Skip To Content
Jellemzők

Opel Combo-e Life

Minden megvan benne, amire a modern életben szüksége van

Sokoldalúság

Rugalmas üléselrendezés
Az öt vagy hét üléssel¹ kapható Combo-e Life modellben minden a rugalmasságról szól. Nagyobb csomagtérre van szüksége? A harmadik üléssor két csúsztatható ülése² könnyedén kivehető.
 

¹Külön rendelhető.
²Harmadik üléssori ülések a standard és a hosszú tengelytávú változatokhoz is kaphatók. Csak a hosszú tengelytávú változatban van tolófunkció. 
Raktér
A minimum 597 literes¹ raktér, amely 2126 literesre² bővíthető, rendkívül praktikussá teszi a Combo-e Life modellt – az egyetlen kihívást az jelenti, hogy elég csomagot találjunk megtölteni. 
Még nagyobb férőhely kell? Váltson a hosszú tengelytávú Combo-e Life-ra akár 2693 liter² csomagtérrel.

¹Az ötüléses, normál tengelytávú Combo-e Life 597 literes csomagteret kínál, ha minden ülés a helyén van. Az ötüléses, hosszú tengelytávú változat minimum 850 literes csomagtérrel rendelkezik.
²Akár 2693 literes csomagtér a hosszú tengelytávú Combo Life változathoz, és 2126 liter a normál Combo-e Life modellhez, a tetőig megpakolva, lehajtott hátsó üléstámlákkal, az ISO 3832 szabványnak megfelelően.
Osztott hátsó ülések
Válasszon a praktikus 40/60 arányban osztható hátsó üléspad vagy a 3 egyedi hátsó ülés¹ közül, melyek mindegyike alapfelszereltségként Isofix gyermekülés-rögzítésekkel rendelkezik, hogy Ön teljes biztonságban és kényelemben szállíthassa a kicsiket A-ból B-be. 
Tárolás
Számtalan okos tárolórekeszének köszönhetően a Combo-e Life elegendő hellyel rendelkezik minden felszerelése számára. 
Ajtók és csomagtérfedelek
Az egyes vagy kettős tolóajtók¹ megkönnyítik a ki- és beszállást. Konfigurálja az autó hátulját asszimetrikusan osztott ajtókkal² vagy nyitható ablakkal ellátott felfelé nyíló hátsó ajtóval³, hogy gyorsan és könnyen hozzáférjen a csomagtérhez. 
¹A kettős tolóajtók külön rendelhetők az Edition változathoz, az alapfelszereltség részét képezik az Elegance változatnál
²Aszimmetrikusan osztott ajtók csak az Edition változathoz rendelhetők
³A nyitható ablak csak az Elegance és az Elegance Plus esetében alapfelszereltség
Változatok
A Combo-e Life két hosszváltozatban kapható – a normál változat 4,4 m, a hosszú tengelytávú változat pedig 4,75 m, még nagyobb belső teret és csomagteret kínálva. 
A 35 cm-rel nagyobb hosszúságnakköszönhetően a Combo-e Life XL normál raktérmérete lenyűgöző 253 literrel összesen 850¹ literre bővül.

¹Öt üléses, hosszú tengelytávú Combo-e Life esetében mért csomagtér, minden üléssel a helyén.

Formaterv

Külső
Az igazi Opel formatervezésű Combo-e Life a német mérnöki precizitást tökéletesen igazítja a modern családi és üzleti célú kisteherautók igényeihez. Belső terében tágas arányok és praktikus innovációk tesznek élvezetessé minden utazást, míg a Combo-e Life külsejének stílusa modern és kiegyensúlyozott. 
Belső tér
Megemelt üléshelyzet, ösztönösen kezelhető vezérlőelemek, fűthető kormánykerék¹ és rengeteg hely – a Combo-e Life okos utastere az okos csatlakoztathatóságot praktikus funkciókkal ötvözi. 
A vezetőülés ergonómiáját szem előtt tartva jól szervezett belső teret alakítottunk ki, amelyben mindenki ösztönösen eligazodik. A nagy középkonzol¹ három különböző funkciót ellátó területre oszlik, ilyen például az e-mobilitással kapcsolatos információkat, például az akkumulátor töltöttségét és az energiahasználatot megjelenítő kijelző. Az infotainment rendszer a felső részen található, a fűtés és a szellőzés vezérlői pedig alatta, és az alsó részen kartávolságban, kényelmesen elérhető tároló helyezkedik el.

