Jármű Állapotfelmérés

JÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRÉS.

Az akár 10.000 alkatrészből álló autók rendkívül összetettek. Az Ön biztonságát szem előtt tartva tapasztalt szakembereink az egész jármű biztonságosságára és megbízhatóságára vonatkozóan számos szempontból ellenőrzik járművét minden szervizlátogatás alkalmával. RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

Ismerje meg Opelje állapotát

Az akár 10.000 alkatrészből álló autók rendkívül összetettek. Az Ön biztonságát szem előtt tartva, tapasztalt szakembereink az egész jármű biztonságosságára és megbízhatóságára vonatkozóan számos szempontból ellenőrzik* járművét minden** szervizlátogatás alkalmával. Így Ön mindig biztos lehet benne, hogy Opelje csúcsformában van, függetlenül attól, milyen messze kíván menni vele.

 

Opel szakértőink az alábbiakat végzik el a myOpel átvizsgálás során az Ön nyugalma érdekében:

 

 • Több mint 30 ponton történő ellenőrzés
 • Minden szervizeléskor elvégezzük
 • Elektronikus jelentés létrehozása
 • Szakértői konzultáció a talált eredményekről
 • Talált hibák javítása az Ön kérésére

 

Élvezze a myOpel átvizsgálás minden előnyét:

 

 • Az összes létfontosságú biztonsági rendszer gyors elemzése minden szervizlátogatáskor
 • A biztonsági szempontból kritikus hibák korai észlelése
 • Szervizelési szaktanácsadás tapasztalt szakembereinktől
 • Az egyszerű jelentés elérhető a myOpel fiókban. Szervizlátogatása alkalmával kérje kollégánktól, hogy csatolja azt a myOpel fiókjához.
 • Pontos információja lesz autója állapotáról.
 • Ezzel a szolgáltatással Ön is biztosíthatja lelki nyugalmát a következő szervizidőpont alkalmával.

 

Egy egyszerű, közlekedési lámpához hasonló rendszer pontosan megmutatja Önnek, mennyire biztonságosak és milyen állapotban vannak járműve egyes részei, és felsorolja a kicserélésre vagy javításra javasolt tételeket.

 

Piros tételek

Ez a terület sürgős figyelmet igényel. Lehet, hogy a jármű vezetése ebben az állapotban jogszabályellenes vagy nem biztonságos. Minden pirossal jelölt tétel sürgős javítást igényel.

 

Sárga tételek

A sárga szín azt jelzi, hogy valami nincs rendben. A tanácsadók konzultálnak Önnel arról, hogy mennyire sürgős a hiba kijavítása. Foglalkozzon vele, mielőtt rosszabbodna a helyzet, és ezzel sok időt és pénzt is megtakaríthat magának.

 

Zöld tételek

Jó hír. Nem kell aggódnia a zöld tételek miatt, legalábbis a következő szervizig.

 

A márkakereskedés tapasztalt munkatársai részletesen elmagyarázzák Önnek a jelentést, és segítenek eldönteni, milyen intézkedésekre van szükség.

 

Ha rendelkezik myOpel fiókkal, saját nyilvántartása számára pdf formátumban kézhez kapja a talált eredmények áttekintését, a sárga és piros tételek pedig szerviz-emlékeztetőként jelennek meg, felkínálva Önnek a lehetőséget, hogy kényelmesen, online foglaljon időpontot a javításra az Ön által választott márkakereskedésben.

 

 

*Az elvégzett Gépjármű Vizsgálat eredményei kizárólag a gépjármű vizuális, felszíni átvizsgálásán alapulnak. Felhívjuk a figyelmét, hogy a vizuális, felszíni vizsgálat alapján ki nem deríthető rejtett hibák csak egy teljes körű gépjármű felülvizsgálat alapján tárhatóak fel (ha és amennyiben ez technikailag lehetséges). Az Opel Márkaszervizben elvégzett Gépjármű Vizsgálat az autó adott napi állapotát tükrözik, a Márkaszerviz nem vállal felelősséget az autóban későbbiekben esetlegesen bekövetkező károkért, a rejtett hibákból eredő meghibásodásokért.

**A programban részt vevő Opel Márkaszervizekben az Opel jármű állapotfelmérése átfogó képet ad Önnek Opelje állapotáról. Így Ön biztos lehet benne, hogy járműve csúcsformában van, függetlenül attól, merre kíván menni vele. Tapasztalt technikusaink 12 perc alatt elvégzik a vizuális ellenőrzést, és elektronikus jelentést készítenek a talált megállapításokról. Ön kézhez kap egy versenyképes árkalkulációt a szükséges elvégzendő munkákról, és Ön dönti el, mit és mikor csináltat meg.

myOpel átvizsgálás.