SKIP TO CONTENT
Áttekintés

Az új Movano-e modellel befejeződik a teljes Opel LCV kínálat megújítása és villamosítása, a 100%-ban elektromos hajtáslánc is elérhetővé válik. Az új Movano-e a tökéletes német eszköz minden szállítási feladatra: az Opel legendás teherbírása és fejlett vezetéstámogató funkciói jellemzik, amelyek maximalizálják a produktivitást és csökkentik az üzemeltetési költségeket.

FEDEZZE FEL A MOVANO-e VÁLTOZATOKAT.

ISMERJE MEG AZ ÖN ÚJ MOVANO-e MODELLJÉT.

KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGOK.

Rugalmasság, kényelem, képességek, hajtáslánc.

PROFESSZIONÁLIS SOKOLDALÚSÁG.

Az új Movano-e választék.
Az új Movano-e-t úgy tervezték, hogy ugyanolyan keményen dolgozzon, mint Ön. Megfelel az Ön üzleti igényeinek, mivel ugyanolyan képességű és sokoldalú, mint a dízel modellek, anélkül, hogy kompromisszumot kötne az akár 1285 kg hasznos teherbírás terén. A négyféle hosszváltozatban és háromféle magassággal kaphatót Movano-e alkalmazkodik az Ön igényeihez: változatok sokasága alakítható ki belőle, például panel van, crew van, chassis cab, chassis crew cab és chassis cowl - plusz a gyárilag átalakított billenőplatós, lehajtható oldalfalú és lakóautó változatok. Bármerre is járjon munkaügyben, a Movano-e ideális partner.

TERET BIZTOSÍT A MUNKÁNAK.

Az új Movano-e fülke.
Az okosan újratervezett Movano-e fülkében olyan teret talál, amely biztosítja azt a mindennapi életben szükséges gyakorlatiasságot, amelyre a profiknak szükségük van a sikerhez. Emellett rendelkezésre áll egy sokoldalú mobil irodahelyiség is, bőséges hellyel a vezető és két utas számára. A crew cab modell akár négy további embernek is helyet kínál, így az egész csapat kényelmesen utazhat. Mindenki nyugodtan autózhat az Opel Movano-e átfogó vezetéstámogató jellemzőivel, többek között automatikus vészfékezéssel, holttérfigyelővel és sávelhagyás-jelzővel.

VÉGEZZE EL A MUNKÁT.

Az új Movano-e képességei.
Az új Opel Movano-e praktikus megoldásokat kínál a modern vállalkozások kihívásaira. A nagy teljesítményű, 90 kW-os elektromos hajtáslánc akár 260 Nm nyomatékkal és 110 km/h végsebességgel azt jelenti, hogy az új Movano-e még akár 2,1 tonna hasznos teherbírás, akár 4,0 tonna össztömeg és akár 17 m³ raktérkapacitás mellett is sziklaszilárd stabilitást és nagyszerű vezetési tulajdonságokat biztosít. Biztosítsa vállalkozása jövőjét a raktér kiváló használhatóságával és a rakomány biztonságos tárolásával.

PROFI TELJESÍTMÉNY.

Az új Movano-e hajtáslánc.
Az új Movano-e versenyképes hatékonyságát új szintre emeli a 100%-ban elektromos hajtáslánc opció, így Ön egyetlen okos lépéssel kihasználhatja az elektromos hajtás egyedülálló előnyeit. A masszív, 122 LE (90 kW) teljesítményű hajtáslánc és az akár 224 km-es hatótáv biztosítja az összes lenyűgöző teherszállítási képességet, de alacsonyabb üzemeltetési költségekkel, zéró üzemanyag- és károsanyag-kibocsátási költséggel, valamint a gépjárműadóra és a töltési megoldásokra vonatkozó állami pénzügyi ösztönzőkkel.

KATEGÓRIAELSŐ JELLEMZŐK.

TÖKÉLETESEN INTEGRÁLT AKKUMULÁTOR

Az akkumulátoregység praktikus módon a padló alatt helyezkedik el, így nem nyúlik be a raktérbe, ami azt jelenti, hogy továbbra is 17,0 m³ raktér és akár 1285 kg teherbírás áll rendelkezésre a zárt furgon esetében, a fülkés alváz esetében pedig akár 1890 kg. A teljesítményre tervezett New Movano-e teljesítménye 122 lóerő (90 kW)1, azonnal rendelkezésre álló 260 Nm nyomatékkal és 110 km/h-s maximális végsebességgel.

