a légkondicionáló és fűtőrendszereket a szennyeződésektől és az ebből adódó elhasználódástól. az Opel az utastér-légszűrők legalább évenként történő cseréjét javasolja.

 

Fékbetétek

Az eredeti Opel fékbetéteket minden egyes járműhöz eredeti felszereltségként tervezték; megfelelnek a legmagasabb teljesítmény-specifikációknak, a minőség és biztonság terén kötött bármiféle kompromisszum nélkül. az eredeti Opel féktárcsákkal együtt alkalmazva maximális tartósságot garantálnak.

 

Valamennyi összetevőt az Opel mérnökök hagyták jóvá, így ezek megfelelnek a legújabb Opel specifikációknak és kiváló minőséget garantálnak. a fékbetéteket mindig párosával (tengelykészlet) kell cserélni.

 

Féktárcsák

Az eredeti Opel féktárcsákat a legjobb fékteljesítményre és a legrövidebb féktávolságra tervezték. minden egyes modellhez eredeti felszereltségként lett tervezve, és a tökéletes illeszkedés és maximális tartósság tekintetében lett tesztelve.

 

Féktárcsáink minden esetben eredeti felszerelés szintű minőségi felületkezeléssel vannak ellátva, amely simává és csillogóvá teszi őket, ezáltal csökkentve a fékbetét kopását és a zajt. 100%-os korrózióvédelemmel vannak ellátva. a féktárcsákat mindig párosával (tengelykészlet) kell cserélni.

 

A részletekről érdeklődjön Opel Márkaszervizeinkben!

Alkatrészek javításhoz

Szélvédő

Az eredeti Opel szélvédők előkeményített üvege tökéletes illeszkedést garantál.

 

Mivel a szélvédő az autó biztonságának fontos eleme, eredeti szélvédőink törésteszten esnek át az utasok minél tökéletesebb védelmének biztosítása érdekében.

 

Lökhárítók

Az eredeti Opel lökhárítók minőségi alkatrészek, amelyek megfelelően illeszkednek és segítenek az ön járművének eredeti megjelenését megőrizni.

 

Az utángyártott alkatrészeket másolva tervezik meg, így előfordulhat, hogy további lyukak fúrása vagy az alkatrészek eltorzítása válik szükségessé a megfelelő illeszkedés érdekében. ez eltéréseket okozhat a jármű vonalaiban, és csökkentheti annak eladási értékét. az eredeti Opel lökhárítók törésteszten esnek át a járművön az utasok magasfokú védelmének biztosítása érdekében.

 

Fényszórók

A sérült, túl halovány vagy kiégett világítás veszélyes közlekedési helyzetet teremthet – ezért ügyeljen rá, hogy saját maga is lásson, és mások számára is látható legyen az eredeti Opel fényszórók és izzók segítségével.

 

Opel járműve legyen megfelelően kivilágítva a komfort, kényelem és legfőképpen a biztonság érdekében. az eredeti Opel alkatrészek esetében garantált a funkcionalitás és az illeszkedés.

 

Kerékagyak és csapágyak

Amikor a zavartalan, hatékony teljesítmény döntő fontosságú, az eredeti Opel kerékagyak és kerékcsapágyak biztosítják az ön által elvárt minőséget, megbízhatóságot és teljesítményt – bárhová is vezessen az útja.

 

Az Opel teljes körű lefedettséggel költséghatékony javítást kínál, tökéletes illeszkedéssel. eredeti Opel minőségi szerelőkészletek kaphatók a legtöbb modell kerékcsapágyaihoz.

 

Hűtők

Az eredeti Opel hűtők megbízhatók, könnyűek, korrózióállók és optimális hőátadási jellemzőkkel rendelkeznek. az Opel minden gépjármű alkalmazáshoz teljes választékot kínál. a hűtő minden jármű hűtőrendszerének szíve. ez közvetíti a hőt a motor hűtőfolyadékából a külső levegőbe, mialatt a hűtősapka lezárja és nyomás alatt tartja a hűtőrendszert. az eredeti Opel hűtők tökéletes illeszkedést, formát és működést biztosítanak. az eredeti Opel alkatrészeket törésteszteknek vetik alá az utasok optimális biztonságának biztosítása érdekében.

