Furgonok és haszongépjárművek

OPEL HASZONGÉPJÁRMŰVEK, SPECIÁLIS JÁRMŰVEK ÉS EGYEBEK

Logisztika, fuvarozás, terjesztés?
Opel haszongépjármű-kínálatunkban mindent megtalál a furgonoktól a duplakabinos és fülkés alvázas modelleken keresztül egészen a gyárilag vagy megbízható beszállítóknál speciálisan átalakított járművekig. Tehát: biztosan van olyan Opel furgonunk, amely tökéletesen megfelel az Ön üzleti igényeinek, valamint olyan haszongépjármű-szakértelmünk és tartozékunk, amelyek jóvoltából furgonja pontosan azt teszi, amit Ön szeretne, azaz szállítson!
RÉSZLETEK MUTASSON KEVESEBBET

#A MINDENNAPOK HŐSEI. OPEL HASZONGÉPJÁRMŰVEK.

Nézze meg ezt a trükkös labdacsatát! Az F2 Freestylers megvillogtatja fantasztikus képességeit. Az Opel haszongépjárművek segítségével lenyűgözik Hummelst, Aubameyangot, Schmelzert, Weiglt és Piszczeket.
Átalakított járművek
Keressen vállalkozása igényeinek megfelelő, kiváló ár-érték arányú haszongépjárműveket vagy flottamegoldásokat, gyári-, vagy harmadik félnél átalakított járművek széles választékával. 
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK
Haszonjármű készlet
Nézzen körül a készleten lévő haszonjárművek között, szűrje keresési paramétereit igénye szerint.
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK
Szerviz
Tudjon meg többet a garanciákról, a segítségnyújtási és karbantartási szolgáltatásokról, illetve tekintse meg Opel haszongépjárműveinek kézikönyveit. 
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK
Tartozékok
Fedezze fel az eredeti Opel alkatrészeket, keréktárcsákat, abroncsokat és idénytermékeket. 
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Movano

MOVANO

Az Opel Movanoélmunkás a furgonok világában. A változatok, a terhelhetőség és magasság lenyűgöző választékával a mezőny élén jár.

Vivaro

VIVARO

Az Opel Movano élmunkás a furgonok világában. A változatok, a terhelhetőség és magasság lenyűgöző választékával a mezőny élén jár.

Combo Cargo

COMBO CARGO.

Példátlan sokoldalúságával, innovációival, továbbfejlesztett biztonsági rendszereivel és gazdaságos motorjaival az új Combo az az üzleti partner, amelyre várt.