Előző
Következő
Előző
Következő

AZ OPEL Movano.

Emberek. A legbecsesebb rakomány.

Az Opel Movano személyszállító járműveket az utasok átfogó biztonságának és kényelmének szem előtt tartásával fejlesztették ki.

 

Elegáns megjelenése, kiváló gazdaságossága és teljesítménye teszik ideális partnerré, amikor több személy szállítására kerül a sor.

Lássuk, miért:

  • Formatervezés és változatok
  • Széles körű kínálat
  • Továbbfejlesztett alváz
  • Tiszta, gazdaságos meghajtás
  • Meggyőző biztonság

Enlarge

Igényei szerint

A kétféle hosszal és kétféle tetőmagassággal rendelhető Opel Movano Kombival kényelmesen szállítható akár 9 fő, ezen kívül rugalmas rakteret kínál a felszerelésnek is.

Az Opel Movano Busz akár 16 utas szállítására is alkalmas repülőgépekéhez hasonló utasterével, külön ülésekkel, fej feletti tárolóval és állítható szellőzőnyílással minden utas számára.


Enlarge

Mozgásban a kényelem

Az utaskomfort tekintetében trendet teremtő Opel Movano meglepően sok továbbfejlesztett funkcióval és hasznos tárolóhellyel van ellátva. Légkondicionálás - semmi gond. A repülőgépekéhez fogható világítás és szellőztetés az utasok számára? Mind csakis Önre vár.


Enlarge

A személyzet és a rakomány védelme

Az ESP® jelentősen megnöveli a biztonságot. Alapfelszereltség minden Opel Movano modellen. A legújabb változat visszagurulás-gátlóval (HSA), utánfutó-stabilizáló rendszerrel (TSM) és továbbfejlesztett kipörgésgátló rendszerrel (ETCS) bővül. Ez mind biztonságot nyújt utazás közben, mint a teljes biztonsági és védelmi program része.


Enlarge

Igényeinek megfelelő teljesítmény

A nagy teljesítményű BiTurbo motorok BlueInjection technikával, Start/Stop rendszerrel és egyéb, az üzemanyag-felhasználást és a károsanyag-kibocsátást csökkentő technológiákkal az erős, megbízható teljesítményt kimagasló hatékonysággal ötvözik.


Opel Movano – Következő lépések
Következő lépések