 

Ne bízza járművét kevesebbre, mint az Opel minőségre!

 

Lengéscsillapítók

A kiváló minőségű, jól illeszkedő, megfelelő formájú és működésű termékek megbízható és tartós teljesítményt biztosítanak. a menetstabilizáló és kezelő rendszer tartja a jármű súlyát, az úton tartja a kerekeket, és kényelmes utazást biztosít az utasok számára. a jármű felfüggesztésének rendszeres karbantartása fontos szerepet játszik a kezelhetőségi jellemzők, az útviszonyok érzékelése, illetve a vészhelyzetben való kormányozhatóság terén.

 

Minden olajcsere alkalmával javasoljuk a vizuális átvizsgálás elvégzését, valamint javasolt a felfüggesztés évenként történő alapos átvizsgálása is, mivel ez mérsékli az abroncsok kopását.

 

A részletekről érdeklődjön Opel Márkaszervizeinkben!

Egyéb folyadékok

Opel ablakmosó folyadék

Az eredeti Opel ablakmosó folyadék a szélvédőmosó rendszerekben egész évben használható tisztítószer-koncentrátum, amely a szélvédőmosó rendszerek védelme érdekében fagyállót tartalmaz. valamennyi legyezőformájú mosófúvókákkal felszerelt járműnél alkalmazható és maximális tisztítóerőt kínál minimális mosási gyakoriság mellett.

 

Eltávolítja a fékezés során felvert szokványos szennyeződéseket, olajat, dízelkormot, útszóró sót, szilikont és port. ugyanakkor védi az érzékeny polikarbonát fényszórólencséket, a fényezést, a műanyag és gumi részeket. magas minőségi specifikációi a független fogyasztói tesztek győztesévé tették.

 

Hűtőfolyadék

Csak az eredeti Opel Dex-Cool tartós hűtőfolyadék biztosítja a hűtőrendszer megfelelő fagyállóságát és túlmelegedés elleni védelmét, és az adalékanyagok/gátlóanyagok megfelelő koncentrációját a korrózió, a kavitáció, a lerakódások és a habképződés ellen.

 

Biztosítja a motorban használt, a hűtőfolyadéknak kitett összetevők és anyagok, pl. acél, alumínium, réz, bronz és műanyagok teljes körű, folyamatos anyagkompatibilitását. ezt az eredeti Opel folyadékot intenzív teszteknek vetették alá és hitelesítették; az eredeti gyári jelölésű termékkel azonos specifikációnak felel meg.

 

Fékfolyadék

A hidraulikus fék- és kuplungrendszerek számára alkalmas eredeti Opel dot 4+ fékfolyadék rendkívül alacsony hőmérsékleti viszkozitással rendelkezik. a legújabb abs és esp rendszerekkel történő használatra fejlesztették ki az azonnali fékválasz érdekében.

 

A dot 4+ fékfolyadék legalább 265°c-os száraz forrásponttal és legalább 175°c-os nedves forrásponttal rendelkezik. hatékony korróziógátló anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, remek termikus stabilitással és kiváló korrózióvédelmi tulajdonságokkal rendelkezik. alacsony viszkozitása szélsőséges hőmérsékleti viszonyok esetén is teljes fékezési funkciót biztosít az abs és esp rendszerek számára, így még nagyobb biztonságot nyújt.

 

Sprayfestékek és ceruzák

Az eredeti Opel retusáló festékek a járművek eredeti színében kaphatók, és pontos egyezést biztosítanak a hagyományos, metál vagy gyöngyház/csillám fényezésekkel a kis hibák és karcolások saját kezű javításakor. a tartós, fényes készítmény ellenáll az időjárásnak és az üzemanyagnak, kiváló tapadási jellemzőkkel rendelkezik és a fokozott felületi keménységet rugalmassággal ötvözi.

 

környezetbarát termékek, hisszen 100%-ban nehézfém- és CFC-mentesek, a csomagolásuk pedig teljes mértékben újrahasznosítható. a sprayk gyermekbiztos kupakjai és öntisztító szelepei biztosítják a termékek tiszta és biztonságos használatát.

 

A részletekről érdeklődjön Opel Márkaszervizeinkben!