Skip To Content
Akkumulátor

Opel akkumulátorok

Minden akkumulátorunk a legkorszerűbb lítium-ion technológiával készült. Az általuk nyújtott hosszú hatótáv a kompakt méretnek köszönhető (melynek köszönhetően több akkumulátor fér el az autóban), valamint a lítium-ion kémiai szerkezetének, amely növeli a hőellenállást. Minél nagyobb a hőellenállás, annál kevesebb energiára van szükség az akkumulátor optimális működési hőmérsékletre való lehűtéséhez.

 

Egy aktív hőkezelő rendszer optimalizálja az akkumulátor hőmérsékletét bármilyen időjárási körülmények között.

Az Opel akkumulátorok nem szenvednek "memóriahatástól", így Ön olyan gyakran töltheti fel részlegesen elektromos járművét, ahányszor csak akarja, anélkül, hogy ez idő előtt károsítaná az akkumulátor teljesítményét.

Akkumulátor karbantartása

Önnek semmilyen karbantartást nem kell végeznie. Ha elektromos járművét egy Opel márkaszervizben szervizelteti, mi teljes körűen ellenőrizzük az akkumulátort, a töltőcsatlakozót, a töltőket és a kábelcsatlakozókat. Hivatalos akkumulátor-tanúsítványt is kiállítunk, amely igazolja az akkumulátor maximális töltöttségi szintjét (azaz azt, hogy mekkora energiát képes még megtartani). Ez a tanúsítvány az autó viszonteladási értékének fontos eleme.

Akkumulátor-garancia

Minden elektromos járművünkhöz 8 éves vagy 160.000 km-es akkumulátor-garancia jár, biztosítva, hogy eredeti töltési kapacitásának legalább 70%-át még ennyi idő vagy megtett távolság után is megtartsa. Akkumulátorkapacitási tanúsítványt is adunk, amely igazolja járműve akkumulátorának töltési kapacitását és megkönnyíti a jármű későbbi eladását.