Opel CNG – Technology & Safety
Opel ecoFLEX

ecoFLEX technológia

Egy zöldebb világért: az ecoFLEX az Opel innovatív környezetbarát technológiájának része.

Fedezzen fel zöldebb hagyományos motorokat

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG.

Az elmúlt néhány évben egyre drágábbá vált az autózás. Egy Opel CNG járművel biztosítja mobilitását és rugalmasságát - mindezt rendkívül gazdaságos áron. Az Opel új technológiákat, eredeti felszerelést gyártót, tartósságot, gyártói garanciát és maximális biztonságot kínál gázüzemű modelljeihez.

CNG motor

Enlarge

Optimális minőség

A földgázt nagy nyomáson sűrítik. Ennek eredményeként a jármű körülbelül 200 bar nyomású gázzal van töltve, melyet a tartályhengerekben tárolnak. A gáztartályok padló alatti elhelyezése jelentős helymegtakarítást jelent, amely semmilyen módon nem korlátozza az utastér és a csomagtartó rugalmasságát és használatát, ugyanakkor magas fokú biztonságot nyújt. A motort gázüzemre optimalizálták, és az edzett szelepeknek és szelepüléseknek köszönhetően a motor tartóssága optimális. Ez részletesen azt jelenti, hogy valamennyi CNG alkatrészt optimálisan integráltak a jármű biztonsági szerkezetébe. Az eredeti felszerelést gyártójának és a gyártói garanciának köszönhetően kiváló minőséget tudunk biztosítani.


Integrált CNG üzemanyagtartályok Enlarge

Biztonságban

A közhiedelemmel ellentétben a földgáz egy rendkívül biztonságos üzemanyagfajta. Kisebb sűrűségű a levegőnél, tehát azonnal eloszlik, ezáltal még a folyékony üzemanyagnál is kevésbé veszélyes. A földgáz gyulladási hőmérséklete is sokkal magasabb. Ezen kívül CNG járművével minden gond nélkül használhatja bármelyik mélygarázst. A biztonság az Opel CNG modellek egyik legfőbb prioritása. Ennek eredményeként az Opel földgázrendszere az autó ütközés ellen teljes mértékben védett részeibe van beépítve, és optimálisan van integrálva a jármű biztonsági szerkezetébe. Így az Opeltől megszokott csúcsminőségű, modern technológiával felszerelve kapja meg CNG autóját - ideértve a tartósságot, a gyártói garanciát és a maximális biztonságot.