Jellemzők

KÉNYELMES, VARIÁLHATÓ MEGOLDÁS ÖNNEK ÉS UTASAINAK.

FORMATERVEZÉS.

KÜLSŐ
A Movano funkcionális és merész kialakítása megfelelően képviseli az Ön vállalkozását. Az alapfelszereltséghez tartozó LED nappali menetfények nemcsak jobb megjelenést kölcsönöznek a járműnek, a láthatóságot is növelik. 
BELSŐ
Az Opel Movano új belső kialakítása praktikus, jól felszerelt utasteret és személyautós kényelmet nyújt mindenkinek, a Combi és a Bus modellek esetében is. 
Kétszemélyes első üléspadjával, háromszemélyes üléspadjaival a második és a harmadik sorban, valamint tolóajtajával a járda felőli oldalon, a kilenc üléses Movano Combi kényelmes és jól megközelíthető üléseket kínál minden utasnak. Ez a felhasználóbarát vezetőtér meglepő mennyiségű fejlett funkcióval és hasznos tárolóval rendelkezik.

MENETDINAMIKA.

MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓK
Nagyobb teljesítmény, nagyobb nyomaték és kisebb üzemanyag-fogyasztás – válasszon fejlett, akár 180 lóerős és 400 Nm nyomatékú, csekély fogyasztású és alacsony károsanyag-kibocsátású BiTurbo dízelmotorjaink közül. 

A Movano motorjai élen járnak univerzális szállítási hatékonyság tekintetében. A BiTurbo technológia a magas nyomatékot már alacsony fordulatszámon is nagy teljesítménnyel ötvözi. Ez jó reagálást, sima és folyamatos gyorsulást és nagyobb hatékonyságot eredményez.

 

A start/stop rendszer nullára csökkenti a károsanyag-kibocsátást és a fogyasztást minden alkalommal, amikor az autónak meg kell állnia. Easytronic® automata sebességváltóval is kapható.

 

Üzemanyag-fogyasztás vegyes használatban: 10 l/100 km; CO₂-kibocsátás vegyes használatban: 261-263 g/km. A 715/2007/EK rendelet szerint (annak a megfelelő időpontban hatályos változata alapján).

ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK
Úgy készült, hogy évekig megbízhatóan szolgáljon a lehető legkevesebb szervizzel: takarékos funkciók kombinációjának köszönhetően csekély a Movano teljes fenntartási költsége. 

A csekély károsanyag-kibocsátás csökkenti az Ön adója és a környezeti hatást. Megnyugtató a standard Opel garanciánk is, amely a következőket tartalmazza:

 

 • XX hónap érvényességi idő XX kilométer-korlátozással
 • 6 év garancia átrozsdásodás ellen
 • Opel országúti segélyszolgálat az első xx hónapban, több mint 40 országban

 

Teljes Európát lefedő, több mint 3000 specialista szervizpontból álló hálózat áll Ön és Movánója rendelkezésére. Szükség esetén Movanóját további eredeti Opel alkatrészekkel lehet felszerelni, optimális teljesítményt garantálva.

SOKOLDALÚSÁG

CSOMAGTÉR
Néha a személyszállítás fontosabb, néha pedig a raktér mérete. Mégis, legtöbbször mindkettőre szükség van. A Movano Combi utastere és raktere éppen ezért variálható. 

Szervizeink Európa-szerte több, mint 3000 helyszínen állnak Ön és Movanója rendelkezésére. Az eredeti Opel alkatrészek garantálják a megfelelő teljesítményt.

 

A Movano Combi akár kilenc üléssel is elérhető, a két hátsó üléssor pedig akár egyenként, akár együtt is kivehető, így a raktér jelentősen megnövelhető. Opciók széles választéka gondoskodik az Ön kényelméről.

KÖZÉPSŐ ÜLÉS TÁLCÁVAL
Alakítsa a Movanot mobil irodává a lehajtható középső üléssel, amely állítható irodai asztalként szolgál. Elforgatható tálcát is tartalmaz a vezető laptopjának tárolásához. 
FELSŐ TÁROLÓK
Tartson mindent egy helyen vezetés közben. Tárolja a fontos tárgyakat a felső zárt tárolókban. 
FLEXTRAY KESZTYŰTARTÓ.
A nagy csúsztatható FlexTray kesztyűtartó akár 10,5 literes tárolóhellyel és letisztult, sima felületével megkönnyíti a felszerelés elérhető helyen való tárolását. 
KIHÚZHATÓ ASZTAL
Használja kis irodaként a vezetőfülkét – egy kihúzható táblagéppel és az utasülés elé szerelhető pohártartós tálcával. 
TÁROLÓ AZ OLDALAJTÓBAN
Tárolja a szükséges dolgokat a tágas ajtózsebekben. Az oldalajtók tárolói akár 1,5 literes palackok tárolására is alkalmasak. 

