Opel Design - Exterior Design : ADAM
Opel Design - Interior Design

Elegancia, kényelem és minőség – belülről

Terek, formák, színek és anyagok harmóniája biztosítja Önnek, hogy élvezze a vezetést.

Fedezze fel az Opel belső formatervezését

A KIVÁLÓ KÜLSŐ FORMATERVEZÉS ELISMERÉSEI.

Új formanyelvünk elismeréseképpen díjak lavinája zúdult ránk. Ez az Opel Insignia 2009-es piacra dobásával kezdődött, és az új Astrával, Merivával, Zafira Tourerrel és Mokkával folytatódott. Büszkék vagyunk, hogy a díjak nem csak autóipari szakértőtől származnak, hanem a nagyközönségtől is. Végül is nekik készítjük autóinkat. A lehengerlően pozitív visszajelzés arra bátorít minket, hogy folytassuk az intelligens, meglepő és innovatív járművek készítését.

Enlarge

Jellegzetes fénymintázatú lámpák

Az új megjelenés éjjel és nappal egyaránt jellegzetes. A nappali menetfények jellegzetes szárny alakú fénymintája a hátsó lámpákon is visszaköszön. Ezt a dinamikus téma a belső térben is megtalálható, a műszerfal elejétől áramolva.


Enlarge

A szobrászat és a német precizitás találkozása

Sima, lágy formák ötvöződnek a precíz, élesen rajzolt vonalakkal. Az elegánsan áramló formák izmos, dinamikus érzést keltenek, amelyek kiemelik az autó műszaki innovációját. Azt szeretnénk, ha formanyelvünk az autó két legfontosabb elemét emelné ki: a műszaki precizitást és az érzelmet.


Enlarge

Aerodinamikai előny

A levegő átszelése egy átlagos autó fogyasztásának 13 százalékát teszi ki. Ez azt jelenti, hogy a jó légellenállási jellemzők rendkívül javára válnak az Ön pénztárcájának. A hatékony légellenállási jellemzők megtervezése viszont egyszerre művészet és tudomány. Például az Opel Astra 600 órát töltött el a szélcsatornában, mire elnyerte karcsú alakját. Az ecoFLEX változatban az első hűtőrácsra aktív hűtőzsalut szereltek, amely a légáramlás kisimítása érdekében nagyobb sebességnél automatikusan bezáródik.