Skip To Content
Jellemzők

Opel Grandland plug-in hibrid

Formaterv

Ambiciózus és merész
Az eddigi legambiciózusabb áttervezett modellünk, az Opel Grandland plug-in hibrid a merész megjelenést pontos német mérnöki munkával ötvözi, hogy egy olyan SUV-ot hozzon létre, amelyhez nincs fogható. Az új, jellegzetes Vizor®-ral, amely e merész újratervezett modell arcát alkotja, a Grandland plug-in hibrid a többi SUV-on messze túlmutató magabiztos hozzáállást és impozáns megjelenést nyújt. 
A fókusz ott van, ahol lennie kell
A Grandland plug-in hibrid belsejében a lenyűgöző Pure Panel® kijelző várja, hogy Ön felfedezze. A vezetési élmény radikális digitális fejlődése megtisztítja és leegyszerűsíti a modern járművekre jellemző információs túlterheltséget. Az Opel Grandland plug-in hibrid ehelyett gyönyörűen racionalizálja a vezetési adatokat, hogy digitális detoxikálást biztosítson, amely kiküszöböli a rendetlenséget, a zajt és a zavaró tényezőket. 
Az alapoktól kezdve
Amikor azt állítjuk, hogy ez egy teljesen új generációs SUV, az sokkal többet takar, mint csupán egy optikai átalakítást. A Grandland plug-in hibrid modellt az alapoktól kezdve újraterveztük. Minden tulajdonságát és jellemzőjét kidolgozták a legapróbb részletig, ami jól látható a lenyűgöző külső burkolatokon, az ingyenes karosszériaszínekben és a 17”, 18” és 19” méretű feltűnő könnyűfém keréktárcsák sportosságán. 
Feltűnést kelt
Juttassa kifejezésre az Ön különleges egyéniségét a Grandland plug-in hibrid kéttónusú tető- és karosszéria-kombinációival, amelyek garantáltan magukra vonják a figyelmet minden alkalommal, amikor Ön beindítja az autót. 
Több mint egy név
A Grandland frissített emblémája egyértelmű bizonyítéka a letisztult, merész dizájnfrissítésnek, amely az Opel SUV-zászlóshajójának egészét jellemzi. Több egy egyszerű típusjelzésnél: ez egy utalás a motorháztető alatt megbúvó lenyűgöző hajtástechnológiára, és figyelmeztetés a tettre kész teljesítményre. Ez a legbiztosabb jele annak, hogy az SUV-k egy teljesen új generációja érkezett meg. 
Nézzen szembe a jövővel
A Grandland plug-in hibrid minden szögből egyedülálló. Az orrától a hátsó részig érzékelni fogja a merész formatervezési elemeket és a progresszív tulajdonságokat. A jármű elején az Opel jellegzetes Vizorja áramvonalasan integrál számos front-end eszközt, érzékelőt és funkciót egyetlen elegáns ívbe. A jármű végén szép formájú LED hátsó lámpák harmonikusan idézik a Vizort - de ezzel még nincs vége, a Grandland plug-in hibridnél mindig van mit felfedezni. 

Innovációk

IntelliLux LED Pixel fényszórók
Bemutatjuk az úttörő IntelliLux LED® Pixel fényszórókat1 – a fényszóró-technológia új szintjét. Ez a kategóriaelső rendszer jobb látási viszonyokat biztosít éjjel folyamatos távolsági fény használattal anélkül, hogy elvakítaná a szembejövőket. Minden fényszóró 84 szegmensből áll, amely az egyes egységek automatikus kikapcsolásával alkalmazkodik a forgalmi körülményekhez.
 
1 Az elérhetőség a kínálattól függ.
Automatikus vészfékezés
A rendszer¹ hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt a jármű előtt kialakuló veszélyes helyzetekre. Ha túl közel kerül egy másik autó vagy egy gyalogos, lassít vagy teljesen megállítja a járművet.
 

¹ Az automatikus vészfékező gyalogosfelismeréssel automatikusan működik az 5-140 km/h sebességtartományban. 5-30 km/h sebességtartományban az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-140 km/h sebességtartományban a rendszer legfeljebb 50 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbértéken felül a vezetőnek saját magának kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékező gyalogosfelismeréssel működési sebességtartománya az észlelt akadálytól függ (mozgó akadály: 5-140 km/h; fix akadály: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h). Az Opel vezetéstámogató rendszereinek célja a vezető támogatása a rendszerben rejlő korlátok figyelembevételével. A vezetés továbbra is a járművezető felelőssége marad.

