Skip To Content
Jellemzők

Ideje felfedezni a legfőbb jellemzőit

Rakomány

Méretek
Lenyűgöző 3090 mm-es maximális rakodási hosszával 2   a Cargo kívülről kompakt, de belül rendkívül tágas. 
1A méretek a konfiguráció függvényében eltérőek lehetnek.
23090 mm maximális rakodási hossz a standard Combóban, 3440 mm a hosszú tengelytávú Combo XL változatban nyitott elválasztó rácsozattal és 
Raktér
Akár 3,8m3(1)-es maximális rakterével a Combo elég hellyel rendelkezik minden szállítási igény kielégítéséhez, még a nagy méretű tárgyak is kényelmesen szállíthatók vele. 

1 3,8 m3 raktér a standard Combóban, 4,4 m3 a hosszú tengelytávú Combo XL változatnál üléspaddal és rakományelválasztó rácsozattal.

 

Teherbírás

Az 1000 kg-os nagy terhelhetőségnek1,2 köszönhetően nincs olyan rakomány a Combo számára, amellyel ne birkózna meg: ez tökéletes üzleti partnerré teszi. A túlterhelésjelző méri a hátul elhelyezett rakományt, és aktívan figyelmezteti a vezetőt, ha a teherbírást túllépték.

 

1Külön rendelhető
2A maximális terhelhetőség 1000 kg a Combo, és 950 kg a Combo XL esetén.

 

 
Rakodónyílás

A rakományelválasztó falban, az első utasülés mögött található kivehető rácsozat¹ révén könnyedén szállíthat extra hosszú tárgyakat is.

 

¹Külön rendelhető

 
Hátsó tetőajtó

Rendkívül hosszú rakományt kell szállítania, például egy létrát? A praktikus hátsó tetőajtó1 40 fokos szögben nyílik, így hosszabb tárgyak is biztonságosan berakodhatók.

 

1Külön rendelhető

 
Belső tárolás
Számtalan okos tárolórekeszének köszönhetően a Combo Cargo elegendő hellyel rendelkezik minden felszerelése számára. 

Sokoldalúság

Üléspad

Három ember is elfér elöl az üléspadon¹. Hajtsa le teljesen, ha nagyobb raktérre van szüksége, vagy alakítsa át asztallá – változtassa mobil irodává a Combo Cargót.

 

¹Külön rendelhető

 
Lehajtható utasülés
Amikor egyedül van úton, és csak a rakomány az egyetlen társasága, könnyen síkra hajthatja  az első utasülést, hogy még rugalmasabb rakteret hozzon létre. 
Lemezelt válaszfal

lemezelt válaszfal1 gondoskodik az Ön, utasai és rakománya biztonságáról, megakadályozva a rakomány előrecsúszását az utastérbe – igény szerint akár ablakkal és csapóajtóval is elérhető.

 

1Külön rendelhető 

 

 
Ajtók

dupla tolóajtók1 megkönnyítik a hozzáférést a Combo hátuljához, és csökkentik a fényezés sérülésének kockázatát, amikor szűk helyen parkol.

 

1A dupla tolóajtó külön rendelhető.

 
Hátsó ajtó

Alakítsa kedvére a Combo hátulját felfelé nyíló hátsó ajtóvalvagy hagyományos, aszimmetrikus, ablakokkal ellátott, kétszárnyú hátsó ajtóval a jobb kilátásért. Mindegyiket úgy alakítottuk ki, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.

 

1Külön rendelhető

 
Változatok
A Combo Cargo két hosszváltozatban kapható – a normál változat 4,4 m , az XL változat pedig 4,75 m hosszú, extra raktérrel. Válassza a duplakabinos változatot a vezetővel együtt öt személy szállításához. 

Dizájn

Külső
Vérbeli Opel formatervével a Combo Cargo tökéletes benyomást kelt vállalkozásáról. 
Beltér
A megemelt üléspozíció, a számtalan tárolási lehetőség , az intuitív kezelőszervek és a rendkívüli sokoldalúság  teszi igazán egyedülállóvá a Combo okos vezetőfülkéjét.  
LED nappali menetfény

A LED nappali menetfényhatékony, és segít megőrizni az Ön – és más vezetők – biztonságát az úton a nappali órákban.

 

1Külön rendelhető

 

Hatékonyság

Motorok
Alakítsa kedvére Combo Cargóját nagy teljesítményű, hatékony és kiváló menetdinamikájú benzin- és dízelmotorok kínálatával.  
Sebességváltók

A Combo Cargo elérhető a kivételesen könnyen kezelhető öt- vagy hatfokozatú kézi, vagy a kifinomult nyolcfokozatú automata  sebességváltóval1 . A döntés az Öné.

 

1A nyolcfokozatú automata sebességváltó benzinmotorral együtt 2019 második negyedévétől lesz kapható.

 

Innovációk

180 fokos tolatókamera

A 180 fokos, széles látószögű panoráma tolatókamera¹ a 8" érintőképernyőre vetíti az autó körüli területet. A kijelzőn megjelenő virtuális segédvonalak leegyszerűsítik a tolatást.

 

¹Külön rendelhető.

 
Fűtési jellemzők

fűthető ülések1 és a fűthető, bőrborítású kormánykerék¹ hideg időben is kellemes meleg érzetet biztosít, így a Combo minden évszakban gondoskodik az Ön kényelméről.

 

1Külön rendelhető

 
Szemmagasságú kijelző

szemmagasságú kijelző1 olyan alapvető információkat jelenít meg a kormánykerék mögött lévő üvegen, mint például a sebesség, a navigáció és a fáradtságjelző figyelmeztetései, így Önnek nem kell levennie a szemét az útról.

