Skip To Content
Áttekintés

Új Movano Electric

Már nettó 17 790 000 Ft-tól
Cégeknek akár 4.000.000 Ft állami támogatással3. Ismerd meg az Opel Elektromos Roadshow-n!

Maximális termelékenység, zéró kibocsátás: ami az összes elektromos Opel furgonra érvényes, az az új Movano Electricre is érvényes. Ez a tökéletes német eszköz minden szállítási feladatra: az Opel legendás teherbírása és fejlett vezetéstámogató funkciói jellemzik, amelyek maximalizálják a hatékonyságot és csökkentik az üzemeltetési költségeket.


Akár  420 km
Elektromos hatótáv WLTP szerint (1)
Akár 17 m3
Maximális raktér méret furgon (5 EUR raklap) esetén
hosszúság  /  2 magasság

Furgon, szimplakabinos alváz, duplakabinos alváz és billenőplatós/platós változatban²

 

1 A változattól és a választott felszereltségtől függ

² 2024 harmadik negyedévétől elérhetőOkos, sokoldalú, hatékony

Az új Movano Electric tágas, megújult utastérrel, hatékony, tisztán elektromos hajtásláncával és megbízható, nagy kapacitású, 110 kWh-s akkumulátorával szinte minden vállalkozás számára megfelelő szállítóeszköz.

E-technológia
Akkumulátor, töltés & más
Elektromos autóra váltasz? Ez nagyszerű döntés - minden szempontból. Az új Movano Electric hatékony, fenntartható és előremutató – tényleg tökéletes társ a vállalkozásodhoz.
Sokoldalúság
Minden feladatra készen áll
Alakítsd furgonodat igényeidnek megfelelően: az új Movano Electric többféle karosszériaváltozatban kapható, olyan jellemzőkkel, amelyek lehetővé teszik, hogy igazán ki tudd szolgálni ügyfeleidet - teljesen károsanyag-kibocsátásmentesen és szinte zajtalanul.
Rakomány
Mindent elbír
A hasznos teherbírás és a méretek, valamint rengeteg praktikus megoldás teszi az új Movano Electric modellt vezetővé a teherbírásban - és így ideális megoldássá a feladatok széles skálájához.
Okosautó-funkciók
Tudd, hogy hová tartasz
Az új Movano Electric modell maximális hatékonyságot biztosít minden egyes fuvarnál. Ez nemcsak a legmodernebb elektromos meghajtásnak köszönhető, hanem a fejlett okos-funkcióknak és a navigációnak. Dobd fel a munkanapod a legmodernebb infotainment és az optimális útvonaltervezés segítségével.
Mobil iroda
Dolgozz bárhonnan
Többé nem kell a laptopot a térdeden egyensúlyozni úgy, hogy a kormánykerék közben útban van. Változtasd az új Movano Electric modellt egy igazi guruló irodává, és vezesd vállalkozásodat a jövő felé.
Biztonság és vezetéstámogató funkciók
Első a biztonság
Növeld a biztonságot magad és kollégáid számára a balesetek megelőzésére és a vezetés megkönnyítésére tervezett fejlett funkciókkal: az új Opel Movano Electric a különböző hasznos vezetéstámogató rendszerek mellett opcionálisan LED fényszórókat is kínál. Ezek nemcsak markánsabb megjelenést kölcsönöznek a járműnek, de ami még fontosabb, hogy a hagyományos halogén fényszórókhoz képest 30%-kal jobb világítási teljesítményt nyújtanak.
Opel+ tartozékok és sok minden más
Fali töltők, tetőcsomagtartók és sok minden más
Az Opel tisztában van azzal, hogy az elektromos energia az új Movano Electric hajtóereje, és következésképpen a vállalkozás sikere. Ezért rendelkezik furgonod alapfelszereltségként töltőkábellel. Kiválasztottuk a legjobb további elektromos jármű tartozékokat. Találd meg, melyik felszerelés illik a legjobban a munkádhoz.

Tudj meg többet FlexCare-e szolgáltatásainkról

Fali töltők

E-mobilitási központunkban minden szükséges részletet megtudhatsz a fali töltőkről és az otthoni megoldásokról.

Töltés és hatótáv

Rengeteg további információt találsz a töltésről és a hatótávról e-mobilitási tartalomtárunkban. Tekintsd meg most!

Finanszírozás és támogatások

A legtöbb ország nagyvonalú támogatásokat nyújt a leendő elektromos autó vásárlóknak. Nálunk minden szükséges információt megtalálsz.