SKIP TO CONTENT
GSi

AZ ÚJ INSIGNIA GSI.

A szenvedély hajtja.

Lenyűgöző kontúrok, erőteljes turbótechnológia és tökéletes ergonómia: az új Insignia Gsi sportos és atletikus formában ötvözi a vezetési élményt a fejlett technológiával mind a Grand Sport, mind a Sports Tourer változatban.
VEZETÉSI DINAMIKA ÉS UTÁNOZHATATLAN STÍLUS.
Az ikonikus, azonnal felismerhető GSi dizájnörökséget dinamikus stílus és az exkluzív 20" kétszínű könnyűfém keréktárcsák egészítik ki. Kettős rozsdamentes acél kipufogócsúcs sejteti a benne rejlő erőt és szenvedélyt, miközben a hátsó légterelő leszorítóerőt és erőteljes megjelenést biztosít az úton. 
TELJESÍTMÉNY ÉS STÍLUS KÉZ A KÉZBEN.
A vezetőre összpontosító belső tulajdonságaival – például lapos aljú kormánykerékkel, ergonomikus¹ performance² ülésekkel, beépített fejtámlákkal és ötvözött sportpedálokkal – a GSi éppen olyan izgalmas, sportos és dijzánközpontú, mint amilyenre Ön számít. 

¹Az ergonomikus üléseket a német AGR (Egészséges Hát Munkacsoport) nevű ergonómiai kiválósági központ tanúsítja. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

²Külön rendelhető.

A TELJESÍTMÉNY ALAPFELSZERELTSÉG.
Feltűnő 20˝ kétszínű könnyűfém keréktárcsák BREMBO fékekkel és sport abroncsokkal alapfelszereltségként. FlexRide nagy teljesítményű alváz és Twinster összkerékhajtás nyomatékvektorral – az új Insignia GSi modellhez semmi nem fogható az úton. 
ÉPP OLYAN ERŐS, AMILYENNEK LÁTSZIK.
Az új Insignia GSi egy igazi sportgép. A fejlett 2,0 literes turbó benzinmotor 169 kW (230 LE) teljesítményt és tekintélyes 350 Nm nyomatékot ad le, mindezt 9 sebességes automata sebességváltóval párosítva.