Skip To Content
Termék

Termékek

Károsanyag-kibocsátás átláthatósága

2017. szeptember 1. óta bizonyos új autók károsanyag-kibocsátásának mérése már a világszerte összehangolt könnyű jármű vizsgálati eljárásnak (WLTP) megfelelően történik. Ezzel az új, realisztikusabb eljárással valósághűbben mérhető az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás. 2018. szeptember 1-től a WLTP teljes egészében felváltotta a korábban alkalmazott vizsgálati eljárást, az új európai menetciklust (NEDC), valamennyi új személyautó esetében. 

Clean tech/e-mobilitás

A fenntartható jövő iránti elkötelezettségünk részeként két dologra összpontosítunk: a meglévő motorjaink hatékonyságát növelő új technológiákra, és a jövőbeni elektromos járműveink létrejöttét elősegítő e-mobilitási rendszer kiépítésére. 

Blueinjection

Dízelmotorjaink BlueInjection eljárást alkalmaznak SCR (szelektív katalitikus redukció) technikájukban. A rendszer automatikusan AdBlue®1 adalékot fecskendez a kipufogócsőbe, ezáltal a káros nitrogén-oxidot a környezet számára ártalmatlan nitrogénné és vízgőzzé alakítva át.

1Az AdBlue® a Verband der Automobilindustrie e.V. bejegyzett védjegye.

 

E-mobility

We believe that e-mobility represents the future of sustainable transport, benefitting drivers by lowering running costs and fuel consumption, and vastly reducing carbon emissions.

 

Kipufogógáz-szűrő

Our combustion engines employ Exhaust Filters to reduce particle emissions.