Áttekintés

Mokka

AKÁR 5 999 000 Ft-tól - Opel Kisker finanszírozás nélkül 6 099 000 Ft

Készen áll, hogy új fejezetet nyisson az Opellel? A letisztult formatervezés, a lenyűgöző belső tér és a legújabb csúcstechnikájú hajtásláncok kombinációja. Várjon a váratlanra. Itt az új Mokka és újraírja a szabályokat, teljesen új szintre emelve az autózást. Itt az ideje, hogy a saját stílusában autózzon, a Mokkával.

MERJEN MÁS LENNI.

ALAKÍTSD IGÉNYEID SZERINT A MOKKÁD.

EZ AZ ÚJ MOKKA.

LETISZTULT ERŐ.

Az új Mokka korszakalkotó formaterve mutatja az Opel jövőjét. Minden külső vonása önbizalmat sugároz és összetéveszthetetlenül merész benyomást kelt. Ez a jármű kitűnik a tömegből magabiztosságával és egyedi stílusával, dinamikus motorjai pedig minden értelemben agilissá teszik. A Mokka GS Line felszereltség további sportos vizuális elemekkel gazdagítja megjelenését.

BÁTOR STÍLUS.

Szálljon be a Mokkába és merüljön el a belső térben. Ez a vezetőfülke nem olyan, mint a többi: mentes minden zajtól és rendetlenségtől. Áramvonalas felépítése és tökéletesen illeszkedő digitális funkciói letisztultságot eredményeznek, így Ön pihenhet, élvezheti az autózást és az útra koncentrálhat.

VÁROSI AUTÓZÁS.

Az új Mokka karcsúbb és kompaktabb a korábbi generációknál, de ugyanolyan tágas az utastere, így tökéletesen megfelel a városi életstílus igényeinek. A Mokka következő generációs felszereltségei közé tartoznak az IntelliLux LED® Mátrix fényszórók, a legokosabb vezetéstámogató rendszerek és az ergonómiailag optimális ülések, így az autó ugyanolyan kényelmes és magabiztos a városi utakon mint az országúton.

WHY WAIT? RESERVE NOW!

  • Easy reservation
  • Easy contract
  • Easy delivery

Maradjunk kapcsolatban.

Ha szeretne tájékozott maradni az új Mokka modellel kapcsolatban és megismerné ajánlatainkat, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

IRATKOZZON FEL!