Skip To Content
Haszonjárművek

Opel haszonjárművek és átalakított járművek

 

Logisztika, szállítás, disztribúció? Végezd el a munkát az Opel új haszonjármű kínálatával! Akár a tisztán elektromos meghajtást, akár a nagy teljesítményű belső égésű motort részesíted előnyben, kínálatunkban megtalálod a tökéletes megoldást az igényeidhez. Kínálatunk a furgonoktól, szimpla- és duplakabinos alváz modelleken keresztül egészen a gyári platós áruszállító járművekig terjed.

Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozási ajánlatunk évi 5% fix kamatozással most minden új, készleten lévő Opel haszongépjárműre érvényes, a készlet erejéig! Tudj meg többet a finanszírozási lehetőségekről!

Opel elektromos haszonjárművek - életre keltik a jövő üzleteit


Fedezd fel az Opel belsőégésű haszonjárműveit


Felépítmények, tartozékok, szolgáltatások és finanszírozás

Felépítmények
Személyre szabott ajánlatok vállalkozásod számára: keress vállalkozásod igényeinek megfelelő, kiváló ár-érték arányú haszonjárműveket vagy flottamegoldásokat, gyári-, vagy harmadik félnél átalakított járművek széles választékával. 
További részletek
Tartozékok
Az Opel tartozékok széles választékát kínálja, hogy haszonjárműved még inkább a szakmai igényeidhez igazíthasd. Szerezd be az eredeti Opel tartozékokat a furgonodhoz! 
További részletek
Szerviz
Minden Opel a szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy minél egyszerűbbé tegye a tulajdonos életét. Tudj meg többet a garanciákról, a segítségnyújtási és karbantartási szolgáltatásokról, illetve tekintsd meg az Opel haszonjárműveinek kézikönyveit. 
További részletek
Finanszírozás
Mindegy, hogy egy új haszonjárművet szeretnél lízingelni vagy finanszírozni, vagy egy egész flottát menedzselni, az Opel testre szabott megoldásokat és remek ajánlatokat kínál. 
További részletek