Skip To Content
Jellemzők

Ideje felfedezni a legfőbb jellemzőit

Rakomány

Méretek
Lenyűgöző 3090 mm-es maximális rakodási hosszával 2   a Cargo kívülről kompakt, de belül rendkívül tágas. 
1A méretek a konfiguráció függvényében eltérőek lehetnek.
23090 mm maximális rakodási hossz a standard Combóban, 3440 mm a hosszú tengelytávú Combo XL változatban nyitott elválasztó rácsozattal és 
Raktér
Akár 3,8m3(1)-es maximális rakterével a Combo elég hellyel rendelkezik minden szállítási igény kielégítéséhez, még a nagy méretű tárgyak is kényelmesen szállíthatók vele. 

1 3,8 m3 raktér a standard Combóban, 4,4 m3 a hosszú tengelytávú Combo XL változatnál üléspaddal és rakományelválasztó rácsozattal.

 

Teherbírás

Az 1000 kg-os nagy terhelhetőségnek1,2 köszönhetően nincs olyan rakomány a Combo számára, amellyel ne birkózna meg: ez tökéletes üzleti partnerré teszi. A túlterhelésjelző méri a hátul elhelyezett rakományt, és aktívan figyelmezteti a vezetőt, ha a teherbírást túllépték.

 

1Külön rendelhető
2A maximális terhelhetőség 1000 kg a Combo, és 950 kg a Combo XL esetén.

 

 
Rakodónyílás

A rakományelválasztó falban, az első utasülés mögött található kivehető rácsozat¹ révén könnyedén szállíthat extra hosszú tárgyakat is.

 

¹Külön rendelhető

 
Hátsó tetőajtó

Rendkívül hosszú rakományt kell szállítania, például egy létrát? A praktikus hátsó tetőajtó1 40 fokos szögben nyílik, így hosszabb tárgyak is biztonságosan berakodhatók.

 

1Külön rendelhető

 
Belső tárolás
Számtalan okos tárolórekeszének köszönhetően a Combo Cargo elegendő hellyel rendelkezik minden felszerelése számára. 

Sokoldalúság

Üléspad

Három ember is elfér elöl az üléspadon¹. Hajtsa le teljesen, ha nagyobb raktérre van szüksége, vagy alakítsa át asztallá – változtassa mobil irodává a Combo Cargót.

 

¹Külön rendelhető

 
Lehajtható utasülés
Amikor egyedül van úton, és csak a rakomány az egyetlen társasága, könnyen síkra hajthatja  az első utasülést, hogy még rugalmasabb rakteret hozzon létre. 
Lemezelt válaszfal

lemezelt válaszfal1 gondoskodik az Ön, utasai és rakománya biztonságáról, megakadályozva a rakomány előrecsúszását az utastérbe – igény szerint akár ablakkal és csapóajtóval is elérhető.

 

1Külön rendelhető 

 

 
Ajtók

dupla tolóajtók1 megkönnyítik a hozzáférést a Combo hátuljához, és csökkentik a fényezés sérülésének kockázatát, amikor szűk helyen parkol.

 

1A dupla tolóajtó külön rendelhető.

 
Hátsó ajtó

Alakítsa kedvére a Combo hátulját felfelé nyíló hátsó ajtóvalvagy hagyományos, aszimmetrikus, ablakokkal ellátott, kétszárnyú hátsó ajtóval a jobb kilátásért. Mindegyiket úgy alakítottuk ki, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.

 

1Külön rendelhető

 
Változatok
A Combo Cargo két hosszváltozatban kapható – a normál változat 4,4 m , az XL változat pedig 4,75 m hosszú, extra raktérrel. Válassza a duplakabinos változatot a vezetővel együtt öt személy szállításához. 

Dizájn

Külső
Vérbeli Opel formatervével a Combo Cargo tökéletes benyomást kelt vállalkozásáról. 
Beltér
A megemelt üléspozíció, a számtalan tárolási lehetőség , az intuitív kezelőszervek és a rendkívüli sokoldalúság  teszi igazán egyedülállóvá a Combo okos vezetőfülkéjét.  
LED nappali menetfény

A LED nappali menetfényhatékony, és segít megőrizni az Ön – és más vezetők – biztonságát az úton a nappali órákban.

