Skip To Content
Körforgásos Gazdaságból Származó Alkatrészek

Bölcs döntés a bolygó és az Ön érdekében is

Alkatrészek a körforgásos gazdaságból

Újragyártott - Felújított

A felújított alkatrészek kínálatával az Opel a Körforgásos Gazdaság felé halad. Felújított? Ez egy jellemzően nagy értékű Eredeti Opel Alkatrész, amelyet egy márkaszervizben cseréltek ki, a begyűjtést követően pedig felújításra kerül az Opel szakemberei által, eredeti Opel összetevők felhasználásával. Az egyenletes minőség biztosítása érdekében ez a felújítás pontosan ugyanazokat az eljárásokat és előírásokat követi, mint az Eredeti Opel Alkatrészek gyártása. Ezek a cserealkatrészek akár 50%-kal olcsóbbak, mint egy Eredeti Opel Alkatrész, ugyanolyan teljesítmény mellett, így jelentős megtakarítást garantálnak, és ideális választást jelenthetnek az idősebb autók tulajdonosai számára.

Termékkínálat

Az Opel jelenleg is több mint 2500 féle felújított alkatrészt kínál, de folyamatosan bővíti és fejleszti a felújított eredeti Opel alkatrész program kínálatát, hogy minél szélesebb termék- és járműportfóliót fedjen le. további részletekért kérjük, forduljon kedvenc Opel márkaszervizéhez!

 

Az Opel Eredeti Felújított Alkatrész program a termékcsoportok széles körére terjed ki, beleértve a motorokat és hengerfejeket, indítómotorokat, generátorokat, turbófeltöltőket, klímakompresszorokat, sebességváltókat, féknyergeket, szervokormány-szivattyúkat, kormányműveket, tengelykapcsoló-készleteket, féltengelyeket, motorvezérlőket, üzemanyag-befecskendező szivattyúkat, üzemanyag-befecskendezőket, rádiókat és óracsoportokat.

Olyan, mint az új, csak olcsóbb!

A felújított eredeti Opel alkatrész program kiváló minőséget kínál, miközben a termékek megfelelnek a legmodernebb technológiai előírásoknak. Az ipari szabványok szerinti felújítási folyamatnak, az iso szabályozásnak és az Opel mérnöki szakértelmének köszönhetően garantáltan magas a minőség. Az elektronikus alkatrészeket a legújabb szoftverekkel frissítik, illetve a mechanikai alkatrészeket a legújabb technológiai fejlesztések alkalmazásával újítják fel, akárcsak az eredeti Opel alkatrészek esetében. A felújított eredeti Opel alkatrészek ezáltal olyanok, mintha új Opel alkatrészek lennének és kiváló ár-érték arányt képviselnek, mivel akár 50%-kal is kedvezőbb az áruk az új Opel alkatrészek árához képest.

Felújítási folyamat

Az eredeti Opel alkatrészek felújítása szigorú szabványok szerint zajlik. az alkatrész szétszerelése után alapos tisztítást és mérést is magába foglaló vizsgálat következik. Minden összetevőnek meg kell felelnie a gyári alkatrészekre vonatkozó tűréshatároknak, különben selejtezésre kerülnek. A gépjármű biztonsága szempontjából fontos, hogy a kopásra és az elhasználódásra hajlamos összetevőket (pl. csapágyak, tömítések) illetve azokat, melyek hatással vannak a teljesítményre vagy a várható élettartamra, új alkatrészre cseréljék. Valamennyi készre szerelt, felújított Opel alkatrészt 100%-ban az eredeti Opel alkatrészekre vonatkozó előírásoknak megfelelően tesztelnek.

A részletekről érdeklődjön Opel Márkaszervizeinkben!