Skip To Content
Jellemzők

Merüljön el a Vivaro-e funkcionális és rugalmas jellemzőiben

Sokoldalúság

Méretek
Három különböző méretben kapható. Minden Vivaro-e változat tökéletes egyensúlyt kínál a viszonylag kompakt külső méretek és a tágas, rendkívül rugalmas belső tér között. 

Mindössze 4,60 m-es hosszával különösen a rövid változat¹ kínál tökéletes mozgékonyságot a szűk városi utcákon és a korlátozott helyet kínáló városi területeken. Ebbe a változatba 2 euro raklap rakodható, míg a közepes és a nagy változat kapacitása 3 raklap.

 

¹ A Vivaro-e rövid változata csak Vivaro-e furgon változatban kapható.

Parkolásbarát
Az elektromos tolóajtók széles és kényelmes nyílást biztosítanak a jármű hátsó részén az utasoknak és a rakománynak, a Vivaro-e 1,9 m¹ alatti magassága pedig biztonságos bejutást biztosít a mélygarázsokba. 
¹ Az 1,9 m alatti magasságkorlát nem vonatkozik a hosszú tengelytávú Vivaro-e modellre, illetve az 1400 kg-os maximális teherbírású változatokra.
Karosszériatípusok
A négy karosszériatípusban kapható Vivaro-e különböző funkciók széles választékát kínálja az Ön üzleti igényeinek megfelelően. 

A zárt furgon¹ azoknak való, akiknek rendszeresen rakományt kell szállítaniuk, akár három első üléssel, míg a személyszállító furgon² akár hat ember számára is helyet biztosít hátsó üléspadjával. A padlólemezes alvázas kisteherautó³ tökéletes alapot biztosít speciális járművek széles körének, míg a Vivaro-e Combi¹ akár 9 ülést is kínál az Ön sportklubja, munkahelyi kollégák vagy egy kis csapat számára.

 

¹ 3 méretben kapható: rövid, közepes vagy hosszú.

² 2 méretben kapható: közepes vagy hosszú.

³ Csak közepes méretben kapható.

Rakomány

Flex cargo
Az innovatív FlexCargo® kétüléses utasüléspad fokozza a Vivaro-e rugalmasságát, rendkívül versenyképes, akár 6,6 m3-es¹ rakteret és akár 3,93 m-es maximális rakodási hosszt teremtve. 

Használja ki a 2,77 m-es maximális átrakodási hossz nyújtotta előnyt a hosszú tengelytávú Vivaro-e modellben, vagy használja a FlexCargo®² válaszfalnyílást akár 3,93 m hosszú tárgyak szállításakor.

 

¹ Válassza a Vivaro-e furgont hosszú méretben FlexCargo® rendszerrel az akár 6,6 m³-es maximális raktérméret érdekében.

² Külön rendelhető.

Teherbírás

Csökkentse az utak számát azáltal, hogy alkalmanként többet szállít, köszönhetően a Vivaro-e nagyvonalú, 1200 kg-os maximális teherbírásának¹.

 

¹ Külön rendelhető. A standard teherbírás 1000 kg.

 
Tolóajtók

A kétoldali elektromos tolóajtónak¹ és az érzékelőkkel vezérelt kézhasználat nélküli ajtónyitásnak¹ köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű teli kézzel kinyitnia Vivaróját, illetve hozzáférnie annak tágas rakteréhez.

 

¹ Külön rendelhető.

 
Méretek
A versenytársak között egyedülálló módon a rövid méretű Vivaro-e mindössze 4,6 m hosszú – tökéletes azon vezetők számára, akiknek rendszeresen kell városi utcákon vagy városias területeken közlekedniük. 

Kisebb mérete ellenére a legkisebb változat is kapható akár 9 üléssel (Vivaro-e Combi változatban) és magas, 1200 kg-os maximális teherbírással¹. A közepes változat 4,95 m hosszú; vagy választhatja a nagy változatot több hellyel, mégis mindössze 5,3 m-es hosszal.

 

¹ Külön rendelhető – a standard teherbírás 1000 kg.

Okosautó-szolgáltatások

Infotainment
Találja meg a leggyorsabb útvonalat úti céljához a Vivaro-e hétcolos érintőképernyőjével¹ és a Multimedia Navi¹ rendszerével. Férjen hozzá könnyedén zenéihez és egyéb tartalmakhoz okostelefonján Android Auto™1,2 vagy Apple CarPlay™1,2 telefonkivetítéssel. 

¹Külön rendelhető.

²A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android Auto a Google Inc. védjegye.

Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és használatuk a készülék operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra.