 

¹ Energiafogyasztás (vegyes használatban) 31,7 – 38,4 kWh/100 km; CO2-kibocsátás 0 g/km; hatótáv (vegyes használatban) 116-247 km (felszereltségtől függően).***

 
ZAJMENTES
Csak a megfelelő okokból irányítsa a figyelmet vállalkozására. Az új Movano-e tényleg csendes, teljesen elektromos akkumulátoros hajtáslánca ideális sűrűn lakott városi és lakókörnyezetben, ahol a zéró kibocsátás ugyanúgy vonatkozik a zajszennyezésre, mint a kipufogógázokra. Az új Movano-e kívül-belül csendes működésű, ezzel csökkenti a vezetőt érő stresszt a hosszú munkanapokon. 
REGENERATÍV FÉKEZÉS
Az új Opel Movano-e könnyen és ösztönösen kezelhető. Mindössze három egyszerű vezetési mód (Drive, Neutral és Reverse) áll rendelkezésre, amelyeket három kényelmesen elhelyezett gomb segítségével kapcsolhatunk be. Nem vész kárba a munkanap egyetlen része sem az új Movano-e modellel. Vezetéskor amint leveszi a lábát a gázpedálról, a regeneratív fékrendszer visszanyeri a kinetikus energiát, és ezt a hatótáv növelésére használja fel. 
GYORS ÉS EGYSZERŰ TÖLTÉS
Az új Movano-e modellhez két - 37 kWh és 70 kWh teljesítményű - akkumulátoregység közül választhat, a mindennapi használathoz szükséges hatótáv függvényében. Üres állapotról mindkét egység mindössze egy óra alatt feltölthető az optimális hatótáv 80 %-ra egy 50 kW-os nyilvános töltőről, így minimális leállási időre van szükség a töltéshez. Az új Movano-e kettős fedélzeti töltővel is rendelkezik (egyfázisú 7 kW és háromfázisú 22 kW), amely tökéletesen alkalmas a különböző típusú töltőállomások használatára és arra, hogy az új Movano-e-t egy éjszaka alatt felkészítse a teljes munkanapra. 
ADATKIJELZŐ MONITOROK
Az új Movano-e kifinomult érzékelői és adatkijelző monitorjai részletes áttekintést nyújtanak a vezetési körülményekről, a hatótávról és az energiáról. A vezetési mód, a hatótáv és a fennmaradó töltöttségi szintek kényelmesen láthatóak a visszapillantó tükörben. 
TELJES HOZZÁFÉRÉS
Ahogy a városokban növekszik a levegőminőség miatti aggodalom és egyre elterjedtebbé válnak az emissziómentes zónák a városi területeken, az elektromos haszongépjárművek egyre inkább elengedhetetlenné válnak a költséghatékony üzletmenethez. Az új Movano-e megszabadít az ingadozó üzemanyagárak és a teljes árú gépjárműadók terhétől, plusz rendkívül versenyképes üzemeltetési költséggel és állami vásárlási ösztönzőkkel jár. 

OPEL SZOLGÁLTATÁSOK ELEKTROMOS JÁRMŰVEKHEZ.

A töltéstől a mobilitási szolgáltatásokig: az elektromos járművekhez elérhető Opel szolgáltatások zökkenőmentessé teszik az elektromos autózásra való átállást.

FLEXCARE-e.

OPEL FLEXCARE-e

Legyen mindig gondtalan az Opel FlexCare-e-vel! A FlexCare-e egy kényelmes, mindent magában foglaló program az Ön nyugalmáért. Egyedi csomagokat kínálunk országúti segélyszolgálattal, kiterjesztett garanciával és szervizlefedettséggel.

 

Tekintse meg FlexCare-e csomagjainkat, és válassza ki az Önnek megfelelőt!

MÉG TÖBB FELFEDEZNIVALÓ.

Szerezzen be lényeges információkat és konfiguráljon.

KIEMELT HASZONJÁRMŰ AJÁNLATAINK

Széchenyi Lízing GO! finanszírozással is elérhetők, akár azonnal készletről!

NE VÁRJON HÓNAPOKIG!

Válasszon azonnal elérhető, raktárkészleten levő modelljeinkből!