¹Külön rendelhető
Panoráma napfénytető
Engedje be az eget a felső tárolós panorámatetővel¹ és az elektromos árnyékolóval. A lebegő tároló LED lámpái pihentető hangulatot árasztanak az utastérben.

¹Külön rendelhető. 
LED nappali menetfények

A LED nappali menetfények¹ hatékonyabbá teszik járművét, és segítenek megőrizni az Ön – és más vezetők – biztonságát az úton a nappali órákban.

 

¹Külön rendelhető bizonyos felszereltségi szintekhez.

 

Biztonság és innovációk

Automatikus vészfékezés
Az automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel figyelmezteti a vezetőt a gyalogosokkal vagy más járművekkel való ütközés veszélyére¹. Ha nem reagál a vezető, az autó automatikusan fékez. 
Fejlett parkolóasszisztens
Az automatikus parkolássegítő¹ felismeri a megfelelő parkolóhelyeket, vezérli a kormányzást, és hang- és vizuális jelzéssel akadályozza meg az ütközést parkolás közben.

¹Külön rendelhető. 
Sávtartó asszisztens
A sávtartó asszisztens sávelhagyás figyelmeztetéssel riasztja a vezetőt, és finoman korrigálja az útirányt, ha Combo-e Life járműve váratlanul elkezd kisodródni a sávból. 
Lejtmenet-szabályozó
A lejtmenet-szabályozó az Intelli-Grip¹ rendszer funkciója, amely segíti a biztonságos, szabályozott és óvatos navigálást a legmeredekebb lejtőkön is a sebesség és a fékezési profil automatikus mérséklésével.
 

¹Külön rendelhető

 
Sebességkorlátozás-felismerő
A sebességkorlátozás-felismerő leolvassa a közlekedési táblákat, felismeri a sebességkorlátozás változásait, és javasolja a vezetőnek, hogy ennek megfelelően módosítsa a jármű sebességét. 
Oldalsó holttérfigyelő
Az oldalsó holttérfigyelő automatikusan figyelemmel kíséri és figyelmezteti a vezetőt a párhuzamos sávokban vagy a holttérben közeledő járművekre, nagyobb biztonságot nyújtva sávváltás közben, és egy kicsivel megkönnyítve az életet. 
Oldalvédő
Az oldalvédő rendszer¹ 12 érzékelőt használva figyelmezteti Önt vizuális és hangjelzéssel az infotainment képernyőn a lassú sebességnél való kanyarodás közben nem látható akadályokra.

¹ Külön rendelhető. 
Biztonság és légzsákok
A hat légzsák – többek között vezetőoldali, utasoldali, oldalsó és függönylégzsák – mindig nagyfokú biztonságot kínál Önnek és utasainak. 
Intelli-Grip
Az okos Intelli-Grip¹ rendszer alkalmazkodik az alacsony tapadást biztosító helyzetekhez, például sárban, homokban vagy hóban való vezetéshez, és öt különböző vezetési móddal kapható.

¹Külön rendelhető. 
Tolatókamera
A 180 fokos, széles látószögű panoráma tolatókamera¹ a 8 colos érintőképernyőre vetíti az autó körüli területet. A kijelzőn megjelenő virtuális segédvonalak leegyszerűsítik a tolatást.

¹Külön rendelhető. 
Szélvédőre vetített kijelző
A szélvédőre vetített kijelző¹ olyan alapvető információkat jelenít meg a kormánykerék mögött lévő üvegen, mint például a sebesség, az ütközési figyelmeztetések és a navigáció, így Ön a szemét az úton tarthatja.

¹Külön rendelhető. 

Okosautó-szolgáltatások

Navigáció
A fejlett hangvezérlésű Multimedia Navi Pro¹ és a teljes navigáció stressz nélkül juttatja el Önt úti céljához. Csak válassza ki úti célját, és hagyja, hogy a műholdas navigáció kiválassza az útvonalat.

¹Külön rendelhető 
Vezeték nélküli telefontöltés
A Combo-e Life vezeték nélküli töltés rendszerével¹ bármikor feltöltheti telefonját menet közben – kábelek nélkül.

¹Külön rendelhető 
OpelConnect szolgáltatások¹
Legyen még nagyobb biztonságban és maradjon kapcsolatban menet közben okos szolgáltatásokkal. 

Opel+ Tartozékok

Az ön egyéni igényeinek kielégítésére

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Combo Life autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

A kép eltérhet az értékesített terméktől.

Következő lépések