Parkolóasszisztens¹
A Grandland plug-in hibrid érzékeli a parkolóhelyet, és beirányítja Önt a helyre. Önnek csak a gázpedált és a féket kell kezelnie. Ez egy okos húzás. 

¹ Az elérhetőség a kínálattól függ. Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják.

A vezetés továbbra is a járművezető felelőssége marad.

360 fokos panoráma kamera
A tökéletes látási viszonyoknak köszönhetően még szűk helyeken is magabiztosan manőverezhet. Az Opel Grandland korszerű 360° panoráma kamerája¹ felismeri az Ön útjában lévő tárgyakat, kényelmesen és egyértelműen megjeleníti azokat a képernyőn, így a parkolás és a tolatás gyerekjáték lesz. 

¹ Az elérhetőség a kínálattól függ.

Aktív sávtartó és sávelhagyásjelző
Élvezze a biztonság és a tudatosság magasabb szintjét vezetés közben. Az aktív sávtartó1,2 a sávból való véletlen kisodródás esetén aktívan reagál, és finoman visszakormányozza² a járművet a sávjelölések közé. A sávelhagyásjelző³ figyelmezteti, ha véletlenül kisodródna a sávból.  

¹ Külön rendelhető.

² A kezeket használat közben a kormánykeréken kell tartani.

³ Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető felelőssége marad.

Autópálya asszisztens
Az autópálya asszisztens a Grandland plug-in hibrid rendszereinek innovatív szinergiája, amely az adaptív sebességtartót, a Stop&Go funkciót és a sávközéptartót ötvözi. Félautomata rendszerként működik, amely segíti az autópályán való autózást, egy adott sáv követését vagy az előttünk haladó jármű követését. Egyetlen gombnyomással bekapcsolható, és a kormánykerék mozgatásával bármikor visszaveheti az irányítást a rendszertől. 

¹ Külön rendelhető, nyolcfokozatú automata sebességváltó szükséges hozzá.

Nyolcfokozatú automata sebességváltó
Válasszon a négy menetmód közül - elektromos, hibrid, sport és AWD*. A hibrid mód automatikusan kiválasztja a leghatékonyabb opciót, s alacsony sebességnél okosan elektromos módra vált a zéró kibocsátás érdekében. Az automata sebességváltó az alábbi üzemmódokkal rendelkezik:

 • Park (parkolás)
 • Neutral (semleges)
 • Drive (hajtás)
 • Reverse (tolatás)
 • Fokozott regeneratív fékezés

*Összkerékmeghajtású mód csak az összkerékhajtású plug-in hibrid modellhez érhető el.
 

Prémium kényelem

Ergonomikus AGR ülések

Az Opel Grandlandben az "Egészséges Hát Munkacsoport" (AGR)¹ által tanúsított ergonomikus első ülések kimagasló kényelmet biztosítanak hosszú utakon.

 

• Pihentető üléspozíció

• Akár 10 irányban állítható²

• Luxus érzetet keltő bőr kárpitozás

• Fűthető és szellőztethető részletek²

 

¹ Az elérhetőség a kínálattól függ. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

² Külön rendelhető bizonyos felszereltségi szintekhez.

Télen is kényelmesen
Győzze le a téli hideget ezekkel a fűthető részletekkel:
 
 • Fűthető első és hátsó ülések¹. Kényeztesse magát és utasait meleg ülésekkel
 • Fűthető kormánykerék¹. Egyetlen gombnyomás, és a kormánykerék felmelegíti az Ön kezét.
 • Fűthető szélvédő¹. Gyorsan leolvasztja a jeget.
 • Fűthető külső tükrök¹. Nincs több jégkapargatás. Lásson tisztán pillanatok alatt.
 

¹ Az elérhetőség a kínálattól függ.

Automata csomagtérajtó
Tele van a keze? A láblendítéssel is működtethető, elektromosan felnyíló csomagtérajtó¹ gyorsan és könnyen kinyitható a hátsó lökhárító alatt végzett láblengetéssel, a nyitógomb megnyomásával, vagy akár távirányítással is. 

¹ Az elérhetőség a kínálattól függ.

Okosautó-funkciók

Infotainment

A Grandland plug-in hibrid az Opel a legmodernebb, teljesen digitális Pure Panel® vezetőterével van felszerelve. Akár 7" multimédia és 10" navigációs érintőképernyővel, melyekkel gyerekjáték a kapcsolattartás és a szórakozás. Az Apple CarPlay™1,3 vagy Android Auto™2,3 rendszeren keresztül könnyedén csatlakoztathatja okostelefonját a térképekhez, üzenetküldő szolgáltatásokhoz és a hat tökéletes hangolású hangszórón keresztül történő zeneadatfolyam-lejátszáshoz.

