SKIP TO CONTENT
Jellemzők

FOKOZD AZ ELVÁRÁSAIDAT.

Ez az új Corsa-e.

FORMATERVEZÉS.

ELEGÁNS ÉS KIFINOMULT
Az új Corsa kimagasló formatervezése kiemeli a német mérnöki precizitást. Lenyűgöző orr-részével és feltűnő sziluettjével az új Corsa minden szögből vonzó.
 
A LUXUS ÉRZÉSE
A beltér precíz kivitelezésével, kifinomult részleteivel és prémium minőségű anyagaival azonnal mély benyomást tesz. A nagy autókra jellemző sportos, vezetőközpontú műszerfal arra ösztönöz, hogy azonnal neki akarj vágni a következő útnak. 
KERÉKTÁRCSÁK

Ha fontos a méret, a 16" vagy 17", hódító formatervű könnyűfém keréktárcsák¹ remek választást jelentenek.

Nagyobb kontrasztot szeretnél? Az exkluzív 17" könnyűfém keréktárcsák fekete és ezüst színben¹ nem csak gyönyörű kontrasztot kínálnak, de könnyűek és áramvonalasak is - ami a hatékonyságot is növeli.

 

¹Külön rendelhető.

 
TETŐOPCIÓK

Milyen a stílusod? Kedvenc karosszériaszínedet fekete vagy fehér tetőszínnel¹ egészítheted ki. Válaszd a panoráma napfénytetőt¹, és tedd extra világossá a Corsád belső terét.

 

¹Külön rendelhető.

 

INNOVÁCIÓK.

INTELLILUX LED MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK

Látni és látszani! A kategóriában elsőként az IntelliLux LED® Mátrix fényszóró¹ biztosít tökéletes látási viszonyokat anélkül, hogy zavarná a többi járművezetőt. Élvezd a kiváló világítást minden helyzetben.

 

¹Külön rendelhető.

 
ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ
Az adaptív sebességtartó1,2 stresszmentes vezetési élményt kínál. Folyamatosan figyeli a forgalmat és automatikusan gyorsít vagy lassít, így segít mindig megtartani a biztonságos távolságot az elöl haladó autótól. 

¹Külön rendelhető. 30–180 km/h közötti sebességnél aktiválható.

²Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

AKTÍV SÁVTARTÓ ÉS SÁVELHAGYÁS-JELZŐ
Élvezd a biztonság és a tudatosság magasabb szintjét vezetés közben. Az aktív sávtartó1,3 a sávból való véletlen kisodródás esetén aktívan reagál, és finoman visszakormányozza² a járművet a sávjelölések közé. A sávelhagyás-jelző³ figyelmeztet, ha véletlenül kisodródsz a sávból. A két rendszer együtt segít elkerülni a fáradtság vagy figyelmetlenség okozta végzetes baleseteket. 

¹Külön rendelhető.

²A kezeket használat közben a kormánykeréken kell tartani.

³Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

DIGITÁLIS MŰSZERFAL

Élvezd az intuitív és könnyen használható infotainment rendszert, így mindig az útra koncentrálhatsz. A teljesen digitális műszerfal¹ tájékoztatást nyújt a sebességről, a navigációról és még sok minden másról, pont ott, ahol szükséged van rá.

 

¹Külön rendelhető.

 
180 FOKOS KAMERA

Biztonságosabb és könnyebb tolatást kínál, különösen városban és szűk parkolóhelyeken. A 180 fokos kamera¹ felülnézeti megjelenítést nyújt Corsa-e autód hátuljáról és a körülötte lévő területről. Észre sem veszed, és profi módon fogsz tolatni.

 

¹Külön rendelhető.

 
PARKOLÓASSZISZTENS

Soha többé nem kell egyedül parkolnod. A fejlett parkolóasszisztens¹ funkció felismeri a parkolóhelyeket és vezérli a kormánykereket. Neked csak gázt kell adnod és fékezned. Lehet ennél kényelmesebb a parkolás?

 

¹Külön rendelhető.

 

¹Külön rendelhető.

²Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

PRÉMIUM KÉNYELEM.

FŰTHETŐ ÜLÉSEK ÉS KORMÁNYKERÉK

A három fokozatban fűthető ülések¹ téged és utastársadat is felmelegítik, míg a fűthető kormánykerék1 a kezed kényelméről gondoskodik. Ha egyszer beülsz, soha többé nem akarsz majd kiszállni.

 

¹Külön rendelhető.

 
BŐRÜLÉSEK¹

Élvezd a prémiumkategóriájú kényelmet minden utazásnál a Corsa-e állítható bőrüléseivel a vezető és első utasa számára. Az utasülés ISOFIX rögzítéssel rendelkezik, így csak a helyére kell pattintanod a gyerekülést.

 

¹Külön rendelhető.

 
RAKTÉR

Sok a csomagod? A 309 literes¹ csomagtérbe minden befér. Még több dolgot kell szállítanod? Hajtsd le a hátsó üléseket és maximalizáld a csomagteret. Eljött a pillanat, hogy nagyobb terveket szőj.

 

¹ Benzin- és dízelmotoros modellek esetében.

 

OKOSAUTÓ-SZOLGÁLTATÁSOK.

NAVIGÁCIÓ

A következő úticélod csak egy érintésre van. Válassz a tízcolos kijelzőjű Multimedia Navi Pro¹ és a hétcolos kijelzőjű Multimedia Navi¹ között. Gondolkodj nagyban, és juss el bárhová.

 

¹Külön rendelhető.

 
INFOTAINMENT
Tökéletes és intuitív. Érintőképernyő, Apple CarPlay™1,3 és Android Auto™2,3 telefonkivetítés. Az új Corsa infotainment rendszerei⁴ a kommunikáció és a szórakozás teljes szabadságát biztosítják, akár hangvezérléssel és Bluetooth®⁵ kapcsolattal is. 

¹Az Apple CarPlay™ és az Apple Siri™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve.

²Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye.

³A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készüléked kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogass el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vedd fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőddel.

⁴Külön rendelhető.

⁵A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

VEZETÉK NÉLKÜLI TELEFONTÖLTÉS

Töltsd fel okostelefonodat vezeték nélkül¹. Csak helyezd az okostelefonod a tárolórekeszbe - ilyen egyszerű.

 

¹Külön rendelhető. Amennyiben az adott telefon nem támogatja a vezeték nélküli töltést, a töltő használatához külön tartozékra lehet szükség. Az induktív töltés csak PMA- vagy Qi-kompatibilis okostelefonokkal működik. A kompatibilitás ellenőrzéséhez vedd fel a kapcsolatot Opel márkakereskedődel.

 
OPELCONNECT SZOLGÁLTATÁSOK¹
Légy még nagyobb biztonságban és maradj kapcsolatban menet közben okos szolgáltatásokkal. 
  • Nyugalom: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás, valamint információk a jármű státuszáról.
  • Kényelem: ajtók zárása / nyitása, a kürt megszólaltatása vagy a fényszórók felvillantása távoli eléréssel.
  • Okos vezetés: élvezd a nyugodt autózást a valós idejű navigációnak és az utazáskezelésnek köszönhetően.

 

¹Az OpelConnect szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

OPEL+ TARTOZÉKOK.

Az Ön egyéni igényeire szabva.

Fejezd ki önmagad eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozd ki a legtöbbet a Corsádból. Opeledhez tervezve és tesztelve.

 

A kép eltérhet az értékesített terméktől.

HOGYAN TOVÁBB?