OKOSAUTÓ-FUNKCIÓK.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink Pro: ez a rádió, infotainment és navigációs rendszer hétcolos kapacitív érintőképernyőjével kiváló ár-érték arányt kínál. 

Legfőbb jellemzők:

 

 • Hétcolos színes érintőképernyő
 • Android Auto™1 és Apple Car Play™2 üzenetfelolvasáshoz
 • Hangvezérlés a csatlakoztatott okostelefonokhoz
 • Kormánykerékre telepített rádiókezelő szervek
 • Bluetooth®-kapcsolat a telefonkihangosításhoz és a zeneadatfolyam-lejátszáshoz
 • USB és aux-in bemenet
 • Digitális rádió DAB+3
 • Dinamikus navigáció nyugat- és kelet-európai térképlefedettséggel

 

 

1Az Android a Google Inc. védjegye. Az Android Auto™ nem feltétlenül kapható minden országban, és készüléked operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.android.com oldalra.

2Az Apple CarPlay és az Apple az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve. Az Apple CarPlaynem feltétlenül kapható minden országban, és készüléke operációs rendszerének verziójától függhet. Látogasson el a www.apple.com oldalra

3Külön rendelhető.

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

Csak helyezze okostelefonját1 a beépített induktív töltővel rendelkező telefontartóba az akkumulátor vezeték nélküli újratöltéséhez.

 

1Csak Qi-kompatibilis készülékekkel használható.

 
RÁDIÓ 15 USB
Tuner beépített kijelzővel, amely az időt is jelzi, és univerzális csatlakoztathatóságot kínál USB és Bluetooth®-rendszer által. 2 x 15 W teljesítmény. A digitális DAB+ rádió külön rendelhető. 

BIZTONSÁG.

OLDALSÓ HOLTTÉRFIGYELŐ
A holttérfigyelő érzékeli az autója mellett haladó járműveket, és figyelmezteti Önt, amint azok belépnek a holtterébe. 
OLDALSZÉL-ASSZISZTENS
Az oldalszél-asszisztens automatikusan érzékeli az oldalszél interferenciákat, és stabilitással ellensúlyozza őket. 
BIZTONSÁGOSAN A SÁVBAN

A sávelhagyásjelző rendszer1 érzékeli a sávváltást, és fény- valamint hangjelzéssel figyelmeztet, ha kisodródna az autó a sávból.

 

1Csak a Továbbfejlesztett biztonsági asszisztens csomaggal kapható.

 
PARKOLÓRADAR
A parkolóradar hangjelzéssel és vizuális jelzéssel segít elkerülni a véletlen kárt előre, hátrafelé vagy párhuzamos parkoláskor. 
TOLATÓKAMERA

A tolatókamera tisztán megjeleníti a jármű mögötti területet a hétcolos navigációs képernyőn1, így pontos parkolást tesz lehetővé.

 

1Az alap Rádió 15 USB rendszer esetén a jármű mögötti terület képe a visszapillantó tükörbe beépített 3,5 colos LCD képernyőn jelenik meg.

 

KÉNYELEM.

AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓ
Hűsöljön: az elektronikus klímaszabályozó rendszer automatikusan beállítja a megfelelő hőmérsékletet, hogy fenntartsa a kiválasztott belső hőmérsékletet. 
FEDÉLZETI SZÁMÍTÓGÉP
A műszerfalon lévő 3,5 colos kijelző tisztán olvashatóan jeleníti meg az információkat, úgy mint a megtehető távolságot, az eltelt vezetési időt, vagy a vezetéstámogató rendszerek riasztásait. 

OPEL+ TARTOZÉKOK.

Az Ön egyéni igényeire szabva.

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Movano Combi autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

A kép eltérhet az értékesített terméktől

Prémium üléshuzat
RÉSZLETEK
Időjárásálló autószőnyegek
RÉSZLETEK
Védőrács az oldalablakra
RÉSZLETEK
Sárvédők
RÉSZLETEK
Parkolóradar
RÉSZLETEK
Vonóhorog
RÉSZLETEK

TOVÁBBI LÉPÉSEK.