Opel Connect szolgáltatások¹
A legjobb digitális eszközök az utazás megtervezéséhez. Ellenőrizze elektromos hatótávját és programozza be a töltési időket okostelefonján. Ezen felül szolgáltatások sora nyújtja a biztonság és támogatás új szintjét, így Ön kapcsolatban maradhat a világgal menet közben és hozzájut a friss információkhoz. 
  • A nyugalom érzése: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás és a jármű státuszát és egyéb tényezőket jelző információk.
  • Kényelem: távirányítású funkciók az ajtók bezárásához, a dudáláshoz és a fényszórók villogtatásához, és élvezze a töltési szolgáltatás előnyeit².
  • Okos vezetés: élvezze a nyugodt autózást a valós idejű navigációnak és az utazások kezelésének köszönhetően.

 

¹ Az OpelConnect szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

² Bevezetése 2020 végén várható.

Mobil iroda

Állítható irodai asztal
A FlexCargo® kétüléses üléspaddal¹ alakítsa Vivaro-e modelljét guruló irodává, állítható irodai asztallal a vezető vagy az utas számára. 

Éljen az okostelefon-tartók/táblagéptartók¹ előnyeivel, és rögzítse eszközeit biztonságosan. Az üléspad párnái alatt¹ további tárolási lehetőségeket talál, így Ön akár 60 liter munkafelszerelést és egyéb értékes tárgyat helyezhet el.

 

¹Külön rendelhető.

Fűthető ülések

Élvezze a magasfokú kényelmet a Vivaro-e tágas utasterében, fűthető ülésekkel¹ az első sorban, melyek hideg időben is kellemes melegen tartják.

 

¹ Külön rendelhető.

 
Tárolás
A nyitott műszerfali tárolódobozok, az akár 1,5 literes palackokat is befogadó ajtózsebtárolók és a hűtött kesztyűtartó mindennek helyet biztosítanak a Vivaro-e modellben. 
Hangszigetelés
Az utasteret fokozott hangszigeteléssel  láttuk el, ami még pihentetőbbé teszi a vezetést. 

Vezetéstámogató rendszerek

Vezetéstámogató csomag
Ébernek maradni nem mindig könnyű. A fáradtságjelző az első kamera és a kormánykerék adatainak segítségével elemzi a vezetési mintákat, és jelzi Önnek, ha ideje pihenőt tartani. 
A sávelhagyás-jelző felismeri, ha a Vivaro-e kisodródik a sávjából, és hangjelzéssel és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A fejlett adaptív fényszóró automatikusan vált távolságiról tompított fényszóróra, elkerülve a szembejövők elvakítását. Az intelligens sebességszabályzó a jelzőtábla-felismerés által jelzett sebességkorláthoz igazítja a sebességtartó beállítását.
Biztonsági csomag
Az adaptív sebességtartó folyamatosan figyeli a forgalmat, és az elöl haladó autóhoz igazítja a jármű sebességét, hogy fenntartsa a beállított követési távolságot. Ha nincs előttünk akadály, a rendszer automatikusan újra növeli a sebességet. 
A holttérfigyelő a külső tükrön vizuális jellel figyelmezteti a vezetőt a Vivaro-e holtterébe került járművekre, ezáltal megakadályozva a baleseteket előzési helyzetekben. A ráfutásos ütközés figyelmeztetés pásztázza az utat a jármű előtt, és figyelmezteti a vezetőt a járművekkel vagy gyalogosokkal való ütközés veszélyére. Szükség esetén az automatikus vészfékezés a vezetőtől függetlenül is lefékez, hogy megakadályozza a balesetet.
Szemmagasságú kijelző
A szegmensben egyedülálló módon a legfontosabb információk, úgy mint a sebesség és a sebességtartó adatai a vezető látómezejében jelennek meg a Vivaro-e szemmagasságú kijelzőjén
180 fokos tolatókamera

Tegye stresszmentessé a parkolást és a szűk helyeken való városi manőverezést a 180 fokos panoráma tolatókamerával¹, amely a hétcolos érintőképernyőn¹ jeleníti meg az autó mögötti területet.

 

¹ Külön rendelhető.

 

Hatékonyság

Intelli-Grip

A Vivaro-e Intelli-Grip tapadásoptimalizáló rendszere a speciális, építkezésekre kifejlesztett abroncsokkal még nagyobb tapadást biztosít problémás felületeken, például sárban, homokban vagy hóban. 

 

¹ Kapható / Várhatóan 2021. márciustól

 

Opel+ tartozékok

Önre szabva

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Vivaro-e autójából. Önre szabva.

A képek eltérhet az értékesített terméktől.

Következő lépések