 

1Külön rendelhető

 
Intelli-Grip

Az öt különböző beállítást kínáló okos Intelli-Grip tapadásoptimalizálás1 alkalmazkodik az alacsony tapadást biztosító helyzetekhez, például sárban, homokban vagy hóban való vezetéshez.

 

1Külön rendelhető

 

Biztonság

Automatikus vészfékezés
Az automatikus vészfékezés 1  gyalogosfelismeréssel   figyelmezteti a vezetőt a gyalogosokkal vagy más járművekkel való ütközés veszélyére2  . Ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, az autó automatikusan fékez.  

1Alapfelszereltség Dynamic esetén, külön rendelhető Selection és Enjoy esetén.


2Automatikusan működik az 5-85 km/h sebességtartományban. 0-30 km/h között az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-85 km/h sebességtartományban a rendszer legfeljebb 22 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek magának kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékező rendszer működési sebességtartománya az érzékelt akadálytól függ (mozgó célpont: 5-85 km/h; fix célpont: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h). Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.

Aktív sávtartás

Az aktív sávtartó1  riasztja a vezetőt sávelhagyás esetén, és finoman korrigálja a haladási irányt , ha Combo járműve váratlanul elkezd kisodródni a sávból. 

 

1Alapfelszereltség Dynamic esetén, külön rendelhető Selection és Enjoy esetén.

 
Jelzőtábla-felismerés
A sebességkorlátozás-felismerő rendszer leolvassa a közlekedési táblákat, felismeri a sebességkorlátozás változásait, és ennek megfelelően figyelmezteti a vezetőt. 
Adaptív sebességtartó

Az adaptív sebességtartó¹ fenntartja a kívánt 30-160 km/h közötti sebességet, és önállóan fékez vagy gyorsít, hogy megtartsa a beállított távolságot az Ön előtt haladó járműhöz képest, így biztosítva a biztonságos és pihentető vezetést.

 

¹Külön rendelhető

 
Biztonság és légzsákok
négy légzsák  – többek között vezetőoldali, utasoldali és oldalsó légzsák  – nagyfokú biztonságot kínál Önnek és utasainak az úton. 
Fáradtságjelzés
fáradtságjelző1   elemzi a vezetést olyan jeleket keresve, amelyek a vezető fáradtságára utalnak. Ha szükséges, figyelmeztetésekkel jelez a vezetőnek. 
Két óra 65 km/h feletti sebességgel történő vezetés után figyelmeztető hang riasztja a vezetőt. Ezzel egyidejűleg a rendszer a vezetési minta alapján - például annak kiértékelésével, hogy a vezető mennyire képes sávon belül tartani az autót - meghatározza a figyelmetlenség mértékét. Abban az esetben, ha a rendszer veszélyes vezetési viselkedést észlel, egy sor egyre hangosabbá váló hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, és cselekvésre készteti. A figyelmetlenségi szint tíz percnyi biztonságos vezetés után csökken. A számolás leáll, ha a jármű sebessége 65 km/h alá csökken.
Oldalvédő

Az oldalvédő1 rendszer 12 érzékelőt használva figyelmezteti Önt a manőverezés közben nem látható akadályokra. Veszély esetén a rendszer képi és hangjelzéssel egyránt jelez.

 

1Külön rendelhető

 

Okosautó-funkciók

Infotainment
A továbbfejlesztett Multimedia Navi Pro1  rendszer teljes mértékben kompatibilis az Apple CarPlayTM2  és az Android AutoTM2  rendszerekkel, így Ön egyszerre két okostelefont is csatlakoztathat a nyolccolos érintőképernyőhöz3 . 

Az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM rendszerekkel a felhasználók vezetés közben kényelmesen hozzáférhetnek okostelefonjaikon a hasznos alkalmazásokhoz és funkciókhoz, mint például:

  • Használja a telefont a Maps alkalmazással műholdas navigációként
  • Játssza le kedvenc lejátszási listáit a Spotify funkcióval
  • Küldjön és fogadjon üzeneteket a WhatsApp és a Skype segítségével

A funkciókhoz könnyedén hozzáférhet hangvezérlés útján is, így kezét a kormánykeréken, szemét pedig az úton tarthatja.

1Külön rendelhető
2A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Az Apple CarPlayTM az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android a Google Inc. védjegye.
3Alapfelszereltség Dynamic esetén, külön rendelhető Selection és Enjoy esetén.

Navigáció

A fejlett hangvezérléssel is rendelkező Multimedia Navi Pro és a beépített navigáció stressz nélkül juttatja el Önt úti céljához. Csak válassza ki úti célját, és a műholdas rendszer meghatározza az útvonalat.

 

1Külön rendelhető

 
Vezeték nélküli telefontöltés

A Combo Life vezeték nélküli telefontöltője1 bármikor feltöltheti telefonját menet közben – kábelek nélkül.

 

1Külön rendelhető 

 
OpelConnect
Legyen biztonságban és maradjon kapcsolatban menet közben is az okos szolgáltatásokkal. 
  • Nyugalom: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás, valamint információk a jármű státuszáról és egyéb tényezőkről.
  • Kényelem: ajtók zárása / nyitása, a kürt megszólaltatása vagy a fényszórók felvillantása távoli eléréssel.
  • Okos utazás: élvezze a nyugodt autózást az élő navigációnak és az útvonalkezelésnek köszönhetően.

 

¹Az OpelConnect szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

Érdekességek

Opel+ tartozékok

Az ön egyéni igényeinek kielégítésére

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Combo Cargo autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

 

A kép eltérhet az értékesített terméktől.

Gumi padlószőnyegek
Részletek
Tetőcsomagtartó
Részletek
RAKTÉRVÉDŐ KÉSZLET
Részletek
Minőségi rakodófelület
Részletek

Mi a következő lépés?