Skip To Content

Az új Mokka az első modell a jövőbeli teljesen digitális vezetőtérrel  

2020. június 03.
  • Az enteriőrt a lenyűgöző, új Pure Panel nagyfelületű kijelzői uralják
  • Csak a menethelyzetnek megfelelő, igazán fontos információk jelennek meg

 

 

Rüsselsheim. A Mokka következő generációja tisztán és bátran mutatja meg, milyenek lesznek a 2020-as évek új Opeljei: letisztultak, precízek, lényegre törők. Az Opel dizájnfőnöke, Mark Adams, és csapata egyszerre világos és magabiztosan erőteljes filozófiát fejlesztett ki a karakteres, németes formavilág mellé. Ez a filozófia határozza meg a Mokka következő generációjának belső terét és külsejét is. A vezető tekintete a csúcstechnikájú, teljesen digitális, ugyanakkor a lényegre összpontosító, és ennek megfelelően redukált Pure Panel műszerfalra esik.

 

„Az új Mokkával kapják meg vevőink első ízben az Opel Pure Panelt. Nagyfelületű, a vízszintes információs felületbe simán beillesztett nagy kijelzők, minimális számú kezelőgomb és világos, a lényegre összpontosító digitális információk teszik teljessé az autózás élményét“, mondta az Opel dizájnfőnöke, Mark Adams, az új vezetőtérről.

 

A széles képernyőkre tagolt Opel Pure Panel fölöslegessé teszi a sok gombot és kapcsolót. A legújabb digitális technikát és a döntő fontosságú információkat bocsátja a vezető rendelkezésére – például az elektromos Mokka akkumulátorának energiagazdálkodásáról –, félretolva mindenféle zavaró optikai ingert. A gombok és a kapcsolók számának minimumra csökkentése a digitális megjelenítés előnyeit kapcsolja össze a teljesen ösztönszerű kezeléssel, anélkül, hogy almenükben kellene bolyongani. Az új Mokka Pure Panelje hatásosan mutatja meg, hogyan teszi egyszerűbbé vevőinek életét az Opel, innovatív technikával.

 

Az Opel

Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2019-ben több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

 

Bővebben: https://hu-media.opel.com/

https://twitter.com/opelnewsroom