Skip To Content
Áttekintés

Movano

Már nettó 7 990 000 Ft-tól

Már havi 84 809 Ft-ért, évi fix 5% ügyleti kamattal, Széchenyi Lízing MAX+ finanszírozásról1!

 

Az új Movano rendelkezik az Opel híres kialakításával és praktikusságával, amelyek most speciálisabb változatokkal, megújult profi dizájnnal, továbbfejlesztett vezetőtámogató funkciókkal és nagyobb teherbírással egészültek ki. Az új Opel Movano most még inkább, mint valaha, a tökéletes német eszköz a munkához

Minden új Opel haszonjárműhöz a 2 év alapgarancián felül +3 év / 200 000 km gyári FlexCare garanciát biztosítunk! Tudjon meg többet!
Készletről azonnal vihető kínálatunk

Ismerje meg az ön új Movano modelljét

Kiemelkedő tulajdonságok

Rugalmasság, kényelem, képességek, hajtáslánc

Professzionális sokoldalúság

Az új Movano választék
Az új Movano üzleti célokra készült és úgy tervezték, hogy ugyanolyan keményen dolgozzon, mint Ön. Megfelel az Ön igényeinek, mivel olyan képességekkel és sokoldalúsággal rendelkezik, hogy bármilyen feladatot el tudjon látni. A négyféle hosszváltozatban és háromféle magassággal kaphatót Movano alkalmazkodik az Ön igényeihez: változatok sokasága alakítható ki belőle, például panel van, crew van, chassis cab, chassis crew cab és platform cab - plusz a gyárilag átalakított billenőplatós, lehajtható oldalfalú és lakóautó változatok. Bármerre is járjon munkaügyben, a Movano ideális partner.

Teret biztosít a munkának

Az új Movano fülke
Az okosan újratervezett Movano vezetőfülkében olyan teret talál, amely biztosítja azt a mindennapi életben szükséges gyakorlatiasságot, amelyre a profiknak szükségük van a sikerhez. Sokoldalú mobil iroda terület fejlett okosautó-funkciókkal az OpelConnect rendszeren keresztül. Bőséges hellyel a vezető, két utas és akár négy fős személyzet számára, az egész csapat kényelmesen utazhat. Mindenki nyugodtan autózhat az Opel Movano kiterjedt vezetéstámogató rendszereivel, többek között automatikus vészfékezéssel, holttérfigyelővel és sávelhagyás-jelzővel.

Végezze el a munkát

Az új Movano képességei
Az új Opel Movano praktikus megoldásokat kínál a modern vállalkozások kihívásaira. Az új Movano még akár 2,1 tonna hasznos teherbírás, akár 4,0 tonna össztömeg és akár 17 m³ raktérkapacitás mellett is sziklaszilárd stabilitást és nagyszerű vezetési tulajdonságokat biztosít. Biztosítsa vállalkozása jövőjét a raktér kiváló használhatóságával és a rakomány biztonságos tárolásával.

Profi teljesítmény

Az új Movano hajtásláncok
Az Opel Movano egy robusztus 2,2 literes dízelmotorral új szintre emeli a versenyképes hatékonyságot. Az Euro 6d szabványnak teljes mértékben megfelelő, alacsony súrlódású turbómotort úgy tervezték, hogy csökkentse az üzemeltetési költségeket és kiváló nyomatékot biztosítson, miközben kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságot és alacsony CO₂-kibocsátást kínál.

Opel FlexCare

Legyen mindig gondtalan az Opel FlexCare-rel! a FlexCare egy kényelmes, mindent magában foglaló program az ön nyugalmáért. egyedi csomagokat kínálunk országúti segélyszolgálattal, kiterjesztett garanciával és szervizlefedettséggel.

 

Tekintse meg FlexCare csomagjainkat, és válassza ki az önnek megfelelőt!

Kiemelt haszonjármű ajánlataink

Akár azonnali készletről vihető!

Ne várjon hónapokig!

Válasszon azonnal elérhető, raktárkészleten levő modelljeinkből!