 

 • AM/FM és DAB rádió
 • Zeneadatfolyam-lejátszás és kihangosított telefonálás Bluetooth® útján4
 • Zenelejátszás USB-ről
 • Hangvezérlés a csatlakoztatott okostelefonról
 

1 Az Apple CarPlay™ és az Apple Siri™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve.

2 Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye.

3 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készüléke kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.

4 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

Navigáció

Induljon el bátran, akár oda is, ahol még soha nem járt. Az integrált 3D térképpel kéznél van az európai kontinens a Multimedia Navi Pro rendszer 10” érintőképernyőjével, amely Elő Navigáció és Élő Navigáció Plusz szolgáltatásokat1,2 is nyújt..

 

 • Dinamikus 3D navigáció online forgalmi szolgáltatással az OpelConnect rendszeren keresztül
 • Beépített európai térkép adatbázis
 • Érdekes helyek és közbenső úti cél funkciók
 • Hangvezérlés navigáláshoz, zenelejátszáshoz és telefonáláshoz
 

¹Élő navigációs szolgáltatások tartalma: online közlekedési információk, üzemanyagárak, parkolási információk, online POI keresés, töltőállomások online POI keresése, időjárási és útbiztonsági riasztások (nem kapható Németországban és Svájcban).

² Élő navigációs szolgáltatások tartalma: online közlekedési információk, üzemanyagárak, parkolási információk, online POI keresés, töltőállomások online POI keresése, időjárási és útbiztonsági riasztások (nem kapható Németországban és Svájcban). Az élő navigációs/élő navigációs plusz szolgáltatások 3 évig ingyenesen elérhetők, utána pedig előfizetési díj fizetése ellenében. A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme járművenként és országonként eltérő.

Vezeték nélküli telefontöltés

A Grandland plug-in hibrid vezeték nélkül telefontöltőjének¹ köszönhetően nem lesz szükség vezetékekre.

 

 • A vezeték nélküli töltődokk segít a krónikusan alultöltött telefonokon.
 • Bizonyos okostelefonokkal használható.

 

Figyelem: integrált tekercsre vagy jacket tokra lehet szükség egyes okostelefonok feltöltéséhez.

 

¹ Az elérhetőség a kínálattól függ. Csak PMA- vagy QI-képes eszközökhöz. Készüléke kompatibilitásának ellenőrzéséhez vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.

OpelConnect

Okos technológiai rendszerek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások¹, amelyek okosautó-funkciókkal és modern innovációkkal gondoskodnak az Ön biztonságáról, illetve arról, hogy minden utazás izgalmas és hatékony legyen.

 

A nyugalom érzése: a segélyhívás, a műszaki hiba hívás², valamint a Járműstátusz funkciók (a kilométeróra-állás, az üzemanyagszint vagy a karbantartási figyelmeztetések) mindig ellátják Önt a legfontosabb információkkal.

 

Kényelem: távoli elérés szolgáltatás³ az akkumulátorszint ellenőrzéséhez, a töltésvezérléshez és az előkondicionáláshoz a myOpel alkalmazáson keresztül.

 

Okos vezetés: nyugodt autózás az élő navigációs/élő navigációs plusz szolgáltatásoknak⁴ és az utazások kezelésének köszönhetően.

 

'¹ A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

 

² A segélyhívás és a műszaki hiba hívás használatához a Szerződési feltételek elfogadása szükséges, a jármű megrendelésekor pedig írásbeli beleegyező nyilatkozatra lehet szükség a helymeghatározás működéséhez. A szolgáltatások használatához hálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A vonatkozó általános szerződési feltételek érvényesek. A műszaki hiba szolgáltatás (Opel Mobilservice) az első regisztrációt követő évben ingyenes, utána díjfizetés ellenében vehető igénybe. További információk az Opel Connectről: www.opel.de/connect. További információk az Opel Mobile Service szolgáltatásról: www.opel.de/mobilservice. A vonatkozó általános szerződési feltételek érvényesek.

 

³ Csak a Grandland hibrid modellhez

 

⁴ Az élő navigációs és az élő navigációs plusz szolgáltatások 3 évig ingyenesen elérhetők, utána pedig előfizetési díj fizetése ellenében. A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez vagy díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

Opel+ Tartozékok

Az ön egyéni igényeinek kielégítésére

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Grandland plug-in hibridjéből. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

A kép eltérhet az értékesített terméktől.