 

1Külön rendelhető

 

Hatékonyság

Motorok
Alakítsa kedvére Combo Cargóját nagy teljesítményű, hatékony és kiváló menetdinamikájú benzin- és dízelmotorok kínálatával.  
Sebességváltók

A Combo Cargo elérhető a kivételesen könnyen kezelhető öt- vagy hatfokozatú kézi, vagy a kifinomult nyolcfokozatú automata  sebességváltóval1 . A döntés az Öné.

 

1A nyolcfokozatú automata sebességváltó benzinmotorral együtt 2019 második negyedévétől lesz kapható.

 

Innovációk

180 fokos tolatókamera

A 180 fokos, széles látószögű panoráma tolatókamera¹ a 8" érintőképernyőre vetíti az autó körüli területet. A kijelzőn megjelenő virtuális segédvonalak leegyszerűsítik a tolatást.

 

¹Külön rendelhető.

 
Fűtési jellemzők

fűthető ülések1 és a fűthető, bőrborítású kormánykerék¹ hideg időben is kellemes meleg érzetet biztosít, így a Combo minden évszakban gondoskodik az Ön kényelméről.

 

1Külön rendelhető

 
Szemmagasságú kijelző

szemmagasságú kijelző1 olyan alapvető információkat jelenít meg a kormánykerék mögött lévő üvegen, mint például a sebesség, a navigáció és a fáradtságjelző figyelmeztetései, így Önnek nem kell levennie a szemét az útról.

 

1Külön rendelhető

 
IntelliGrip

Az öt különböző beállítást kínáló okos IntelliGrip tapadásoptimalizálás1 alkalmazkodik az alacsony tapadást biztosító helyzetekhez, például sárban, homokban vagy hóban való vezetéshez.

 

1Külön rendelhető

 

Biztonság

Automatikus vészfékezés
Az automatikus vészfékezés 1  gyalogosfelismeréssel   figyelmezteti a vezetőt a gyalogosokkal vagy más járművekkel való ütközés veszélyére2  . Ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, az autó automatikusan fékez.  

1Alapfelszereltség Dynamic esetén, külön rendelhető Selection és Enjoy esetén.


2Automatikusan működik az 5-85 km/h sebességtartományban. 0-30 km/h között az ütközéskori becsapódási sebesség csökkentését célzó lassulás mértéke 0,9 g. 30-85 km/h sebességtartományban a rendszer legfeljebb 22 km/h-val csökkenti a sebességet. Ezen a küszöbön felül a vezetőnek magának kell fékeznie a sebesség további csökkentéséhez. Az automatikus vészfékező rendszer működési sebességtartománya az érzékelt akadálytól függ (mozgó célpont: 5-85 km/h; fix célpont: 5-80 km/h; gyalogos: 5-60 km/h). Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a vezető feladata marad.

Aktív sávtartás

Az aktív sávtartó1  riasztja a vezetőt sávelhagyás esetén, és finoman korrigálja a haladási irányt , ha Combo járműve váratlanul elkezd kisodródni a sávból. 

 

1Alapfelszereltség Dynamic esetén, külön rendelhető Selection és Enjoy esetén.

 
Jelzőtábla-felismerés
A sebességkorlátozás-felismerő rendszer leolvassa a közlekedési táblákat, felismeri a sebességkorlátozás változásait, és ennek megfelelően figyelmezteti a vezetőt. 
Adaptív sebességtartó

Az adaptív sebességtartó¹ fenntartja a kívánt 30-160 km/h közötti sebességet, és önállóan fékez vagy gyorsít, hogy megtartsa a beállított távolságot az Ön előtt haladó járműhöz képest, így biztosítva a biztonságos és pihentető vezetést.

