Opel CNG – Sustainability & Efficiency
Opel ecoFLEX

ecoFLEX technológia

Egy zöldebb világért: az ecoFLEX az Opel innovatív környezetbarát technológiájának része.

Fedezzen fel zöldebb hagyományos motorokat

FENNTARTHATÓSÁG ÉS HATÉKONYSÁG.

Az Opel Automobile GmbH az első autógyártó, amelynek sikerült földgázfogyasztásra optimalizálnia egy járművet, miközben a benzines meghajtást is megtartotta. . A modelljeink sűrítettföldgáz-meghajtásának köszönhetően a gazdasági hatékonyságot környezetbarát tulajdonságokkal ötvözték.

Opel CNG – CO2 Savings
CO2 megtakarítás

Környezetbarát technológia

Felelősségteljes autógyártóként tisztában vagyunk az éghajlati változások és a környezetvédelem fontosságával, és az a célunk, hogy konstruktív megoldásokat találjunk a problémákra. CNG modelljeinknek köszönhetően élvezheti az egyedi mobilitást, miközben aktívan támogatja a környezet védelmét. A sűrített földgázzal történő meghajtás tökéletes környezetbarát megoldást kínál az üzemanyagköltségek csökkentésére a megszokott biztonság és funkcionalitás mellett. Sűrített földgázzal üzemelő motorjainkat a hatótávolság és a teljesítmény tekintetében elérhető kiemelkedő eredményekre optimalizáltuk. A benzines járművekhez képest a sűrített földgázzal üzemelő motorok CO2-kibocsátása akár 25 százalékkal alacsonyabb. Azon kívül, hogy természetes formában is előfordul, a sűrített földgáz megújuló formában is elérhető, például biometán gázként. Ez 97 százalékkal kevesebb üvegházhatásúgáz-kibocsátással jár a kúttól a járműig.


Opel CNG – Range comparison
Hatótávolság összehasonlítása

Alacsonyabb ár - Nagyobb érték

A számos előny egyike, hogy a CNG rendszer egyedülálló működési költségekkel büszkélkedhet. Földgáz üzemmódban akár 530 kilométeres hatótávolság is lehetséges (Zafira Tourer), illetve CNG járműveink tartalék benzintartállyal is rendelkeznek, amely akár 300 kilométerrel is megnöveli a hatótávolságot (Combo), ezzel mindennapi használatra is tökéletesen alkalmassá teszi. Az elmúlt évek során egyre drágábbá vált az autózás, de CNG modelljeink bármelyikével roppant kedvező áron biztosíthatja saját mobilitását és rugalmasságát.