Skip To Content

Jürgen Klopp már vezette az új Opel Mokkát

2020. április 23.
  • A sikeredzőt fellelkesítette az első próbaút: „Szuper autó!“
  • Márkakövetként megígérte: „Óriási élvezetben lesz részetek!“
  • Elkezdődött a Mokka második generációjának alapos tesztelése

 

Rüsselsheim. Hogyan lehet fellelkesíteni valakit, aki már (majdnem) mindent megélt? Mutatni kell neki egy új Opelt! A jelen esetben az új Mokkát. Csak megmutatni? Nem – még jobb bevonni az illetőt a tesztprogramba. Az Opel Mokka második nemzedéke ugyanis éppen most teljesíti érettségi vizsgáját. Prominens tesztelő ült be az előszériás kocsik egyikébe: a Liverpool edzője, Jürgen Klopp. Ő, az Opel márkakövete kapott lehetőséget, hogy lepörgesse az első próba-kilométereket egy tisztán akkumulátoros-elektromos Opel Mokka-e volánjánál.

 

Egyértelmű az eredmény: „Szuper autó! Nektek is óriási élményt szerez majd. El sem tudjátok képzelni! Én már mentem vele“, áradozott Klopp az új Mokkával kötött első ismerkedés után. A FIFA 2019-es Világ Edzője és a dortmundi, illetve mainzi Opel-partnerklub egykori edzője igazi autó- és Opel-rajongó. Büszkén hajt a Szigetországban egy jobbkormányos Opel Insigniát, amelyet „menőnek” tart.

 

A karizmatikus, rokonszenves és sziporkázó Jürgen Klopp nyolc éve tartozik az Opel-családhoz. Ezalatt az Opel több mint húsz országos és nemzetközi tévékampányában játszott vezető szerepet. Továbbá motivációs történetekkel lép fel dolgozók és kereskedők rendezvényein, de sokat foglalkoztatják interjúalanyként is.

 

A második generációs Mokkát ismét, akárcsak 2012-es debütálásakor, egyszerűen Mokkának hívják, hozzátoldott X nélkül. Akkoriban az első Mokka kompakt külső méreteivel és a szerethető megjelenésével gyakorolt mély benyomást. Kicsi és robusztus az új is – de sokkal progresszívebb, modernebb: még kompaktabban veti bele magát a város forgalmába, és még szemtelenebb stílussal vonja magára a figyelmet. Extra hatékony, letisztult és merész, ráadásul persze elektromos, vevője tetszés szerint választhatja belsőégésű- vagy villanymotorral.

 

Jürgen Klopp a jelek szerint már választott: „Egy Opel, egy zöld Mokka, elektromos, micsoda verda!“ Szaknyelvre lefordítva – teszt teljesítve.