Skip To Content
Jellemzők

Tágas és kényelmes, tele innovációkkal

Formaterv

Külső
A Combo Combi egy igazi Opel, amely magabiztos megjelenésével, minőségével és intelligens újításaival megmutatja, hogy komolyan veszi az üzletet. 
Belső tér
Megemelt üléshelyzet, ösztönösen kezelhető vezérlőelemek, fűthető kormánykerék¹ és rengeteg hely – a Combo Combi okos utastere az okos csatlakoztathatóságot praktikus funkciókkal ötvözi. 

 A vezetési ergonómiát szem előtt tartva jól szervezett belső tér került kialakításra, amelyben mindenki ösztönösen eligazodik. A nagyméretű középkonzol¹ okosan három funkcionális területre oszlik. Az infotainment rendszer a felső részen található, a fűtés és a szellőzés vezérlői pedig alatta. Az alsó részen található kényelmes tárolóhelyen tárolva az italok mindig a keze ügyében lesznek.

 


¹Külön rendelhető.

Panoráma napfénytető

Minden munkát könnyedén elvégezhet a felső tárolós panorámatetővel¹ és az elektromos árnyékolóval. A fej feletti tárolóban elhelyezett LED-lámpák ideális mobil irodává teszik az utasteret, bárhová is vigye Önt a munka.

 

¹Külön rendelhető.

 
LED nappali menetfények

A LED nappali menetfények¹ hatékonyabbá teszik járművét, és segítenek megőrizni az Ön – és más vezetők – biztonságát az úton a nappali órákban.

 

¹Külön rendelhető bizonyos felszereltségi szintekhez.

 

Biztonság és innovációk

Sávtartó asszisztens
A sávtartó asszisztens sávelhagyásra figyelmeztetéssel riasztja a vezetőt, és finoman korrigálja a haladási irányt, ha Combo Combi járműve váratlanul elkezd kisodródni a sávból. 
Adaptív sebességtartó

A sebességtartó automatika¹ fenntartja a kívánt 30-160 km/h közötti sebességet, és lefékezi vagy gyorsítja a járművet, hogy megtartsa a beállított távolságot az Ön előtt haladó járműhöz képest, így biztosítva a biztonságos és pihentető vezetést.

 

¹Külön rendelhető.

 
Jelzőtábla-felismerés
A sebességkorlátozás-felismerő leolvassa a közlekedési táblákat, felismeri a sebességkorlátozás változásait, és javasolja a vezetőnek, hogy ennek megfelelően módosítsa a jármű sebességét. 
Tolatókamera

A 180 fokos, széles látószögű panoráma tolatókamera¹ a 8 colos érintőképernyőre vetíti az autó körüli területet. A kijelzőn megjelenő virtuális segédvonalak leegyszerűsítik a tolatást.

 

¹Külön rendelhető.

 
Szélvédőre vetített kijelző

A szélvédőre vetített kijelző¹ olyan alapvető információkat jelenít meg a kormánykerék mögött lévő üvegen, mint például a sebesség, az ütközési figyelmeztetések és a navigáció, így Ön a szemét az úton tarthatja.

 

¹Külön rendelhető.

 
Biztonság és légzsákok
A hat légzsák – többek között vezetőoldali, utasoldali, oldalsó és függönylégzsák – mindig nagyfokú biztonságot kínál a vezetőnek és a csapatnak. 
Fáradtságjelző
Az  fáradtságjelző elemzi a vezetési mintát olyan jeleket keresve, amelyek a vezető fáradtságára utalnak. Egy sor figyelmeztetés jelzi a vezetőnek, hogy tegye meg a megfelelő lépéseket. 

Okosautó-funkciók

Infotainment
A továbbfejlesztett Multimedia Navi Pro¹ rendszer Élő navigációs szolgáltatásokat² kínál, és teljes mértékben kompatibilis az Apple CarPlay™³ és az Android Auto™³ rendszerekkel, így Ön egyszerre két okostelefont is csatlakoztathat a nyolccolos érintőképernyőhöz⁴. 
Navigáció

A fejlett hangvezérlésű Multimedia Navi Pro¹ és a teljes navigáció stressz nélkül juttatja el Önt úti céljához. Csak válassza ki úti célját, és hagyja, hogy a műholdas navigáció meghatározza az útvonalat.

 

¹Külön rendelhető.

 
Vezeték nélküli telefontöltő

A Combo Combi vezeték nélküli töltőrendszerével¹ bármikor feltöltheti telefonját menet közben – kábelek nélkül.

 

¹Külön rendelhető.

 
OpelConnect szolgáltatások¹
Legyen még nagyobb biztonságban és maradjon kapcsolatban menet közben okos szolgáltatásokkal. 
  • A nyugalom érzése: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás és a jármű státuszát és egyéb tényezőket jelző információk.
  • Kényelem: ajtók zárjainak bezárása / kinyitása, dudálás vagy a fényszórók ki/be kapcsolása távolról².
  • Okos vezetés: élvezze a nyugodt autózást a valós idejű navigációnak és az utazások előre megtervezhetőségének köszönhetően.

 

 

¹Az OpelConnect szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

²E szolgáltatások indulása 2020 végén várható.

Menetdinamika

Motorok
Akár hatótávolságra, akár teljesítményre vagy hatékonyságra van szüksége, mindig talál megfelelő Combo Life hajtásláncot. Alakítsa kedvére Combo Combi autóját nagy teljesítményű, hatékony és kiváló menetdinamikájú benzin- és dízelmotorok kínálatával. 
Sebességváltók

A Combo Combi kombinálható egy sima öt- vagy hatfokozatú manuális sebességváltóval, vagy a egy hatékony nyolcfokozatú automata sebességváltóval¹.

 

¹Nyolcfokozatú automata sebességváltó kiválasztott motorokkal kombinálva.