Skip To Content
Töltési lehetőségek

Töltési megoldások az ön igényeire szabva

Az Opel járművek már tartalmaznak egy alap mobil töltőt (2. mód), amellyel járművét bármikor feltöltheti bármely háztartási konnektorról, a töltés sebességét azonban a konnektor kapacitása határozza meg.

Töltés nyilvános töltőpontokról

A legtöbb nyilvános töltőoszlop nem rendelkezik beépített kábellel. Ezen töltőoszlopok használatához többféle kapacitású Mode 3 kábelt kínálunk.

Maximális kényelem otthon: fali töltőink

Maximális teljesítményre és kényelemre vágyik otthon? Opeljéhez tökéletesen illő fali töltők portfólióját kínáljuk. Szeretne többet megtudni fali töltőinkről? Forduljon értékesítőjéhez.

Intelligens fali töltők

Több felhasználóval is szeretné megosztani fali töltőjét? Kezelni szeretné a hozzáférési jogokat? Vagy látni szeretné a használati statisztikát? Okos fali töltőink egyszerűen kezelhetőek - az alkalmazáson keresztül távolról kezelheti autója töltését és hatékonyan kihasználhatja a rendelkezésre álló energiát.

Könnyen felszerelhető

Csak egy szakképzett villanyszerelőre van szüksége, aki felméri az Ön helyzetét és kialakítja az Ön számára megfelelő töltési infrastruktúrát. Értékesítője tud ajánlani megfelelő partnert, aki örömmel segít a szakszerű kivitelezésben!