Skip To Content
Áttekintés

Nem kell végleg elbúcsúzni tőlük

Lehet, hogy már nem gyártjuk ezeket a népszerű és ikonikus autókat, de a történetnek nem kell itt véget érnie. Továbbra is szeretnénk segíteni abban, hogy Ön megtalálja, amit keres – legyen szó használt autóról, cseremodellről, tartozékokról és egyebekről.

Opel Adam

Keressen egy használt ADAM modellt, vagy fedezze fel a vadonatúj Opel Corsa modellt – amely most már tisztán elektromos autóként is elérhető.

Opel Astra K

Keressen egy használt Astra K vagy régebbi modellt, vagy fedezze fel a vadonatúj Opel Astra modellt – amely most már plug-in hibrid autóként is elérhető.

Opel Combo Life

Keressen egy használt Combo Life modellt, vagy fedezze fel a vadonatúj  Opel Combo modellt – amely most már tisztán elektromos autóként is elérhető.

Opel Corsa E

Keressen egy használt Corsa E vagy régebbi modellt, vagy fedezze fel a vadonatúj Opel Corsa modellt – amely most már tisztán elektromos autóként is elérhető.

Opel Crossland X

Keressen egy használt Crossland X modellt, vagy fedezze fel a vadonatúj Opel Crossland modellt!

Opel Grandland X

Keressen egy használt Grandland X modellt, vagy fedezze fel a vadonatúj Opel Grandland modellt – amely most már plug-in hibrid autóként is elérhető.

Opel Insignia

Keressen egy használt Insignia modellt, vagy fedezze fel a vadonatúj Opel Astra modellt – amely most már plug-in hibrid autóként is elérhető.

Opel Mokka X

Keressen egy használt Mokka X modellt, vagy fedezze fel a vadonatúj Opel Mokka modellt – amely most már tisztán elektromos autóként is elérhető.

Opel Movano

Keressen egy használt Movano modellt, vagy fedezze fel a vadonatúj Opel Movano modellt – amely most már tisztán elektromos autóként is elérhető.

Opel Vivaro Combi

Keressen egy használt Vivaro Combi modellt, vagy fedezze fel a vadonatúj Opel Vivaro modellt – amely most már tisztán elektromos autóként is elérhető.

Opel Zafira Life

Keressen egy használt Zafira Life modellt, vagy fedezze fel a vadonatúj Opel Zafira modellt – amely most már tisztán elektromos autóként is elérhető.