Skip To Content
Manta GSe ElektroMOD

Opel Manta GSe ElektroMOD

A Manta visszavág

Az Opel Manta volt az 1970-es évek autóipari formatervezésének szupersztárja. Most úgynevezett RestoMod (modernizáló felújítás) formában új, felvillanyozó módon tér vissza. Ismerje meg az új, elektromos Manta GSe modellt. Olyan, mint a régi Manta, de teljesen más.

A GSe ElektroMOD formatervezése

Egyedien merész

Az Opel Manta GSe ElektroMOD egyedülálló módon ötvözi mindazt, ami az eredeti modellt naggyá tette, de az Opel merész és letisztult új formatervezésével és modern technológiával frissítve.

Forradalmian letisztult

Visszaköszön minden valóban forradalmi részlet. Az eredeti Manta inspirálta a Vizort, az új Opel formatervezés védjegyét, ami most a GSe ElektroMOD modellen is visszaköszön.

Jövőkép

A MOD többek között a modernitást jelképezi, amit kiemel, hogy ez az egyedülálló ElektroMOD koncepcióautó egy vezetőközpontú, teljesen digitális vezetőfülkével rendelkezik, amely a letisztultságot érzelmi merészséggel ötvözi. Modern sportülések középen sárga díszítőcsíkkal teszik teljessé a detoxikálás élményét.

A GSe ElektroMOD teljesítménye

Élen jár

A korszellemet tükröző, jövőbiztos formatervezés. A Manta elektromos hajtáslánca kibocsátásmentes, 108 kW/147 LE teljesítményű hátsókerék-hajtást biztosít egy szeretettel újraalkotott négyfokozatú sebességváltó révén - választható automata üzemmóddal.

Nagy nyomaték

Az ikonikus Manta GT/E 1974-ben négy hengerével és 105 LE (77 kW) teljesítményével sportos volt, de meg sem közelíti az Opel következő generációs elektromos hajtásláncának azonnali gyorsulását és 255 Nm nyomatékát álló helyzetből. A Manta GSe a fékezési energia visszanyerésére is képes. Így változtathatjuk meg a világot fenntartható módon.

Érzelmek emisszió helyett

A GSe ElektroMOD 31 kWh-s, 200 km hatótávú akkumulátorával újabb izgalmas bizonyítéka annak, hogy az Opel úttörő szerepet játszik a villamosításban. 2021 végére a vásárlók kilenc elektromos autó közül választhatnak az Opel portfóliójában - 2024-re minden modellből lesz elektromos változat.

Digitális GSe ElektroMOD

Kódnév: Manta

A GSe ElektroMOD a következő szintre emeli a digitalizálást, miközben életre kel a legendás Manta logó. A nevek, motorjelölések és emblémák mind iQR-kódokkal egészülnek ki.

Tökéletes Pixel

A GSe ElektroMOD az új márkaarc különleges változatával rendelkezik – a Pixel Vizorral. A jármű teljes szélességén átívelő LED-képernyő révén a Manta beszélhet a világhoz.

Beszélő Manta

A GSe ElektroMOD Pixel Vizorja jelzi, hogyan fejlődik ez a technológia: "A német lelkem ELEKTRomossá vált" és "Zéró e-missziós vagyok. ElektroMOD modell vagyok”

Érzelmeket kelt

Ashley Niall
„Az elektromos járművek jövője lehet és kellene, hogy legyen.” 
Videó megtekintése
Auto Design Magazine
„Elektromos újjászületés” 
Fedezze fel most
Slashgear
„Retro stílust sugároz” - „Hadd szóljon!” 
Fedezze fel most