Skip To Content
Áttekintés

Combo Combi

A munka és a magánélet ideális egyensúlya.

Az új Combo Combi egy személyszállító kényelmét és élhetőségét ötvözi egy haszongépjármű professzionális rakterével, így ideális bármilyen nagyságrendű munkához. Keményen dolgozik és praktikus, de olyan sokoldalú, hogy akár öt személy is kényelmesen elfér benne.
Készletről azonnal vihető kínálatunk

Üzleti bennfentes

A Combo Combi utastere egyszerre funkcionális és könnyen használható. Az egész csapat kényelmesen utazhat a tágas és világos utastérben, köszönhetően a panorámatetőnek és a fej feletti tárolónak. A belső tér akár 983 literes is lehet 5 üléssel, a térelválasztó rács mögött. A fémből készült robusztus térelválasztó rács lehetővé teszi a nehéz rakományok szállítását, biztonságosan elkülönítve az utasoktól.

Mindig online

A vezetőtájékoztató kijelző és a Multimedia Navi Pro rendszer minden utazást hatékonyabbá tesz. Lépjen magasabb szintre a logisztikában az élő navigációs szolgáltatásokkal és a teljes Apple CarPlayTM és Android AutoTM szolgáltatással, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre két okostelefon csatlakozzon a 8"-os érintőképernyőn keresztül.

Teljesen felszerelt utastér

A belső tér merész és letisztult dizájnja jól rendszerezett, könnyen kezelhető teret kínál, amely csatlakoztatott mobil irodaként is szolgál a menet közbeni munkavégzéshez. A Combo Combi ötfős személyzet számára kínál helyet a praktikus, 40/60 arányban osztott hátsó paddal, vagy három különálló hátsó üléssel 
Készletről azonnal vihető kínálatunk

Models

A jövő elektromos

Készen áll rá, hogy elektromosra váltson?

FlexCare

Opel FlexCare

Keep that good feeling with Opel FlexCare! FlexCare is a convenient all-in-one program for your peace of mind. We offer individual packages that include Roadside Assistance, Extended Warranty and Service coverage. 

 

Have a look at our FlexCare packages and flexibly choose the level of coverage!

Még több felfedeznivaló

Szerezze be a lényeges információkat és állítsa össze saját verzióját.

Mit tartalmaz?
A JELLEMZŐKHÖZ
Hajtásláncok megtekintése