 

¹Külön rendelhető

 
Biztonság és légzsákok
négy légzsák  – többek között vezetőoldali, utasoldali és oldalsó légzsák  – nagyfokú biztonságot kínál Önnek és utasainak az úton. 
Fáradtságjelzés
fáradtságjelző1   elemzi a vezetést olyan jeleket keresve, amelyek a vezető fáradtságára utalnak. Ha szükséges, figyelmeztetésekkel jelez a vezetőnek. 
Két óra 65 km/h feletti sebességgel történő vezetés után figyelmeztető hang riasztja a vezetőt. Ezzel egyidejűleg a rendszer a vezetési minta alapján - például annak kiértékelésével, hogy a vezető mennyire képes sávon belül tartani az autót - meghatározza a figyelmetlenség mértékét. Abban az esetben, ha a rendszer veszélyes vezetési viselkedést észlel, egy sor egyre hangosabbá váló hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, és cselekvésre készteti. A figyelmetlenségi szint tíz percnyi biztonságos vezetés után csökken. A számolás leáll, ha a jármű sebessége 65 km/h alá csökken.
Oldalvédő

Az oldalvédő1 rendszer 12 érzékelőt használva figyelmezteti Önt a manőverezés közben nem látható akadályokra. Veszély esetén a rendszer képi és hangjelzéssel egyránt jelez.

 

1Külön rendelhető

 

Okosautó-funkciók

Infotainment
A továbbfejlesztett Multimedia Navi Pro1  rendszer teljes mértékben kompatibilis az Apple CarPlayTM2  és az Android AutoTM2  rendszerekkel, így Ön egyszerre két okostelefont is csatlakoztathat a nyolccolos érintőképernyőhöz3 . 

Az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM rendszerekkel a felhasználók vezetés közben kényelmesen hozzáférhetnek okostelefonjaikon a hasznos alkalmazásokhoz és funkciókhoz, mint például:

  • Használja a telefont a Maps alkalmazással műholdas navigációként
  • Játssza le kedvenc lejátszási listáit a Spotify funkcióval
  • Küldjön és fogadjon üzeneteket a WhatsApp és a Skype segítségével

A funkciókhoz könnyedén hozzáférhet hangvezérlés útján is, így kezét a kormánykeréken, szemét pedig az úton tarthatja.

1Külön rendelhető
2A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Az Apple CarPlayTM az Apple Inc. védjegye, amely az USA-ban és más országokban van bejegyezve. Az Android a Google Inc. védjegye.
3Alapfelszereltség Dynamic esetén, külön rendelhető Selection és Enjoy esetén.

Navigáció

A fejlett hangvezérléssel is rendelkező Multimedia Navi Pro és a beépített navigáció stressz nélkül juttatja el Önt úti céljához. Csak válassza ki úti célját, és a műholdas rendszer meghatározza az útvonalat.

 

1Külön rendelhető

 
Vezeték nélküli telefontöltés

A Combo Life vezeték nélküli telefontöltője1 bármikor feltöltheti telefonját menet közben – kábelek nélkül.

 

1Külön rendelhető 

 
OpelConnect
Legyen biztonságban és maradjon kapcsolatban menet közben is az okos szolgáltatásokkal. 
  • Nyugalom: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás, valamint információk a jármű státuszáról és egyéb tényezőkről.
  • Kényelem: ajtók zárása / nyitása, a kürt megszólaltatása vagy a fényszórók felvillantása távoli eléréssel.
  • Okos utazás: élvezze a nyugodt autózást az élő navigációnak és az útvonalkezelésnek köszönhetően.

 

¹Az OpelConnect szolgáltatások elérhetősége országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

Érdekességek

Opel+ tartozékok

Az ön egyéni igényeinek kielégítésére

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Combo Cargo autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

 

A kép eltérhet az értékesített terméktől.

Gumi padlószőnyegek
Részletek
Tetőcsomagtartó
Részletek
RAKTÉRVÉDŐ KÉSZLET
Részletek
Minőségi rakodófelület
Részletek

Mi a következő lépés?