Skip To Content
Termékvideók

Opel vezetéstámogatás

Szálljon be és tapasztalja meg a vezetés új világát

Attól a pillanattó kezdve, hogy beszáll egy Opelbe, maximális kényelmet és biztonságot élvezhet a fejlett vezető támogatásnak és technológiának köszönhetően. Vezetéstámogató funkciók széles körét nyújtjuk, amelyeket mind azért terveztek, hogy a vezetés egyszerű, biztonságos és kényelmes legyen.

 

Nézze meg videóinkat, hogy megtudja mely vezetéstámogató funkciók tehetik még jobbá személyes vezetési élményét, majd engedje meg, hogy egy Opel Márkakereskedés bemutassa személyesen is ezeket, egy tesztvezetés során.

Opel Adaptív sebességtartó
Biztonságos távolságot tart. Az adaptív sebességtartó fékezéssel és gyorsítással tartja a beállított követési távolságot az Ön előtt haladó jármű mögött, így segít megakadályozni a ráfutásos ütközéseket, és biztosítja Önnek a nyugodtabb vezetést.  
Opel Adaptív LED fényszórók
Az adaptív LED-fényszóró minden korábbinál biztonságosabbá teszi az éjszakai vezetést. A fényszórók növelik a látómezőt és optimálisan világítják meg az utat. Az adaptív LED-fényszóró minden közlekedési helyzetben ragyogóan teljesít.  
Opel Parkolóasszisztens
Könnyű parkolás az Opel továbbfejlesztett parkolóasszisztenssel és tolatókamerával. A centiméterre tökéletes parkolás gyorsan megoldható. 
Opel 180 fokos tolatókamera
180 fokos tolatókamera vagy 360 fokos körkörös látótér. A 180 fokos, széles látószögű panoráma tolatókamera a 8 colos érintőképernyőre vetíti az autó körüli területet. A fejlett 360 fokos tolatókamera érzékeli az útban lévő tárgyakat, képernyőn követheti a történéseket. 
Opel vezetéstámogató rendszerek
Az előrelátó Opel Eye kamerarendszer. A prémiumkategóriájú Opel Eye az egyik legbiztonságosabb és lefgejlettebb vezetőtámogató rendszer, amit valaha autóba szereltek. Ne aggódj semmiért! 
Opel Ergonomikus active ülések
Üljön be és lazítson! Velünk nyugodtan hátradőlhet - első osztályú Opel ergonomikus ülések, amelyek jobbá teszik a mindennapjait. Az Opel ergonomikus active ülései tökéletes üléshelyzetet és maximális kényelmet biztosítanak, így vezetés közben is vigyáznak a hátára. 
Elektromos csomagtérajtó
Az elektromos, láblendítéssel nyitható csomagtérajtónak köszönhetően automatikusan, a hátsó lökhárító alatt tett egyetlen lábmozdulattal nyílik és zárul a csomagtér.